0 oy
996 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esim den ayrılma asamasndaym evimde yalnız kalmamı istemiyo ailem bı ev arkdsi bulursam hem geçim kolay olcak hemde kızımla aynı evde yasiyabilicem kızım hala ninesinde ailem bı alalim diyo bı vazgeçiyor bunaldım artk oynuyorlar resmen bnmle

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım Allah sana hayırlı kapılar açsın inşallah. Bence bu devirde kimseye güven olmaz ama illa ailenden dolayı tutmak zorundayım diyorsan çocuğun için bi devlet memuru bayan polis bayan öğretmen fln bulmaya çalış mesela sahibinden.comda kiralık odalar var benim arkadaşım urfada oda kalkıp öyle bi durumu oldu kalkıp bayan öğretmen buldu onunla 1 buçuk yıl aynı evde kaldı sonra ailesinin yanına döndü.  En azından bi kimliğine bakarsın devlet işinde fln daha güvenli olur ama kendin tek olsan daha iyi bence Allah yardım etsin. 
tarafından
Nasıl bulabilirim ki
tarafından
Sahibinden.coma bak bulunduğun ilçede bayan ev arkadaşı fln yazıyorsa ara konuş ne iş yaptığını sor çocuğum var emin olmak istiyorum de dışarda buluş resmi kimliğine bak nerde çalıştığını sor yani tamamen emin olmadan kimseyle bi eve gitme
tarafından
Haklısın canım Zor bu devirde
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla aklıma bisey geldi ama olur mu olmaz mı burda da boşanma aşamasında olan kadınlar var ama nasıl olur bilemedim :ermm:

tarafından
Ne geldi kiz
0 oy
tarafından
Valla kimseye güven olmaz bu devirde 
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Allah korusun milletin başına neler geliyor bacım kimseyi sokma eve birde evladın varmış 
0 oy
tarafından
Bu devirde kolau değil be cnm ya
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Allah göstermesin ama uygun yollu bir ev kirala ve kimseye söyleme adresini yerlesinceye kadar altinlarin felan varsa keşke alsaydin yanina onuda kullanirdin
0 oy
tarafından
bu devirde insan babasına güvenemiyor çocugın varken nasıl ev arkadaşı ile yaşıcaksın ki cnm
0 oy
tarafından
Tek ev tut devletten kira vs yardımı al elektirik gıda kömür çocuk için nakit yarddım vs 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bende Mardin'de yaşıyorum. Sen neresindesin? Hayat zor... Allah yardımcın olsun
tarafından
Kızıltepe deyim canim
0 oy
(186,827 puan) tarafından
Kiz nasi guvencen ki
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Canım en dürüst bulabileceğin  üni okuyan gençler daha başka bulamazsın
0 oy
tarafından
Öğrenci dgilsin bişey degilsi. Napican arkadaşı bak evine kafanı dinle kendi düzenini kur  biri oldumu farkli olur heryonden onun arkadaşımız senin arkadsinmis gecinemezsiniz
tarafından
Tek izin vermiyor ailem
tarafından
Kızın var ya . Ailenin uaninda kal o zmn
tarafından
Kızımi yarn getrckler daha gelmeden annem başladı aglicak çocuklar onu döver sesinden rahatsız oluruz bilmm ne bn bile yemk saati dışında bişi yedimmi gözüne batıyor
tarafından
Ev sizinki ailenizin mi yakın heralde aikene normalde bilmiyorum benim ailem böyle biseye izin vermezdi heralde die düşünüyorum yanlız evde çocukla adam yok .yaşınız kac acaba tamame. Bosandiniz mi
tarafından
21yasndaym yeni açtım davayı ortada yok kocam ailem evi kiraya vercez diyor eşyalarını sat yada dükkana koy diyilar yanımızda yasicaksin diyorlar ama ne yapsam annemin gözüne batıyor sürekli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 258 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 314 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sineem1 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 518 göst.