16+6 haftalık olduk dün doktora gittim doktor cinsiyeti belli dedi kağıda yazmasını istedim bi gün geçti hala bakmadım kızmı erkek mi die babamlar memleketten geldi pazar günü dönecekler şuan cinsiyeti kimse bilmiyor bi tek babama gösterdim kağıdı şuan bi tek babam biliyor ama kimse babamın bildiğini de bilmiyor pazar günü balon patlatıcam hep başkalarına organizasyon yapıodum bu sefer kendime yapıcam inşallah kimisine göre abartı kimisine göre fuzuli kimisine göre ayıp olabilir herkesin düşüncesi kendine tabiki şimdik bakın bakalım sizce kızmı erkek mii neye benziyo
Ayyy nasıl dayanıyosun ben şimdi 100000 bin kez bakmıştım oraya ama çokta güzel böyle birşey yapman
Kiz bence ahada yazdim buraya
Erkeğe benzettim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşşş
Bu minnak kiza benziyor hayirlisi olsun
Bende balon patlatcaktım eşime ama baloncuya gidene kadar çatladım direk söyleyiverdim keşke yapmasaydım diyorum ama napıyım çatladım
Bende yapmıştım kızımda eşim inanmamıştı pembe gördüğüne yere düşenlere oturup bakmıştı Allah sağlık versin güzel telaşlar
Vallahi sabır taşı olmak lazım ben varya asla yerimde duramazdım ama parti yap ben seviyorum öyle şeyleri fuzuli de olsa heyecan oluyo ) abisi yada ablası varsa bebişin balonu o patlatsın
1,508,684 soru
24,621,835 cevap
364,647 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın