Belki sen hep böyle şeyler soruyorsun falan diyeceksiniz ama gerçekten çok bunaldım bu konuda
eşimin böyle davranmasına çok moralim bozuluyor sorunu anlatym
Eşim benden 9 yaş büyük ben 19 o 28 yaşında sakinlesme zamanlarına geçmiş benim yaşadığım deli dolu zamanlari atlatmış çok sakin birisi ben her konuda deli dolu sen şakrak biriyim o öyle degil ve ilişki konusunda da böyle hatta bı kaç post açmıştım burda bununla ilgili eşime yaklaşmak istiyorum yorgunum diyor kendisi bana yaklasmiyor ben yaklaşınca ya uyuyor benden kaçıyor bazen eline yüzüne dokununca bile yapma diyor nişanlıyken afedersiniz beni durtecek yer arardı ama evlendik herşey bitti o ilgisi isteği kalmadı çok canımı sıkıyor gerçekten napicam bilmiyorum hiç benden etkilenmiyor değil ona bı dokunmam yetiyor hemen tahrik oluyor biliyorum ama sanki yeminli gibi kesinlikle yaklaşmiyor bana arada oluyor ama haftada 1-2 bazen 2 haftayı buluyor mesela bugün makyaj yaptım saçımı açtım düzelttim falan görür görmez çok hoşuna gitti önce dokunacak gibi oldu omuzuma boynuma falan dokundu sonra çekti elini kolunu sanki tövbe etmiş bana yaklaşmaya bende öptüm sonra şakasına dedim ki rujumu senmi yedin hiç kalmadı işte falan dedim gülerek o da geldin kendin yaptın simdidw banami yaptın diyosun dedi hee ben yaptım sensin dedi çok moralim bozuldu dünde uyuyodu yemek için uyandırayim diye elini tutacaktim resmen elini sakladı kaçırdı benden ben napicam bu adamla gerçekten çok bunaliyorum ben hayatımı yaşamak istiyorum eşimle gülmek eğlenmek güzel vakit geçirmek sakalaşmak istiyorum bazen ben şaka yapıp gülünce falan bana düşman gibi bakıyor bı tuhaf davraniyor
Eşinin cinsel sorunu olabilir bence
Istek attirici ilac fln almayi dene
Benim de böyleydi ama birgün çok ağladım o değişti diye sonra eski haline geri döndü .
Canım aklını karıştırmak istemem ama acaba büyü gibi bir şey olabilir mi bence normal değil sanki anlattıkların daha çok genç eşin de
403,975 soru
12,102,007 cevap
36,418 kullanıcı