0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
Diyorlar ki hamile kalmak isteyen cok dusunuyorsa stres yapiyorsa planliyorsa flan hamile kalmayi olmuyor istedigi sonuc. Ama bos verirse dusunmezse oluyor. Gercekden.oyle mi? 1yildir ama ben aklimdan ckaramiyorum. Her.ay.bekliyorum. benim gibi bekleyib stres yapip hamile kalan oldu.mu?

11 Cevaplar

+1 oy
(7,343 puan) tarafından

:ermm: 3 sene bekledim dr bana sagliklisin senden olur dedi. Bende düşünmedim 3, 5 senenin sonunda kendiliğinden oldu:) Sen devam et duaya canım inşallah olur seninde. 

-Reklam-
+1 oy
(845 puan) tarafından
Sinir stres vücuda en büyük düşman canım bana da diyorlardı inanmadım benim prensesim de bana sürpriz yaptı rabbimden en hayırlısını ıste 
0 oy
tarafından
Bende aynen oyle oldu . Bekledim olmadi bosverdim hemen oldu
(90 puan) tarafından
Stres yapsanda kaldin mi hamile yani canm?
tarafından
Stres yapinca olmadi cnm bosverdim hemen oldu
0 oy
(51 puan) tarafından
canim ben planliyarak yapdim.    yumurtalama gunlerimi hesabladarak.  hemen ayda kaldim.    ne kadar test yapdim reqden once cok sukurde  sevindirdi Rebbim.  Rebbim anne olmak isteyen her kadina bebek nasip etsinn. 
0 oy
tarafından
Nasip canım gerisi boş  vakti gelince olcak inş  sıkma canını :)
0 oy
tarafından
8 ay bekledim olmadı 1 ay aman kısmet dedim keyfime baktım oldu
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Aklımdan çıkarınca oldu klişe olacak biraz ama hayrlisi bakalm canım çok da şey yapmaa :))
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Oyle canım gercekten. Hele dusunmuyor san kesin olur. 
0 oy
tarafından
Aynen öyle olur ne zaman beklemezsin o zaman olur 
0 oy
(122 puan) tarafından
Bende baya bekledim olmadı eşimle kavga ettiğim ay artık düşünmeyi bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrendim
0 oy
(877 puan) tarafından
Kız valla öyle benimde üç sene olmadı tedavi gördüm olmadi diye bıraktım sonra annem amaliyat falan oldu onla uğraşıp düşünürken o ay hamile kalmışım gerçekten aklimdan bile geçmemişti hiç düşünmemiştim ama düşünmeyim demekle olmuyor gerçekten başka işle meşgul olman gerekiyor anca öyle düşünmüyorsun
(90 puan) tarafından
Ben ne olursa olsun her ne yasarsam yasayim ilk aklmda o ve cikmiyor(
(877 puan) tarafından
Ondan işte canim olacağı varsa da stresten olmuyor emin ol .benim ablam da olmamıştı doktor senin hiç hastalığın yok herseyin temiz sen git çalış demişti işe girdikten bir ay sonra hamile kaldı o stresten hiç düşünmemiş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
29 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
20 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Miraysf06 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 483 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 700 göst.
16 Haziran 2019 Diğer kategorisinde keriminfatması (33 puan) tarafından soruldu

412,633 soru

12,423,201 cevap

45,327 kullanıcı

Kategoriler

...