0 oy
791 göst.
Diğer kategorisinde (658 puan) tarafından
Doğmamış çocuğumu herkesten kıskanmaya başladım daha şimdiden kimse ellemesin dokunmasın bakmasın istiyorum çocuk doğduktan sonra bu psikolojiden kurtulur muyum sizce ?? 

17 Cevaplar

+1 oy
(346 puan) tarafından
bence cok abartiyosunyz canim cocugunun sevilnesi kotu bi sey mi benim tam tersi hosuma gider bebegim sevildikce
(242 puan) tarafından
Hayir degilim atlatdim :))
(2,351 puan) tarafından
:)) hayirlisi ne diyim tukendim suan senin bu haliniaciklicak bisey bulamadm :) gecer ins :))
(242 puan) tarafından
sanmammmm gecmez mesala kizim 4 yaşinda şimdi beni seviyor dege icim rahat. Bensiz kalmiyor ozluyor beni ama oglumu goturuyolar babanneye 1 gun kaliyor ozlemiyormu beni soruyorum kayin validem hayir diyorsa kuplere biniyorum :)))
(2,351 puan) tarafından
Hahahha :))  valla bnm kizmda ins babannesini cok sever arada babannesinde kalirda biz de kocamla basbasa kaliriz kacamak yaparz disari cikarz felan :)) krizi avantaja cevirsene kiz :)
(242 puan) tarafından
Bakalim nasil olucaksin akil ordayken avantaj olmuyor:))
-Reklam-
+1 oy
(2,561 puan) tarafından
O kıskançlık sonra telasa donuyo aman belini tut aman kafasina dokunma aman kimse öpmesin aman cok cok sallama vs vs :) az dha büyüyünce biri azicik alsada dinlensem diye bakiyosun :))
0 oy
(6,135 puan) tarafından

Bende opmemelerinin mücadelesini nasıl verecem onu düşünüyorum şeytanlar da bağlı aklıma bisey gelmiyor  :angry:

(6,399 puan) tarafından
Seytanlarda bagli :D ahaha
(6,135 puan) tarafından
Napim kiz bazen onları dinlemek ise yarıyor :D
(319 puan) tarafından
Ayy çok sesli güldüm kızımda bana bakıyor ne oluyor annem delirdi galiba diye
(6,135 puan) tarafından
Allahım mahserde kuluma neden günah işlettin diyecek. Şeytan da; ben davet ettim oda geldi diyecek... yandım ben
0 oy
(795 puan) tarafından

Ben de oyleyim canim :) hatta cinsiyeti  belli degildi kiz olmasin baska erkeklere veremem diye icten ice düşünüyordum. Bence koruma icgudusunden gelen bir sey

0 oy
(78 puan) tarafından
Aynı stres bendede var. Zarar gelecek korkusu bu. Kıskanclık değil.. Sadece korku. Yeneriz inşallah kuzum 
0 oy
tarafından
Dogmadan boyle dusunuyorsan dogunca dusunemiyorum bence bu kadar abartmayin
0 oy
(545 puan) tarafından
Yardim almayi denemelisin dogduktan sonra istemesende alicaklar ozaman napcan? 
0 oy
tarafından
Kurtulamazsin.bende aynıyım.6 aylık olduk biraz biraz torpuldum .ama. Yinede biri alcaz bize götürcez falan dedikçe fittiriyorum.ne gerek var böyle konuşmalara minicik yavrunun yeri anasının yanıdır.
tarafından
Bu bı kıskançlık değil ayrıca koruma iç güdüsü .kucağına alırken düzgün tutuyor mu ,eğer hastatlysa öpüyor mu .falan filan ilk doğduğunda şimdide akicaz götürcez lafı beni geriyor .benim çocuğumun benim olmadığım yerde işi ne?
0 oy
(319 puan) tarafından
Canım o doğduktan sonra bence gidiyor hatta millet sevdikçe beğendikçe hoşuna gidiyor onu ben yaptım diye içten içe gururlanıyorsun 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Hic sakinmadim herkes sevdi seven insanda bilincli sevdi eller yikandi opulmedi open tabiki annane babaanne dede teyze dayı ama bilincli dokunuldu ilk cocugumu cok sakindim ilk 1 yil hastaliktan cocugum bronşit oldu bunu hic sakinmadim 4 bucuk ayda bin sukur 1 kere oksurmedi 
0 oy
(303 puan) tarafından

Kurtulamazsın.Benim oğlum 38 günlük eşimin kucağına bile vermek istemiyorum.Kayinvalidemin geleceğini duyunca hemen uyutuyorum çocuğu uyanıkken kucağına almak istiyor diye.Aslında böyle yapmak istemiyorum ama kendime hakim olamıyorum.Sanki başkasının kucağına gidince onun kokusuna alışacakmış gibi geliyor :(

0 oy
(9,546 puan) tarafından

Ilk 6 ay yıne olur canım ilk zaman korunmasız oldugundan herkesle temasta olmasın ıstıyo insan.opmesınler istiyo en cokta.6 aydan sonra baskası baksa da rahatlasam bıraz deriz galıba :)

0 oy
(1,722 puan) tarafından
Valla canım böyle diyenöere sinir olurdum ne kıskanıyolar ben asla pimpitikli olmayacam dşye doğum yaptım gözümden sakınıyorum biri kucagına alaınca hemen geri almak istiyorum bi yandan hoşuma gidiyo ona güzel şeyler söyleyip sevmeleri ama değişik bi duygu oluyo paylaşamıyosun kimse dokunmasın istiyon valla şimdiden böyleysen doğunca daha beter olucan. Umarım bu halimiz uzun sürmez 
0 oy
tarafından
:) bende oyleydim canim dogunca bebek gormeye her gelenin kucagina kendim verdim onun icin geldiler diye sonrada neden verdim diye pisman oldum:)
0 oy
(13,448 puan) tarafından
Sonra o bebekler yabani oluyor yabancı birini gördüğünde ağlıyor en basiti bebeğinizle toplu taşıma araçlarına binemezsiniz kuzenimin eşi herkesten kıskandı sonuç bu hep kucaklarında duruyor ben hiç kıskanmadım 
0 oy
(242 puan) tarafından

Hayir kurtulmicaksin ben kizimin 4 yawi var yeni yeni alisdim sanki benden alicaklar bana vermicekler kizim beni isdemicek gibi duwuncelerim korkularim vardi :getlost:

0 oy
tarafından
Bende de var o. Doğsun bakayım zamanla görecem bende 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 276 göst.
8 Haziran 2022 Aile kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu

404,352 soru

12,113,721 cevap

36,450 kullanıcı

...