Öncelikle merhaba arkadaşlar
Ben burda yeniyim ve ilk defa yazıyorum. Tekim ve konuşabileceğim derdimi anlatabileceğim hiç arkadaşım yok .
Ben 23 yaşındayım iki kızım var biri 4 yaşında diğeri daha 10 aylık ve 4 aylık hamileyim.sorunum eşimin ilgisiz ve anlayışsızlığı benim eşim şehir dışında çalışıyo yani gurbetçi iki üç ayda bir eve gelir bir hafta on gün durur geri döner bayramdan önce ufak bi iş kazası geçirdi bileğini incitti rapor alıp eve geldi arkasından sana ücretsiz izinverdik gelme dediler gidemedi kaldı 1 aydır evdeydi yani iki gün önce de aradılar gel artık diye. Dedim gidecek geri ne zaman gelecek belli olmaz dedim dün güzel yemekler hazırladım annesigilide çağıralım dedi tamam dedim çağırdı geldiler yemeklerini çaylarını içtiler güzelce uğurladık gittiler bende seviniyorum erken gittiler başbaşa kaldık küçük kızımda uyuyo adam yarın gidecek vakit geçirelim diye anlayın işte bu adama yaklaşıyorum konuşuyorum falan tık yok uykum geldi dedi bende ne uyuması saat daha dokuz dedim yarın gidecen biraz zaman geçirelim dedim o ara telefonu çaldı arkadaşı aradı dışarı çıkalım dedi bende yok dedim tabi beni dinlemedi tamam dedi gitti bende doğal olarak kırıldım yatağı yaptım yattım ama uyku tutarmı yok bekledim gelmedi gece 12 de geldi tabi trip attım yanıma yatma git başka yerde yat dedim dinlemedi sarıldı falan ittim arkasını dönüp yattı çok zoruma gitti ağlayarak uyudum sabahda yaklaşmaya çalıştı yüz vermedim derdin ne dedi gece yarısı koyup gittin bide derdimi mi soruyor dedim naptım ki iki saat gezmeye gittim sen kendi kendine tirip atıyon falan dedi neyse çantasını hazırladı benle vedalaşmak istedi bende vedalaşmadım sarılalım yolda ne olur ne olmaz böyle gönderme dedi istemiyorum seni dedim yolu düşünen adam son gece karısını bırakıp gitmezdi dedim sen bilirsin dedi çıktı gitti ve ben öylece kaldım arkasında şimdi kızlar ben hatamı ettim küs göndermekle içim acıyor şuan