0 oy
981 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından

Kızlar beni yanlış anlamayın benim şuan hiç bir ilgim alakam yok.. çok garip değişik gelebilir size evleneli 2 yıl oldu tanışalı 3 yıl oldu esimle soyle diyeyim 4 yıl önce bi erkek arkadaşım vardı.. annemin telfon numarası vardı onda annem beni kızımı falan duruma atar.. silmemişler numarasıni ben de gerçekten hiç bakmadım farketmedim ikisindede katiliymiş yani annem bunu bana yeni söyledi evledigimde annem düğun fotoğraflarından atmış buda mesaj atmış gelinlikle görmemeliydim onu yanında ben olmalıydım diye annemde cevap vermemiş telefona yeniyeni  alışıyordu zaten sonra 2 gün önce annem kızımla beni atmış bu aramış neden bunu yapıyorsun diye annemde sen kimsin hadsiz hala niye arıyorsun beni seni ne ilgilendirir benim ne atıp atmadığım demiş kapatmış sonra kuzenim var birtane onu ınstagramdan bulup yalvarmış nolur beni onunla görüştür diye annem bana bunu bugün söyledi bende görüştüğümüzde numarasını engellerim dedim ya numarasını değiştirsek babam nolduda değiştiriyorsunuz der sıkıntı.. bunu böyle söylemek istemezdim ama çocukluk aşkıydı işte sevmiştim aldatmıştı yani şimdi aradan 4 yıl geçmiş ne oluyor ** coluklu çocuklu kadın olmuşum.!:angry: SAKIN YANLIS ANLAMAYIN BENI BEN ESIMI ÇOK SEVİYORUM COCUKTUK GELDI GECTI 

13 Cevaplar

+1 oy
(51,174 puan) tarafından
yanlis yanlis anlasilacak birsey yok on defa belirtmene gerek yok canim olur normal annenin telinden whatsap ve normal mesaj kismindsn engelleyin. keske annen ilkinde mesaj atti diye soyleseydi
(51,174 puan) tarafından
bizim evde dursun evidir yani annemlerin evi ☺️
(7,481 puan) tarafından
Yaa canimsinn cok mutlu oluyorum senle surekli ortak noktamiz olunca☺❤.
Mesela unide ilk bahar şenliğin de cok samimi arkadasim vardi ozge onla cimlerde oturuyorduk su heryerde cikan sari cicekler varya kopardi al sakla dedi. Tabi o dalgasina dedi ama ben onu hala saklıyorum. Ayni arkadas ben eve çıktığımda bende kalmisti. Sabah benden once uyanmış not yazmis tarih saat atmis onuda atmadim. Cicekle beraber duruyor. O arkadaslada artik görüş.uyoruz ama kiyamiyorum atmaya ☺☺
(51,174 puan) tarafından
benim gibisin peceteye tarih yazip isimlerimizi falan yazardik duruyo hepsi bi ara bayagi niyetlendim.dosyalari falsn toparliyayim diye sunun anisi var bunun anisi var derken atamadim bisey☺️
(51,174 puan) tarafından
seviyorum seni hilosum ❤️♥️❤️♥️
(7,481 puan) tarafından
Ay bende açıyorum biraz azaltiyim gereksizleri cikartyaim diye. Ayy bunun anisi var ay sunun anısı var derken tekrar koyuyorum:DD
Bende seni  seviyorum ikbalimmm❤❤
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Engelleyin gitsin.. numara değiştirerek bile bir anlam katmayın eskiye bilerek yapıyordur belki de bilemezsin 
(501 puan) tarafından
Demi aynen.. Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
******** işten iş işten geçince gelirler
(501 puan) tarafından
Demii gerizekalı işte
tarafından
Aynen bela istiyor herhalde böyleri yapışkan gibidir aman dikkat et kendine
0 oy
(125,076 puan) tarafından
Annenin numarasinin son 4 rakamini degistirin babamda çakmaz gizlice kaydedersin
(501 puan) tarafından
Ayyy coook mantıklı teşekkür ederimm cnm
(1,265 puan) tarafından
Belki adam karısının numarasini ezbere biliyor belki bir gün ona kontör yükleyecek adam cakacak:D
(501 puan) tarafından
Bak burayı hiç düşünmemiştim :(
(5,273 puan) tarafından
O zamn önce babana çaktrmadan annenin telini ezbere biliyor mu diye dene bilmiyorsa sevdanin dedigi gibi yap
0 oy
tarafından
Neden hep evlendikten sonra ortaya çıkarlar ki 
(501 puan) tarafından
Sere.fsiz olduğu için
0 oy
tarafından
Kendi gibi sanıyor seni heralde görüşürsün erkekler zaten kendilerini vazgeçilmez sanıyor engelle kurtul inşallah ailene musallat olmaz ya çok can sıkıcı 
(501 puan) tarafından
Inşallah :(  çok fazla aile bağı vardı babamın falan da numarası vardı ama cesaret edip de arayıp mesaj atacağını sanmıyorum ay inşallah bi sıkıntı olmaz ya ,
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Ben de yaşadım bu durumu o yüzden çok iyi anlıyorum seni.

