0 oy
668 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Benim minik kızım 500 gram olmuş teyzeleri diyorum bu şekilde bu kadar tekmeliyorsa ilerde nasıl oluruz acaba :)   var mı sizinde böyle fotoğraflarınız <3

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Oohh yandan attır göbecikleri bea :D :D resmen roman oynuyor hahahahah;D maşallah ❣
tarafından
Annesi gibi sevecek oynamayı herhalde ahahah :) ❤️❤️
tarafından
Hahahahaha :)) sever sever bello daha şimdiden göbek atıyor bi bakmışsın doğar doğmaz başlamış oynamaya hadi oturmaya mı geldi diye:))
-Reklam-
0 oy
(315 puan) tarafından
Ayy maşallah resmen gözüküyor Rabbim Sağlıklı afiyetli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin benim yok canım bu kadar açık ayrıca bebeğim doğdu 4.5 aylık ☺️
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun rabbim hayırlı evlat etsin uzun ömürler versin bebeğine :)
(315 puan) tarafından
Amin canım saağol hepizinkini inşallah
0 oy
tarafından

Ohh maşallah canım keyfi yerinde görünüyor valla:D benim de cok hareketliydi su an 38 olduk miniğimin masaallahi var 

tarafından
Ay maşallah az kalmış senin hayırlısıyla kucağımıza alalım sağ salim inşallah :)
tarafından
Inşaallah canım:)❤❤
0 oy
(2,021 puan) tarafından

MasaAllah cnm bebisine Zamanı gelince kucağına almakta nasip olur insaAllah :)

Bnm mjnik kızımda annesine yüzünü  gösterdi <3benzetmeler olmassa olmaz yanaklar aynı ben:D

image

tarafından
Oy maşallah kuzuya :) benim eşim sürekli bana benziyor diyor her fotoğrafına gerçekten eşimde böyle uyuyo :D ama ben inanıyorum doğunca babasını şoka uğratacak rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısıyla gelsinler inşallah :)
0 oy
(4,752 puan) tarafından

image

buda benim prensesim teyzesi burda 29 haftalığız ❤️❤️❤️maşallah yavruma 
tarafından
Oy maşallah burnu güzel olacak galiba annesi rabbim sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin :) ❤️
(4,752 puan) tarafından
Aynen canım inşallah aminnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnn sağlıklı olsun inşallah hepimizin canım
0 oy
(2,172 puan) tarafından
oy masallah guzellige :) kac haftalik simdi ben 19dayim bi iki defa net tekme hissettim oyle cok hareket hissedemiyorum 
tarafından
23 haftalık olduk kuzum o haftalarda hafif hafif hissediyordum bende gün içerisinde hiç hissetmiyordum anca uzanıp elimi koyunca ama şimdi maşallah pek hareketli :D
(2,172 puan) tarafından
ayy ne guzel bende hissedicem insallah :) Rabbim nazarlardan korusun canm hayirla kucagina da almayi nasip etsin :)
tarafından
Amin kuzum cümlemize nasip olur insallah ❤️
(2,172 puan) tarafından
aminn canm insallah
0 oy
(185 puan) tarafından
Amanın uyuyor  ya buu maslah keyfi yerinde kolunuda koymuş başına çok tatlı rabbim sag saglım kucagında görmeyi nasip etsin
tarafından
Aynen uyuyodu kuzum Allah razı olsun inşallah :)
0 oy
(77 puan) tarafından
Yaaa güzelliğe bakk maşallah 
tarafından
Teşekkür ederiz kuzum ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 448 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 624 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu