Kısacası Çocuğun fıtratını bozuyorlar yani?.. buna müsaade etmeyin siz ana baba olarak lütfen. daha yeni kuzenimib eşi 7-8 aylık bebeğini alığ annesine gitti. Amcaoğlum oluyor kuzenim dediğim. Başka bi amcaoğlumun oğluyla çok oynuyordu onu gezdiriyordu sürekli ve çocuk daha 5-6 aylık var yok eline sigara verip resim çekip instaya heryere küfürlü yazılar eşliğinde koyardı, 1 yaşına geldiğinde çocuğun eline kesici delici aletler veriyorlarmış. Çok afedersin şimdi 1.5 yaşında filan bu kuzenim dedim kişi öbür kuzenimin oğluna 'Siraç anana küfret' diyormuş çocuk da dönüp kendi annesine küfrediyormuş daha neler neler... işte kızcağız da kızımı yeyiştirmeme çok karışıyorlar diye bir de başka çocuklara böyle şeyler öğretiyor çocuğu pis yetiştiriyor diye almış kızını gitmiş... şu an hala annesinin evinde kızıyla birlikte. Ve bunu gizlediler ramazandan beri sorduğumda hanımın nerede gelsin bi tanışalım konuşalım kız vuranın yabancısı muhabbet edelim dedikçe' hanımı annesine götürdüm, yok şuraya bıraktım işte burda şimdi 'vs diyip konuyu geçiştiriyordu... Allah hidayet versin ne diyelim... inşaAllah Rabbimiz çocuklarımıza iyi terbiye iyi ahlak nasşp etsin
1,494,858 soru
24,421,075 cevap
351,576 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın