0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (7,483 puan) tarafından

Ay kizlar zaten sacma program bide şu survivor daki gibi bil bakalim yapmislar su dokuyor kemal. Ne kadar komikler reziller.  Nasil izin verdiriyorlar hayret bise.:ermm:

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ikbalin kankasi kayserili norün gadasini aldığım ")) bende de o açık ama izlemiyom şuan ") kemal doguluda botokslana botokslana iyice mimiksizlesmis mal mal bakiyo ifadesiz ifadesiz dudakları bir facia ") 
tarafından
Bende iyiyim valla gülüm norüm bebelerle uğraşıyom sen kayserinin neresindeydin
(7,483 puan) tarafından
He ya valla nornal hali daha iyiydi iyice cirkinlesiyor yazik.:D

Allah kolaylik versin balim. Senin fistiklari tam fistik olmuştur Allah im esirgesin. Ben esentepe deyim canim. Sende ildemdeydin sanirim. Birimiz bi ucta birimiz bi uctayiz :D otaraf senden bu taraf benden sorulur aga :D
tarafından
He ya uzakmışız ama olsun orta yolu buluruz ")meydanda buluşuruk "D
 Benim kızlar cadı oldu cadı canıma okuyorlar ömrümü emik emik emikliyorlar "D
(7,483 puan) tarafından
Aynen canim meshur almerin onu en iyi randevulasma mevkisi :D
Allah kolaylik versin canim. Benim 1 tane ama zor gercekten.:)
tarafından
Sağolasın canım benim allah razı olsun ")) allah hepimize yardım etsin bu minnoslarin her hali zor
-Reklam-
+1 oy
tarafından

:angel:Hiç bakmıyorum valla o saçmalığa ayiracsk vaktim bile yok 

(7,483 puan) tarafından
Kiz bende oyle diyorum sonra her firsaata bakiyor buluyorum kendimi :DD gercekren saçmalil ama
+1 oy
(878 puan) tarafından
Bazen denk geliyorum nasıl gülüyorum ya hele bide Bülent Ersoy girmiş tam bir komedi :)
(7,483 puan) tarafından
Hahahha kiz o kuaförüm sensin ona bakiyodum eskiden iyice sacmaladilar simdi bakıyom ara da bakiyom gulup çıkıyorum. Sanki dunyayi kurtarcaklar   bi ciddiyet:D
(878 puan) tarafından
Ana kız ben tvleri karistirmissim pardon ona ilk başladığında çok bakardim ama sonradan bozdular ya çok sinsi **** **** davranıyorlar onları izlersem ben utanıyorum onlarin adına valla
(7,483 puan) tarafından
Aynen kiz bende siinir oluyorum ama bakıyorum:D sevmedigim kizlar dusuk puan alinca icim soguyor :D
(878 puan) tarafından
Ay çok kötüsün :D
+1 oy
(30,406 puan) tarafından

Birbirlerinin agizlarina si*madiklari kaldı  

Yinede paraya sebeb sesleri çıkmıyor...

Boş insanlar

(7,483 puan) tarafından
Gercekten ya. Yarismacilar zaten bi gicik juri oyle yorum yapıyor o onla olmaz bu bunla olmaz. Sanki dunyayi kurtaracklar :D
Dedigin gibi para ve meshur olma ıstediği kendilerini rezil etmekten daha önemli maalesef

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 393 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yz_gulu (1,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.