0 oy
1,972 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (342 puan) tarafından

Bu erkekler neden aldatır zamaninda vendebende aldatildim bizden fazla yanları ne oda ben bakimliyim fln yani amaclari ne anlamda veremiyorum çocuk desen verdik onlara herşeyi yapiyoz eksiğimiz yok amac ne ya cidden anlamiyorum benle evlenebilmek icin ne yollari denedi kendisi buldu aradi beni neden bole oluyo anlamadim af edersin aldattiklarinda farkli biseymi var ne bu çektiğimiz hep aldatma postları vallah bakin size sohbetimi atim esimle yurt disina gitcem calismaya dedi bakin

image

image

37 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Senin güzelliğin bakımlı olusun önemli değil erkek adam olacak evde pijamayla bile gzesen gözü dışarıyı görmeyecek adam değil ki ve sen aldatildigin halde sakalasarak bunu. Konusunu konuşuyorsunuz yani kusura bakma da normallestirme boyle birşeyi nornallstirirsen sahasını da yapar 
(342 puan) tarafından
Kimse normalleştirme bu muhabbet baya önce olduğu için bu kdr Rahatim şuan.
(7,436 puan) tarafından
Nerdeyse ayda bir aldatilmissin öncesi sonrası varmı Allah aşkına bu ne rahatlik.yorumlatininda okudum da çocuğum için katlaniyorum diyorsun ama bilmiyorsun ki bir anne olarak çocuğuna en buyik kötülüğü sen yapıyorsun öyle bir ailede adam aldatarak kadın buna susacak veya senin deyiminle sürekli laf çakacak mutlu olmayan bir ailede çocuğu nasıl mutlu ediyorsunuz ben de buna şaşırıyorum sizi ayrı ayrı mutlu görsün emin ol çocuğun daha iyi olur bu sadece senin için geçerli degil.boyle aldatan heleki 5 defa aldatan adama adam da denmez de çenemi bir defa olsun yormak o kadar da grurumu yerler altına almam yani
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
6 ayda 5 kisiyi nasıl aldatmış nasıl yakaladın ??Merak
(342 puan) tarafından
Facebook ve instagram acik unutmus
0 oy
tarafından
düzenlendi
Kabul etmende ayrı bı tutarsızlık bilemedim
(342 puan) tarafından
Napim bosiymde hamile hamile rezil mi oliym
tarafından
Bilememki ne desem yalan olur herkes kendinden sorumlu
0 oy
(188 puan) tarafından
Hic tavir yapmamişsn ama kolay affettigin için bidaha yapabilir
(342 puan) tarafından
O anki tarım başladı cnm üstünden baya geçti
0 oy
(6,189 puan) tarafından
O kadar aldatilmissin ve bunu kabul etmissin diyecek lafim yok cidden
(342 puan) tarafından
Cnm etmiyosun ama cocugun icin katlaniyosun artik yapamaz oyle birşey
0 oy
(2,983 puan) tarafından

Senin psikolojin mahvolmus durumda 

Rabbim yardimcin olsun cnm.:ermm:

(342 puan) tarafından
Değil cnm pskolojim normal sadece ustunden uzun zaman gecti
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Allah yardım etsin bunla aynı evde yaşamak zulüm olmalı, keşke ayrılsaydın kendine eziyet resmen insanın sinirleri kaldıramaz ya
(342 puan) tarafından
Kaldirmiyo zaten alismaya calismaca iste
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Neden mi aldatiyosun sen goz yumup bu kadar taviz werdigin icin  kendini bu kadar degersizlestirdigin icin bu adama hala erkegimm diebildigin icin 
0 oy
(53 puan) tarafından
Buneyaaaaa çok sinirlendim 
(342 puan) tarafından
Ya ben
0 oy
(53 puan) tarafından
Canımya cocukun rssmini koymuş usss 

