0 oy
1,067 göst.
Diğer kategorisinde (16,901 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

sabah erken kalkıp kaynanam gile gidiyorum akşam eve geliyorum. Paketim yok diye eve gelene kadar eşimle konuşamıyorum. Zaten benden kilometrelerce uzak bide konuşamayınca daha çok özlüyorum. Eve gelince biraz konuştuk. Azda olsa özlem giderdim biraz <3

NOT: yorumların bir kısmı esin ne öküz bilmem ne falan denmiş ama. Önceki postlarimi bilmeyenler var ise onlara göz atsin sonra bu posta yorum yapsın. Kayinbabam yoğun bakımında olduğu için üzgün eşim. Bende kafasını dağıtmaya çalışıyorum o kadar. Babası yoğun bakımında olan biri tutup karısıyla mesajlardan aşk yaşayacak değil heralde

23 Cevaplar

+1 oy
(16,901 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bazen gerçekten de çok gaddar olabiliyorsunuz. Kendinizi benim yerime koyun. Kayinbabaniz yanıyor ve yoğun bakımında canıyla savaşıyor. Eşim de babası yandığı gün diğer bağdaydı ve babasının yandığını duyunca direk hastaneye gittiler ordan malatyaya. Eşinizle vedalasmadan uzaklara gitmesi. Ne zaman geleceğinin belli olmaması. Disari yatıp kalkması. Babasının durumu kötü diye ağzına tek 1 lokma bile almaması. Bu durumda olan biri beni azda bile olsa düşünüyorsa benim için o bir mutluluktur. Çok şükür benim eşim burda postlarda okuduğum çoğu eşten çok çok daha iyi. Ama acısı var diye bunu pek belli etmiyor. Ve sizde de bunu anlayacak kapasite de yok gördüğüm kadarıyla. Gece mutlu uyudum  ama şimdi uyanıp o mesajları görünce üzüldüm. Ben mutlu oldum dediysem mutluluğuna destek çıkmanızı beklerdim. Belki bende böyle mutlu oluyorum. 
(845 puan) tarafından
O kadar haklısın ki
(3,032 puan) tarafından
+++++  cok haklısın takma kafaya sen kotu yorumları. Ailede saglık problem ı oldugunda nasıl bir tavır beklenmelıkı. En azından yazıyor senı seviyorum diyor buna bıle sevin kuzum. Benım o kelimelerı yazcak ruhum bile olmazdı. İnşallah hemen iyileşir kayın baban. Esınlede hep mutlu olunn
(16,901 puan) tarafından
Amin canım sağolun güzel yorumlarınız için
-Reklam-
0 oy
(50,781 puan) tarafından
bebegin cok tatlı ♥️
(16,901 puan) tarafından
Sağol canim o senin tatliligin
0 oy
(377 puan) tarafından
Biraz odun gbi konusmus :)) onun diyceklerini sen demissin nerdeyse canim:)
(16,901 puan) tarafından
E kuzum adam dışarda yatıyor hastane kapısında nöbet tutuyor benim ona demem lazım iyi geceler diye ben nasıl olsa evimdeyim kendi dışarda
0 oy
tarafından
Ay kız gözüme tek çarpan foto oldu senin beben mi öyle ise maşallah için eridi çok güzel Allah ım nazardan saklasın 
(16,901 puan) tarafından
Evet canım benim kızım
Sağol
tarafından
Pekte güzel maşallah
0 oy
tarafından
Esin nerdeki ? 

Allah muhabbetinizi artırsın ❤
(16,901 puan) tarafından
Hastane kapısında nöbet bekliyor. Belki postumu görmüşsündür kayinbabam yandı diye. Acil bişey olur diye hastane kapısından ayrılamıyor. Ben mardinde kendileri malatyada
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kavga mi ediyonuz romantik an mi yasiyosunuz belli degil:D
(16,901 puan) tarafından
Buna da şükür kız  :D
0 oy
tarafından

