0 oy
1,100 göst.
Diğer kategorisinde (772 puan) tarafından

16+6 haftalık olduk dün doktora gittim doktor cinsiyeti belli dedi kağıda yazmasını istedim bi gün geçti hala bakmadım kızmı erkek mi die :D babamlar memleketten geldi pazar günü dönecekler şuan cinsiyeti kimse bilmiyor bi tek babama gösterdim kağıdı şuan bi tek babam biliyor ama kimse babamın bildiğini de bilmiyor :D pazar günü balon patlatıcam hep başkalarına organizasyon yapıodum bu sefer kendime yapıcam inşallah kimisine göre abartı kimisine göre fuzuli kimisine göre ayıp olabilir herkesin düşüncesi kendine tabiki şimdik bakın bakalım sizce kızmı erkek mii neye benziyo

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkek bnce kaslarida catmis
(772 puan) tarafından
Yaa bizede erkek gibi gelio ama kız olmasını temenni ediyoruz tüm sülale olarak
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Kız:)))) sağlıcakla doğsun
(772 puan) tarafından
Ayy inşallah yaa
(40 puan) tarafından
Hislerim de yanilmam cinsiyetini lutfen bizede bildir buradan yaz olurmu
(772 puan) tarafından
Tabikii canım inşallah yanılmassın
(40 puan) tarafından
Insallah kuzum.
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Ayyy nasıl dayanıyosun ben şimdi 100000 bin kez bakmıştım oraya :D ama çokta güzel böyle birşey yapman 

(772 puan) tarafından
Wallaa çok merak ediyorum bi tane oğlum war bunun kız olmasını çok istiyoruz balonu patlattığımda mavi çıkarda sewinemessem die de korkuyorum açıkçası o yüzden pekde bakamıorum yoksa çokda merak ediyorum
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Sert bi kızın olacak gibi :) ayrıca kimseye gore yaşamıyoruz hayati. Sen ne istersen onu yap çokta güzel yapıyorsun benim içimde ukde kaldı yapamadim  istiodum . Mutluluğuna bak keyfini çıkar :) bu günler çok özel. Sağlıkla kavuşun insallah
(772 puan) tarafından
Saol canım ya inşallah bakalım hayırlısı neyse o olsun hayırlısı da kız olsun :)))
0 oy
tarafından
Ay bende böyle yapicam birdaha kine ay bilemedim ya kiz sanki ama bilmiyorum erkegede benziyor 
(772 puan) tarafından
Biraz kaşlar çatık sinirli gibi duruyo sanki erkek gibi alt kısımlarıda biraz erkeğe benzettim gibi kız olmasını bekliyoruz :)
0 oy
tarafından

Kiz bence ahada yazdim buraya <3

(772 puan) tarafından
İnşallahh inşallah :))
0 oy
(140 puan) tarafından

Erkeğe benzettim :) rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşşş:)<3<3

(772 puan) tarafından
Bende öyle benzettim ama tersi çıkar umarım hayırlısı :))
(140 puan) tarafından
Allah qönlüne qöre versin :)
0 oy
(34,516 puan) tarafından

Bu minnak kiza benziyor hayirlisi olsun

(772 puan) tarafından
Amin canım aminn kız olsun ya :))
0 oy
tarafından

Bende balon patlatcaktım eşime ama baloncuya gidene kadar çatladım direk söyleyiverdim keşke yapmasaydım diyorum ama napıyım çatladım :P

