Kaçtım bide kaçarak evlendim malesef en büyük hata daha burda başlıyor beni kaçırırken ev araba istedğim gibi düğün altın alacaklardı neyse kaçtık daha 3 ayda catlak vermeye başladı ailesiyle bir sürü kavga oldu ettik durduk bir kerede bu benim karım susun demedi neyse hamileyim o gün ailesiyle bir şey oldu kavga ettik daha kızıma 11 haftalık hamileydim bana vurdu yer düştüm sürükledi beni kalktım anlını yardım bende ben öyle bana el filan kaldıramaz adamın elini kırarım neyse o gece gidecektim salmadı ağladı özür diledi filan sabahası pikin olayı oldu bana gelmiş kalk gidelim diyor ben gitmem dedim o gün annesi ne bokun varsa ye senin gibi gelin olmaz olsun dediler yine bir şey demedi döndüm ailemin yanına aradı beni konuştuk hala ailem haklı yanına dön diyor dönmem dedim dön dedi kavha ettik numarası değiştirdi gitti aylar geçti kızım oldu beren için sabır ettim gelirde belki arar diye kızım 6 aylık oldu daha yok aramadı sormadı sonra bi gün yazdı bana ee gel beraber büyütelim ayrı eve cikariz diyor ama yalan ablasıyla plan yapıyor muş beni o köye annesinin yanına götürüp orda oturacaklar adamin ciğerini sökerim adam ol önce baba ol ablanla kıt zekânızla benle oynama dedim engelledim kızımın fotoğrafı vardı wp profilin de kavga edince silmiş yani kızını istediği filan yok o gün karar verdim ne beni ne bereni istedi o günden sonra verdim dilekçeyi süreç devan ediyor kızım 8 aylık ona ihtiyacım yok zaten çok şükür dağ gibi babam var kusura bakma uzun oldu ama
1,496,770 soru
24,450,769 cevap
353,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın