0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Kızlar nişanım dün gece geldi 1 sntm acıklık vardı şimdide kalcam ve bacağım cok ağrıyor buda belirti mi 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğumun yakindir
-Reklam-
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Biz çekeriz cekmesine alışkınız 

Evet dogum belirtisi oda.

Saglikla kucağına al insAllah 

0 oy
(30 puan) tarafından
Nişan geldikten sonra bir hafta sonra da dogum olabilir canin dikkat et yinede ama bunlar tek başına belirti sayilmaz
0 oy
tarafından
Emekleme pozisyonunda dur acıklık cabuk olur. Biraz birazda yürü.
(799 puan) tarafından
Dikiş çoğunda oluyor kuzum.bende 2900 doğurdum ama dikiş vardı illa ki. O kadar doğurdum ettim bı zorluk yaşamadım ama dikiş atılacağı zaman ben uyusmadim genel anestezi verdiler bana öyle attılar dikişi
tarafından
Canlı canlı diktiler beni acısından elimi ısırıyordum. Bir tane kaldı diyor daha dikiş bitmiyor
(799 puan) tarafından
Niye öyle bı saçmalık yaptılar ya beni hiç zora sokmadilae valla doktorum hemen anesteziyi arayin gelsin dedi 15 dk bayıldım sadece uyuyup uyanmış gibi oldum hiç bişey hissetmedim
tarafından
Ebe vardı doktor yoktu canım. Söyledim ama el mahkum olunca
(507 puan) tarafından
Canım bende kalcadan ıgne yapttılar uyusturdular dıkıslerın acısı vardı ama hafıf
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Kız herkesinki bi olmuyo.  Aynı kişide her doğum bile aynı değil ki.  Ben ilkinde çok sancı çektim ikinci de ilkine nazaran daha azdı . Bi bakalım yalancı sancimi diye gittik hastaneye ben hiç ummuyodum doğum olucani çünkü o kadar çok sancim yoktu . Doktor bi baktı 6 cm açılma hemen doğuma.  Doğum da bile sancim devamli yoktu sadece doğum ağrısı zorlamanin acısını hissettim 
(507 puan) tarafından
Benımde 2 dogumum sancısı oyleydı sunı sancı verıldı hemen dogsun dıye
0 oy
(146,177 puan) tarafından
Nisan geldigi gunde dogum olur nisandan 10 gun snrda ama bacak ve kalca agrisi dogum sancisi degil dogum sancisi belden girer kasıklara vurur
0 oy
tarafından
Belirti tabi hele o bacak içlerin kesik gibi ağrır kapatamazsın bacaklarını belden vurur sanci ikinsan kurtulacaksin gibi gelir ") hadi bakalım inşallah bir avazda kurtul ")
0 oy
tarafından
Eve mi geldin canım hastanedemisin
(680 puan) tarafından
Evdeyim canım
0 oy
(507 puan) tarafından
Canım kalcana ve bacagına kırampmı gırıyor benım oyle 4 cm acıklık oldu
(680 puan) tarafından
Evet canım
(507 puan) tarafından
Yakın dogumun. Ins o kramplar acılmaya neden olur
(680 puan) tarafından
İnşallah canım cok saol
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ben nişan geldiği gün doğurdum 
0 oy
(453 puan) tarafından
Daha dogurumadın mı canım. Benim 2. gebeyikte sulu akıntım geldi durdu şeffafımsı falan böyle 3 gün sonra sancım ğeldi dogurdum bak akıntı şeklinede

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 233 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 500 göst.
2 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,424 göst.
1 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.