0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Başlık çok saçma oldu da. :D

12 haftalık gebeyim de. Karnim hafif çıktı. Midem de sis duruyo. Cinsiyet nedir sizce?

Kiminin midesi hemen şişmezmis. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bilemedm karnm 20. Hftadn snra cikti benm
tarafından
Cinsiyet ne peki.? Ya kiminin direk karni çıkıyor benim midem de sis
(3,909 puan) tarafından
Kiz canim :)
tarafından
Başta saglkli sonra insallaj cnm. 1 tane oglum var.1 de kiz istiyorum tabiki
(3,909 puan) tarafından
Rabbim gonlune gore versin
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından

evet çok saçma:DBenim karnım hiç yoktu desem yeridir Erkek bebek oldu Allah hər kesin çocugunu korusun Amin

tarafından
Yav anla işte. Kiminin karnı önce çıkıyo benim ikisi şiş duruyo. Karın gıbı midem de sisiyo
(758 puan) tarafından
qız oldukda karın yuvarlak oluyor erkek olanda ise karın az oluyo diye duydum kuzum Tezlikce sap saglam qucagına alasan
0 oy
tarafından
Daha müneccim olmadik
tarafından
:D ahahahahaha
0 oy
tarafından
Benim karnım 28. Haftada armut gibi çıktı erkekti
tarafından
Ha yok kuzum. Benim midem de sis
0 oy
tarafından
Bu soruyu da gördük  ya....
(110 puan) tarafından
Dua et yine 12 hafta geçmiş yakinda neredeyse döllendigi gün soracaklar  :) birde şu aserme de cinsiyet soranlar var tabi
tarafından
Valla öyle şaşırıyorum böyle soruları görünce çok birde savma sapan  adet olup yerleşme kanaması mi diye sorunlar dan gına gelfi
tarafından
Ayben öyle kuzum tabiki yada gogogle  diye birşey var orası daha mantıklı buraya foto atmak yerine
(110 puan) tarafından
Meraklarini anlıyorum da doktorun bilmediğini henüz bilme yeteneğimiz yok anlamıyorlar
0 oy
(110 puan) tarafından
12 haftada karın çıkmaz canım mümkün değil 100 gr çocuk taş patlasın 300 gr margarin yağı kadar :)  kendine kilo almış olma yada gaz dır anca anca 16 dan sonra karın çıkıyor oda çocuk kiloluyum bir yapıya sahipse ben 23 . Haftaya kadar bırak göbeği üste kilo verdim ne zama  800 gr ı geçti o zaman şişeye başladı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 524 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (4,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
5 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Bir_Anne33 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 293 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 213 göst.
8 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muaz (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,424 soru

24,491,410 cevap

357,639 kullanıcı

...