(772 puan) tarafından
Bende merak ediyorum ama içimde kalmasın die yapcam bekliyorum :)) biz kendimiz organizasyon işiyle uğraştığımız için okonu sıkıntı diil :)
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Boş ver o zaman bizde söylemeyelim.
(772 puan) tarafından
Sen bilirsin canım kimseyi zorlamıyoruz :)
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kagittan anladim kii samsundansiiiin :D bana kız gibi geldii canimm saglikla kucagina al insallah :)
(2,018 puan) tarafından
Cidden cok guzel olurdu canim ama neden olmasin insallah tanisiriz aklimdasin, ben son haftalarimdayim 3 haftaya kadar dogumum olacak bir aksilik olmazsa o yuzden yanimda esim olmadan pek biyere gitmiyorum , su durumu atlatayim goruselim insallah :)
(772 puan) tarafından
Ayy Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :) insan korona yüzünden de çıkmaya korkuyo ya
(2,018 puan) tarafından
Amin canimmm sende saglikla kucagina al insallah :) aynen kuzum ben birkac kez mecburiyetten inmistim kendi eksiklerimi almaya meydana , ama insanlar cok tedbirsiz, daha da cesaret edemedim yani
(772 puan) tarafından
Bugün pazar wardı pazara gittim ama ellerime kolonya dökmekten bi hal oldum kimsede maske yok neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum
(2,018 puan) tarafından
Millet rahat valla
0 oy
tarafından
Bende erkeğe çok benzettim ama umarım kızdır 
(772 puan) tarafından
Bu sene kız senesi etrafım hep kız bebek bakalım hayırlısı :)
tarafından
Benim de öyle canm bir oğlum var 2 yaşında  şimdi kizima hamileyim  çevrem de 10 tane hamile var sadece 2 si erkek 8 tanesi kız umarım seninde ouledirb
(772 puan) tarafından
İnşallahh inşallah :)))
0 oy
(878 puan) tarafından
Kız valla bende yeni öğrendim ilkim erkek karnimdaki kız olsun diye çok dua ettim özel hastaneye gittim balon patlatacaktim eşime sonra erkek diyiverid doktor bian durdum kız olsun isterdim bidaha dogurmam diye bı kız bı erkek yeter gibisinden ama erkek diyince olsun dedim sağlıklı gelsinde herşeyden önce dedim cikincada eşime söyledim hemen balon falan patlamadim seninki inşallah kız olur ama olmasada nasip sağlıkla alalim kucagimiza 
(772 puan) tarafından
Yaa gönlümden kız geçio ilki erkekti die bi eltilerimin hiç kızı olmamış olursa bu ilk olacak herkes kız olsun istiyo aslında sağlıklı olsun fln hepsi Allah tan gelio sonuçta ama gönlümden kız geçtiği balondan mavi çıkarsa ya sewinmessem o an kamerada çekecek ya istemiyo gibi gözükmekten de korkuyorum
(878 puan) tarafından
Öyle deme canım bende öyle hissediyordum ama nasipte ne varsa o olur oda evlat canım yinede inşallah gönlündeki çıkar
(772 puan) tarafından
Hayırlısı canım :)
0 oy
tarafından

Bende yapmıştım kızımda eşim inanmamıştı pembe gördüğüne yere düşenlere oturup bakmıştı Allah sağlık versin güzel telaşlar:D

(772 puan) tarafından
Hayırlısı yaa pembe görmek nietindeyiz ama nasipten öteye köy yok :))
0 oy
(60 puan) tarafından
Erkeğe benziyor sanki 
(772 puan) tarafından
Sankiii ama benzememesi tercihimdir :))
(60 puan) tarafından
Öyle deme kız sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Rabbim :)
(772 puan) tarafından
Amin canım inşallah sağlıklı olsunda
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Allah gönlüne versin ben kıza benzettim nedense içimden kız gecti
(772 puan) tarafından
İnşallahh canım ya :)
0 oy
(132 puan) tarafından
Ben kıza çok benzettim sağlıklı olsun da önemi yok canım 
(772 puan) tarafından
Tabi sağlıklı olsun da ilki erkek olunca ikinciyi ister istemez kız geçio gönlümden yani :)
0 oy
tarafından

Vallahi sabır taşı olmak lazım ben varya asla yerimde duramazdım :D ama parti yap ben seviyorum öyle şeyleri fuzuli de olsa heyecan oluyo :)) abisi yada ablası varsa bebişin balonu o patlatsın :)

(772 puan) tarafından
İlki erkek canım onla beraber patlatıcaz inşallah zaten çokda sewio balon patlatmayı :)) bende zorlanıyorum durmakta ama olsunn
0 oy
tarafından
İçimden kız geçti valla canım posty görünce öğrenince söyle bizde 
(772 puan) tarafından
Pazar günü akşamdan yapıcam bakalım ozaman haber ederim kızım oluyo demek nasip olır mu acaba :)
tarafından
Baktın mı canım cinstiye
(772 puan) tarafından
Baktım baktım yeni post açtım bi gelinim daha olacakmış :)
tarafından
Hayırlısı olsun canım benim 20 gün kaldı kızıma kavuşmaya
(772 puan) tarafından
Ne güzel sağsalim kucağına alırsın inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 394 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ayse_h3 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 649 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Zehra....1 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 939 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde UykusuzBirAnne (1,790 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,684 soru

24,621,835 cevap

364,647 kullanıcı

...