0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (2,018 puan) tarafından

Kizlar eylul ozturkun ürünüymus ben reklamini gordum yorumlarada baktim kullananlar cok memnun , dogumuma yakin bende almayi düşünüyorum denemkete fayda var sizede bilgi olsun diye paylasayim dedim

image

4 Cevaplar

0 oy
(164,238 puan) tarafından
İstedigin urunu kullan olacagi varsa oluyo
(2,018 puan) tarafından
Ya tabikii illaki oyledir ben henuz dogum yapmadim sizler daha tecrubelisinizdir ama en azindan fikir amacli paylasiyim dedim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar mis bunun fiyatı ben kullanmadım böyle bir şey ajandada ihtiyacım yokta pahalıdır onun siysileri 
(2,018 puan) tarafından
Sanirim 60 tl falandi canim
0 oy
(54,533 puan) tarafından
neler aldik neler kullandik o gaz icin bunu gorseydim kesin alirdim denemek amacli 
(2,018 puan) tarafından
Dogrudur kuzum sizler daha tecrubelisinizdur , bende diyorum denemek amacli alayim doguma yakin elimin altinds bulunsun en azindan belki fayda saglar :)
(54,533 puan) tarafından
al canim insallah gazsiz kusmayan uyuyan reflusuz bir bebegin olur ☺️♥️
(2,018 puan) tarafından
Insallah kuzum, bu reflu falan annede varsa bebekte de kesin oluyor mu:)
(54,533 puan) tarafından
bilmiyorum ki canim benimki reflulu beninde mide sorunlu ama hic düşünmedim aklimada gelmedi acikcasi ☺️
(2,018 puan) tarafından
Ayy insallah bebis de olmaz kuzumbende hem reflu hem de ileri derece de gastrit var , hayirlisi artikk :)
0 oy
tarafından
Eylül öztürk diyince ürünlerine hemen güveniyorum süprr bir kadın takipte ediyorum her ürünü maşallah kapanın elinde kalıyor bu damlayı da gördüm eminim çok güzeldir kadın işinin hakkını veriyor 
(2,018 puan) tarafından
Kesinlikkke canim ben karadut ozunu kullanmıştım cok da memnun kaldim,  bunu da denemeyi düşünüyorum bakalim :)
tarafından
Karadutu bende almak çık istiyorum da tadı ekşi mi ona çok kararsızım
(2,018 puan) tarafından
Oyle aman aman bir eksikliği yok canim, ben kaşık kaşık yiyorum

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 554 göst.
22 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 150 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 285 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,920 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,000 soru

24,470,437 cevap

355,140 kullanıcı

...