Off kizlarrr bu ütü beni mahvediyor yaa herkes icin böyle mii :(( esim hep gömlek giyiyor bi giydigini anca 2gun giyiyor 3. Gün sepette:( bende utuleri cok biriktiriyorum cok sinir oluyorum hiç hoslanmiyorummm sizlerde durumlar nasil
Bende hepsini sevmiyorum mecburiyetten yapıyoruz işte :)))
Cam silmeyi sevmiyorum bende :/ ütüyü severim ama hiç zaman ayiramiyorum :D
Benimki bi giydigini 2.gun giymiyor yine 2 gun giymesi iyiymis.boyle olunca kendi gomlegini kendi utuluyor cnm bir gomlegi yarim saatte utuluyor ama olsun :) ben yapinca titizligi tutar
Bana yemek yapmak zor geliyo artikkkk
Ben sadece kullanacağımız zaman ütü yaparım. Kırışık katlar koyarım neyi ne zaman kullanacaksam ütüler kulanırım sırf mecburiyetten yapıyorum yani. :) Yoksa 2 saat ütü yapsam fenalaşırım.
Evet ütüden nefret ediyorum malesef
Tuvaleti deterjanlamak en nefret ettigim is bu yoksa utuymus camasir katlamakmıs bulasık makinası dizmekmis hic sorunum yok ama tuvalet yıkamak bana oyle bi agır geliyo ki anlatamam
ben bıktım artık canım bütün tmizlikden senn esin giydigini 2 gün giyiyormuş oh ne güzel bnm esim günde iki kere kıyafet degiştirr bazen 3 kere herseyini ütületir bide tşört kot gömlek penye ceket hepsi benm esimde asırı titiz evi dagınık gördümü kızar toz gördümü tualet sabah akşam yıkanır bazen gün arasında banyo desen yine öle mutfakda bulaşık koydurtmaz ocagın üzerinde artık yemek tenceresini gördümü onlar neden ole düzgünce koy gibi herseye karısır yani bıktım iyce bide evim soba hemen is oluyo evde haline sükret valla :)
Eşim aşçı hergun ütü yapıyorum alıştım artık tek sevmediğim şey şu yatak yüzü birde cam silmek yükseklik korkusu var düşüyormuş gibi oluyorum
Hamile kaldigimdan beri hicbi isi sevemez oldum tam anlamiyla yapamadigim icin :)ama en sevmedigim utu ve mutfak dolaplarının icini silmek :)
Her işi seviyorum ama mutfak dolabı ici temizlemek ölüm geliyor
1,496,006 soru
24,438,907 cevap
353,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın