0 oy
464 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Kusura bakmayın arkadaşlar bu yöntem aklıma geldi. Köyde yaşıyorum  aktarın bulunduğu yere gitmemiz şu sıralar mümkün değil.. Saçıma kına yakmak istiyorum rastıksız olmaz, merak edenler varsa post açmıştım daha önce, orda ayrıntılı okuyabilir. Dediğim gibi 2 tane rastık alıp bana kargo ile gönderebilecek olan varmı ben hesap numarasına ödeme yapacam :angel:  özelden de yazabilirsiniz benim için önemli olan rastığın bana ulaşması. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kınaya katınca turuncu renk olmuyor koyu kızıl oluyor. Eski postumdan bakabilirsiniz. :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum istersen netten soyle bu sekılde sana da zor olur
tarafından
Ya burda İnternet sıkıntı kuzum şimdi geldi ama 1 saat sonra gider İnternete detaylı bakıp sipariş vermeye sürem yetmez o yüzden böyle sordum :/
tarafından
Nerdesın canim sen
tarafından
Sivasta köydeyim
tarafından
Tuh canim yaa net cekınce ver dırek suan ver mesela hemen
tarafından
Deniyim bakalım inşallah açılır :/
0 oy
(404 puan) tarafından
Internetten söyle canım en iyisi.boyle ugrasmaktansa direk ödemesini yapiyosn kapina geliyor.n11 trandyol hepsiburada gibi sitelere bak istersen
tarafından
Köyde genel bir sıkıntı var İnternet tam çekmiyor diyip geliyor yani internetten araştırıp sipariş edecek kadar durmuyor o yüzden buraya yazmak aklıma geldi ama omszsa öyle  denerim teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 470 göst.
10 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizsu8087 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.
0 oy
2 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,514,143 soru

24,693,200 cevap

368,462 kullanıcı

...