0 oy
935 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından

Kızlar 12. Haftada doktorum erkek dedi. 19.haftada başka doktor kız dedi. Anlayan varsa yazabilir mi? Benm ilk gebeliği, bilemiyorum ben. 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından
O değilde niye acil :)
(62 puan) tarafından
Çünkü ilk gebeliğim ve herkes cinsiyeti farklı deyince belki burdan çok kişi bakarsa çoğunluğa bakarım
(181 puan) tarafından
Yinede burda acillik bir durum göremedim :) ayrıca Banada 12 haftamda kemik yapısı erkege benziyo denildi 16 haftamda kız denildi 20 de kesin kız dendi :) 31 haftaligim
-Reklam-
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Kız gibi duruyor baya
(62 puan) tarafından
Hı hayırlısı olsn Bi net bşe doktor deseydi cinsiyetine çok değilim aslında da bşey beğeniyorum aalamıyorm,
0 oy
(2,866 puan) tarafından

Kız gibi pipi göremedim:)

(62 puan) tarafından
Hm siz tevrübelisinz galiba anlarsnz işte ben anlayamadım ilk olnca
(2,866 puan) tarafından
Aynen iki tane olunca :-):-)oğlumun baya görünüyor du pipisi
(62 puan) tarafından
Hadi ya canm doktor da öle dedi erkek olsa oho öle Bi bleli olur ki dedi
0 oy
tarafından
Bence erkek sonuç ordan görünüyor 
(62 puan) tarafından
Hm valla ben pek anlamyorm hayırlısı olsn da ama işte insan merak ediyor her doktor farklı söylyor
tarafından
Kız gibi de duruyor aslında benim de aklım karıştı içinize doger aslında ne oldugu
(62 puan) tarafından
Valla canm pek hissedemiyorum içime pek doğmuyor yani ama inş hayırlı ve sağlıklı olsn da. Özel Eğitim öğretmeniyim ben, o yüzden bu konularda çok hassasım. Sağlıklı olması benm için dünyalara değer. Yanlış anlama bunu senin söylediklerine karşılık cevaben söylemiyorum. Düşüncelerim yani bunlar ama tabi insan cinsiyeti de merak dyor alışveriş için.
tarafından
Ben zaten cinsiyet için birşey söylemedim sen sordugun için cevapladım herşeyi  başı sağlık tabi ki
(62 puan) tarafından
Aynen canm rabbim sağlıklı Salih, Saliha evlatlar nasip etsin herkese
0 oy
tarafından
Aciliyeti ne cnm anlamadim . Erkek galiba 
tarafından
Napsinlar atar yapacak yer ariyolar
(62 puan) tarafından
Aynenn. Bende bazen çok aşırı saçma sorular görşyorm ama bananr canm saçma bulyorsam direk çıkyorm.kendi beynimi yoramam. Atarlarımı eşime saklıyorum.
tarafından
En iyisi valla ne agritacan kafani
(62 puan) tarafından
Ço tuttum seni can iyi akşamlar
tarafından
Iyi aksamlar bebisko
0 oy
(2,585 puan) tarafından
Neden acil kuzucum  hahahahah Allah gönlünüze göre versin canım benim 
(62 puan) tarafından
Canm valla öle yazdm hem meraktan hem de dedim acil yazayım da kızlar girsin hahaha
(2,585 puan) tarafından
Uyanıııııkkk hahahaha gönlünden ne geciyorsa Allah sana onu nasip etsin canım benim
(62 puan) tarafından
Napim canm valla bugün dedim ki bakayım doktorum değişti bu doktor da erkek derse gidip bşeler alaym dyordm e bu kız dedi. Bende  şaşrdm  amin Allah razı olsn can güzel dileklerin için tşk ederim.  cümlemize inşallah Salih Saliha evlatlar nasip olur...
0 oy
(270 puan) tarafından
Bence kız.Evet işaretlediğin yerde parlak bir yuvarlaklık var ama bacakların birleşim yerinin çok altında boşta duruyor gibi.Bacakların birleştiği yerde kız organı bence çok belli.
(62 puan) tarafından
Hm sağol canm benm

İlgili sorular

Kategoriler

1,493,872 soru

24,407,140 cevap

350,622 kullanıcı

...