Adama bak buzdolabi

(16,901 puan) tarafından
Canım babası yoğun bakımında hastane kapısında bekliyor. Daha ne bekliyorsun
tarafından
Ben ne bekliycem be sen bekle :D
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Eşin atarlı giderli gibi geldi bana . Bi kaç cevap var ama onlar bile kısa net ve itici geldi bana . Ne yalan soylim benimki böyle yapsa hiç yazmam.  Kendi yazana kadar cevap bile vermem
(7,675 puan) tarafından
Aynı benim kafadansın :) ben sonrasında yazsa bile görüldü yapıp yazmam taa ki gönlümü alana dek
(16,901 puan) tarafından
Babasi yoğun bakımında canıyla cebellesiyor ve eşim de hastane kapısında babasına anı bişey olur diye bekliyor.  Babası yoğun bakımında olan bi adamdan ne bekliyorsun tutup sana uzun uzun şeyler yazacak değil ya.
(3,794 puan) tarafından
Üzgün stresli olabilir elbette.  Geçmiş olsun canım ama sana bunu yansıtması.  Ben üzgün olsam içimi döker dertlesir kafamı dağıtırdim sonuçta eşisin.  Herşeyini senle paylascak mutlulunu hüznünü.
(16,901 puan) tarafından
Eşim üzüntüsünü beni üzmemek için paylaşmaz.
(3,794 puan) tarafından
Aynı durumda ben olsam  . Paylaşsin isterdim destek olmak için .
0 oy
(11 puan) tarafından
ya o sana soylemekden sen ona guzel seyler yazmiwsin gibi geldide bana nebiliyim kafam kariwdi
(16,901 puan) tarafından
Kuzum kayinbabam yogunbakiminda hayati tehlikesi var üzgün ben diyorum şımartiyorum kafasını dağıtmaya çalışıyorum
(11 puan) tarafından
Allah wifa versin canim iyi olur insALLAH
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Sanki sen erkek eşin de kadın, kadınlar nazından tek tük kelime eder yaa öyle,  Allah kavuştursun canım 
0 oy
(500 puan) tarafından
Ne ökuz adam kız aynı ben he. Bende eşimle boyle konusuyorum farklı geldi baska birinden gorunce 
0 oy
(14,489 puan) tarafından

Kız adam terslemis :D

(16,901 puan) tarafından
Yok kız tersleme değil. Kayinbabam yandı diye post açtım ya. Kayinbabamin yanında da refakatçi olarak sadece eşim var hastaneye almıyorlar dışarda kalıyor hem yorgun hem üzgün ancak bu kadar oluyor
(14,489 puan) tarafından
Bilemiyorum ;D
0 oy
tarafından
Bebişin saci gercek mi kiz
(16,901 puan) tarafından
Evet canım gerçek
0 oy
tarafından
Tamam uzatma dediğinde neden tamam dedin babası yoğun bakımda şımatiyorum diyosun fakat whatsapa neden girdiğini soruyosun eşin seni çok pasif goruyo
(16,901 puan) tarafından
Normalde kendisi bana soruyor zaten hatta çok girdigim için whatsapp sildirecegini bile söylüyor. Pasif görse öyle demez heralde
0 oy
tarafından
Rabbim kayınpederine şifa esinle sanada mutluluklar nasip etsin canimm her erkek kolay kolay seni seviyorum diyemiyor buna benim eşimde dahil 
(16,901 puan) tarafından
Amim canım sagol
0 oy
(13,436 puan) tarafından
Bütün postlarını okudum canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun yaa :(
0 oy
tarafından
Babasi yogun bakimda olan biri ask yasamasin da kalkip karisina "tmm uzatma" da demesin yani. Cok uzuldum senin adina su mesajda sevinicek birsey yok, sen uzun zamandir beklemissin bunu duymak için. Ne diyim Allah muhabbetinizi arttirsin.
(16,901 puan) tarafından
Luften o gördüğünüz mesajlarin öncesini bilmediğiniz için tamam uzatma cümlesine takılmayın.
0 oy
(25,224 puan) tarafından
İnsanlar yapıştırmayı sever canım biliyorsun Allah şifa versin, kimse başına gelmeden anlamaz. 
(16,901 puan) tarafından
Aynen canım öyle tıpkı senin o otobüs postun gibi. Herkes klavye kabadayisi
(25,224 puan) tarafından
Evet cnm cünkü bir tek onlar bilir bir tek onlar vicdanlı ve anlayışlı. Gerçek hayatta fos olanlar burda ahkam keser. İşte sneşn eşinin durumunu bilmeyen de bilip bilmeden konuşur böyle.. .
(16,901 puan) tarafından
Çok şükür benim eşim onların eşlerinden bin kat daha iyi. Allah başından eksik etmesin
(25,224 puan) tarafından
Söylemek istediğim çok şey ama susuyorum boşver cnm.
(16,901 puan) tarafından
Sus canım sus zaten anlamıyorlar
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm Allah şifa versin kayın pederine eşinde üzgündr Bn olsam konuşasım bile gelmez bişey de demmş adam 
(16,901 puan) tarafından
Aynen canım en azından düşünüp seni seviyorum demiş. O benim için yeter
(1,307 puan) tarafından
Tabi ki kız adam aşk dolu şeyler konşcak durumda değilki onn derdi başından aşmış zaten
(16,901 puan) tarafından
Işte bunu anlamıyorlar. Kimi öküz demiş kimi kaba demiş kimi odun demiş. Ayıp ama
(1,307 puan) tarafından
Ayıp tabiki bnm kocam hiç konuşmaz dı bile konuşmaz ki gayet normal konşmş seni seviyorum da demiş daha nolsun onn durmnda ki Bi adama o konuşma Bi mucize bnce seni takip ediyo bide ne güzel nolsun daha
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm Allah şifa versin kayın pederine eşinde üzgündr Bn olsam konuşasım bile gelmez bişey de demmş adam  sen üzülme 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 607 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
13 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Beratcinar (2,988 puan) tarafından soruldu
+1 oy
69 cevap 1,297 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mucizee01. (520 puan) tarafından soruldu

403,928 soru

12,100,242 cevap

36,412 kullanıcı

...