Esin nasıl biri bilmiyorum ama benimki asla anlayışlı değil bu konuda.

Haber yolluyordu habire, ödüm kopardı eşimin kulağına gidecek diye..
(501 puan) tarafından
Ayyy hiç sorma, :(( benimkide asla bu konularda anlayışlı değil haklida aynı durumda biz olsak bizde anlayışlı olmayiz
(14,490 puan) tarafından
Zamanında adam olmuyorlar,adam olan biriylr görünce zorlarina gidiyor
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Cok muhattap olmasina izin vermeden halledin musallat olur yoksa utanmaz pislik evli barkli iftirada atar uzak anam uzak
(501 puan) tarafından
Annemle görüştüğüm zaman hemen halledicem valla yoksa büyük sıkıntı
(1,251 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Engelle gittsin canım. Bende  bekarken bir çocuk beni seviyordu ben sevmiyirdum hep arkadaş gözüyle baktım  ama nasıl efendi saygili biriydi. Bende tipi güzel degil diye hayır diyordum ne salaktim. Nisanliyken mesaj atti  .ben hayla seni çok seviyorum diye bende ben nisanlandim dedim özür diledi bilmiyirdum dedi  .gecen kuzenime ben hayla onu seviyirum demiş. Eşimle aramız iyi degil ondan bazen keske ona evet deseydim diyorum. 
(501 puan) tarafından
Son pişmanlık fayda etmez ama öyle düşünme ya düşünmesi bile kötü :( Allah yazmamış sonuçta eşinle aynı evdesin aynı yataktasin başkasına evet deseydim keşke demek biraz garip esin böyle düşünse... düşünsene
(1,265 puan) tarafından
Canım artık beni ne hale getirmiş ki bu cümleleri kuruyorum
0 oy
(82 puan) tarafından
Ah canim bunlar Boyle bende yasadim 5 yilimi verdim kiymetimi bilmedi hep uzdu evlilige hazir degilim diyerek sonra Ben nisanlandim her yerden ulasmaya calisti deliye dondu resmen evlendigimde Icip Icip etrafimda tanidigi Kim varsa aradi bunu Bana yapmasin kaç coucuklu gelirse kabulum nolur donsun diye hayatima sicti resmen e ******** madem bu kadar seviyordun neredeydin daha once?? Bnde aradim kardesim telden agzima geleni soyledim  beni bi daha ararsan seni rezil ederim kocama da derim dedim bi daha ses cikmadi
(501 puan) tarafından
Yok ben kimseden arayamam sesini duymak istemiyorum kesinlikle.. ki ararsam eşime haksizlik yapmış olurum ben onu çok kıskanırken hiç bi kimseyle konusturmazken yapamam yani ararsamda konuşmayı kesmez defalarca arar beni bulmaya çalışır
(82 puan) tarafından
Ooo bizde sohbete aramadik haddini bildirdik de senin ki daha sorunlu heralde senin yerinde olsam derdim esime sonra bisi yapar falan sende suclu olursun soylemedigin icin
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Sevse bile hala yinede sen evlisin görüşmek istemesi ayıp
0 oy
tarafından

Hepimiz yaşıyoruz:)

Benim eşim sakallı ben öyle seviorum die kesmez istete sorun olmadığı için eski sevgilimde konusuomus bana sakal biraktirmazdi sakal sevmezdi falan die onu nasıl sevio öyle die bunu bile takiolar ki bende aldatildigim için bırakmıştım onu 

0 oy
tarafından
Engelleyin gitsin cesarete bak birde görüştür diye biliyor onunki sevgiden özlemekten falan değil takıntıdır veya ilgi çekmek 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 853 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 1,447 göst.
27 Aralık 2023 Aile kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 468 göst.
0 oy
7 cevap 649 göst.
11 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Havin06 (2,557 puan) tarafından soruldu