Allah yardımcın olsun

Bende kaçbdefa yakladim bi kız esimle konşyo kanka diyo eşime 

Feysden yazdim kıza esime yazma 

Dün gece yine gördüm konşmşlar dostluk nereye kadar sürer edimle kavga etdim 

Beni dövmrk istyo korkuyurum 

Allaha hevale etdim ne hali varsa görsün 
(342 puan) tarafından
Bosver kuzum trip yap konuşma muhattap olma kendisi düşsün ustune ne yapsanda bos bunlara
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Herkes neden gülüyorsun hala diye seni kinamis ama ben resmen tirsmis bı adam görüyorum. Kuzuya cevirmissin bir daha tekrar etmez insallah. O gülücükler normal değil çünkü altında kaplan tislamasi yatiyo bence:)
(342 puan) tarafından
Aynen herkes saniyo kahka atiyorum kim kahkaha atar ki bu duruma o anki evde kıyametleri kimse bilmiyo tabii
(1,165 puan) tarafından
Ben seni anladım canım. Ben dışarıda çok şakacı biriyimdir ama içimde kıyametler kopar. Belli ki çok sıkıntın var. Allah yardımcın olsun. Sana en güzel kapıları açsın.
0 oy
(2,242 puan) tarafından
cocugu icin yuvasini yikmamis ama her firsatta da kalbine saplanan bicagi bir nebze ona da saplamak icin laf sokan kadin iste bu ... seni anliyorum canim insallah unutursun cok zor ama cocugumuz icin inutuyoruz bazen ne olursa olsun 
(342 puan) tarafından
Aynen tamda icimi okudun kuzum saol vallah aynen oyle her firsatta carpiyorum yuzune unutmadim sadece alistim o kadar
(2,242 puan) tarafından
umarim bundan sonra uzmez seni canim . unutmayacaksin biliyorum ama bundan sonra telafi edecek insallah :)
0 oy
tarafından
Kiz bu ne bakkaldan süt yerine yoğurt almis ona kizmis gibi tepki vermissin.6 ayda 5 kisi diyosun. Ben sana diyim yeni rekor yolda 1 ayda 10 kisiyle de aldatir ne diyim peees
(342 puan) tarafından
Söylediğin gibi kolay deil evdeki kıyameti bilmiyosun ustunden baya zaman gecti sadece yuzune vurdum o kadr
0 oy
(3,269 puan) tarafından

Seni 5 kişiyle aldattı ve sen hala ona ERKEGIMMM mı diyorsun :angry:

(342 puan) tarafından
Yabancı diye kayıtlıydı baya zaman oldu bi kaç gündür duzelltim
0 oy
tarafından
K.bqkma da erkekler değil ona kalırsa kadınlarda aldatıyor erkeğini ki yetmezmiş gibi gidip başka adamların altına yatanlar da var!!!! Ama her kadın aynı mı??? 

Sevmiyorum ben bu lafı bütün erkekler aynı değildir bunu önce bı kafaniza sokun!!! Sonra da heves, haz, ve nefis bütün insanlarda var bunların asirisini isteyenler aldatır ve bunlarda kız erkek farketmez s.....r...f...s..zzz denir,!!!.

Üçüncü su k bakma  da bir okur hadi affettin eee ne kardesim 5 kez aldatilmissin ve affetmissin ozaman affetmeseydin belki şimdiye aldatmayan birini bulurdun.  ... Nokta...
(342 puan) tarafından
Başkasını bulmak kolay mi o kdr ya cocugun var cnm ortada bi yuva var biseylere çocuğunun hattı için katlaniyosun basina gelince anlarsin benim çaresiz ce aglayisimi
tarafından
Beddua mi ediyorsun şimdi aklınca://
Ben sana benim eşim yapmaz demem ki çünkü büyük konuşmam ..n ama ben senin erkekler neden aldatr soruna cevabimdi bu laf...

K.bskma cnm ama bazen bazı babalar olmasindansa olmaması daha iyi.
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Aldatirken heyecan yasiyolar iste monotonluktan sikilmislar
(342 puan) tarafından
Yaa ne heycan dikkat etsinler carpilmasinlar
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Erkeğim miiiii❓ peh :sick::angel:

(342 puan) tarafından
Bi sure sonra ole kaydettim deildi normalde

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler