0 oy
346 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (588 puan) tarafından
Günlük akıntım bazen kokulu geliyo afedersiniz ama ilıskide bu beni cok rahatsiz ediyo temizligime dikkat ederim 2 haftada bir epilasyon yaparim hep taharetlenirim ama neden boyle anlamiyorum oneriniz var mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kokulu akıntı iyi değil diye biliyorum bir görün cnm istersen enfeksiyon olabilir
(588 puan) tarafından
Bu ara zaten enfeksiyonumda var canm ama olmasada hafiften koku oluyo burdaki hastanede korona hastalari yatiyo cesaret edemem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben günlük ped kullanıyorum canım akıntı çamaşıra geçmediği için pedi atınca kokuda kalmiyo üstüne günde iki kere çamaşır değiştirip duş alıyorum o yüzden akıntı kokulu da gelse rahatsz edicek bı koku olmadı hiç şükür
(588 puan) tarafından
Günde 2 kez degistiriyorum canm
(588 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canm hemen bakiyorum
(143 puan) tarafından
Rica ederim canım
tarafından
En güzeli günlük ped inşallah sitedeki işine yarar da kurtulursun canım bnde rahatsz oluyorum koku olunca cidden zor
(588 puan) tarafından
Insallah canm sagol
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben normal bez kullanyorum büyük biz uzunlamasına kestım 7 8 parça  bi guzel yıkadım baya akıntı oluyr bezlerimi günlük yıkıyorum çok rahat valla
(588 puan) tarafından
Ama iliski esnasindada oluyo asl rahatsiz eden o
(6,046 puan) tarafından
İlşki esnasında güzel bi şekllde yıkayp kurulıyorum hemn yataga geçiyorum gelsede bezle siliyorum
(588 puan) tarafından
Icini yikiyomusun
0 oy
tarafından
Öncelikle hamileyseniz bu akıntıya hiç bir çözüm yok doktor fitiller ilaçlar veriyor ama nafile doğumla beraber geçiyor zannedersem çok araştırdım hamile olduğumdan beri ben kurtulamadım akıntıdan ama tüm kadınların içinde bende dahil olmak üzere yanlış yaptığımız şeyler var oraya su degdirilmemeli günde bir defa yatarken sadece suyla azıcık yıkayıp temiz bir bez parçasıyla sürekli silinmek gerekiyomus oranın kendi sıvısı orayı tüm bakterilerden koruyacakken biz her taharette orayı yikadigimiz için o sıvı yok oluyo sonra bı güzel peceteyle kuruluyoruz hop bakteriler içeri hem savunmasız bırakıyoruz hem içeri aynı saniyelerde bakteri yolluyoruz. Bir doktor aynen bu şekilde açıklama yapmıştı çok mantıklı geldi odur budur yikamayip sadece kullanılmayan atlet parçası yada kendime özel havlumla kuruluyorum yikamadan. Peçete de kullanmıyorum afedersin küçük abdeste. Sanki bi tık düzelme hissediyorum. Bı deneyin isterseniz
(588 puan) tarafından
Hamile degilim canm dogumdan sonra artti nedense ama kucuk abdestini yaptiktan sonra yikayip kurulamak daha iyi bebce ben rahat edemem o sekilde
tarafından
Bende rahat edemem diye senelerce uyarılari dinlemedim ama akıntı artık rahatsız edecek derecede olunca bi kere denemek istedim soylenilenleri ama yok benim denediğim yöntemler de pek etkili oldu diyemem tamamen geçmiyor ne olursa olsun defalarca kez doktora gittim ergenligimden beri çözüm yok aynı şeyleri söyleyip söyleyip gönderiyor Doktorlar
(588 puan) tarafından
Cozum yok yani dmi canm
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Dogumdan sonra kokulu olmaya başladı benimde. Dogum sonrası yaram tazeyken sezeryan yerimde de oluyordu o koku iltap kokusu gibi icerde de biseyler karışık galiba anlamadım 
(588 puan) tarafından
Benimde ayni sekilde sezeryan yerimde nokta nokta seyler var sikiyorum yag gibi bisey cikiyo nedense

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 237 göst.
22 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Muge (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
19 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 691 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
24 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu

411,069 soru

12,373,312 cevap

42,598 kullanıcı

Kategoriler

...