0 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ah kızlar çok dertliyim doğuma kalmış 2 hafta Kocam ayağını kırdı, kardeşide parmaklarını makineyle kesti ikiside sargılı ve bende kalıyorlar 2 yaşında da bir oğlum daha var. Bide misafirleri hiç bitmiyor gelip gidenleri, ne annem var ne kaynanam yanımda kimsem yok bana yardım eden bu adamlar hep sargılı birisi yürüyemiyor birisi elini kaldıramıyor evde eksiklerim oluyor temizlik yemek misafirleri hepsine yetişemiyorum. En azından kaynım evine gitseydi kaynana ona bakardı oda benim üstümde. Benim yüküm bana ağır tuvalete gidemiyor eşim benim omuzuma giriyor öyle götürüyorum çok ağrım var ama napayım mecburum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu soruyu az önce de sormuştun kuzu
tarafından
Başlık uyumlu değildi kuzu sildim
tarafından
Geçmiş olsun kuzum
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Kadınlar nerde kadınlar kaynanan nerde ??????
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Kaynin niye sende kalıyor ki evine gitsin geçmiş olsun canım bu arada
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Anaaam sumeyra kaynanayi istiyecek durumda vaahhhh allah yardimcin olsun kiz kaynim evli yazmistin bi postunda karisi baksin sana niye geldi
tarafından
Ayrıldılar canım şimdi bekar kaynım
0 oy
(262 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benimde eşim malesef kaza yapmıştı yaklaşık bur buçuk ay evdeydi ama çok şükür iyileşti az da olsa çok zor anlayabiliyorum seni allah yardim etsin e kaynim da gitsin annen in yanına vala zor benimde som 1 ayim artık çok zorlaniyorum dediğin gibi eşim oyleyken herşey bana kalmıştı ve çok zordu resmen 1 dk oturamuyirdum
tarafından
Bende oturamıyorum her hafta doktora gitmem lazım
0 oy
(580 puan) tarafından

Kayninin  ne işi var sende ya asla kabul etmem ben doğum yapicaksn birde evdeki çocuğa mi bakacan  kocana mi kendine mi evemi :ermm:

Allah yardımcın olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,052 soru

24,380,126 cevap

348,674 kullanıcı

...