Off kizlarrr bu ütü beni mahvediyor yaa herkes icin böyle mii :(( esim hep gömlek giyiyor bi giydigini anca 2gun giyiyor 3. Gün sepette:( bende utuleri cok biriktiriyorum cok sinir oluyorum hiç hoslanmiyorummm sizlerde durumlar nasil
Utu yapmak benim en sevdiğim ev işlerinden biri san irim o kırışıklıklar duzeldikce bildiğin mest oluyorum :)) evdeki herşeyi ütülerim evde giydiklerimiz hatta bazen abartır çorapları bile ütülerim:) amma velakin utulediklerimi yerleştirmeyi hiç sevmem bulaşık makinesindeki temiz bulaşıkları yerlestirmeyidr hiç sevmem buzdolabını temizlemekte sevmediklerim arasinda
Utuyu hic sevmedigim icin esim kendi utusunu kendi yapar :)
Benim en sevmedigim islerden biride nevresim degistirmek kan ter icinde kalıyorum nevresim degistirince (yorganim 7 kilo yunden)
Bulaşık makinası dizmek çamaşır katlamak:))
Aynen ütü belim ağrıyor bacaklarım esimde kendi utuluyor baktı zorlanıyorum şimdi bana demedn kendi yapar :)
Nedense ben utu yapmaya bayiliyorum :D bekarken evde ne kadar gomlek pantolon utulenecek bir sey varsa toplar utulerdim. Annemde insallah memurla evlenirsin utuden bikarsin derdi :D memurla evlendim hergun utu yapmak hosuma gidiyor :D
Amaaa bulasık yikamatan nefret ediyorum :D anneme derdim her isi yapayim bulasigi sen yika hahaha :D simdide hemen makineye atiyorum :D insallah severim :D
Tencere yıkamak
Dolap düzeltmek tabikiii gıcık oluyorum. Ütüye, ocak silmeye bile alıştım dolap düzenlemrye alışamadım.
ayyy en sevmedigim.diye ayirt edemedim. cunku bi dusundumde hic birini sevmiyorum yaaa. mecburiyetten herseyi yapiyoruz elbette ama sevmeyerek yapiyorum. ütu yapmaktn nefret ediyorum cunku esim herseyi ütülu istiyor sabah bi gomlek giyip gidiyor aksam eve geliyor utulu tsört giyiyor evde kim. varsa sanki utusuz giymezmis beyfendi. kiyafat katlayip yerlestirmek hic sevmiyom. cunku gunluk uc makime yikiyorum asiyorum biktim iki cocuk var. kocam bir giydigini ikinci gun yikanmadan utulenmeden giymiyor. kisaca neyi fazla yaparsak ondan nefret ediyoruz.
Çamaşır katlamak ıyyy nefret ediyorum bi ara 4 posta camasir biriktirmistim en sonda eşim elimden tutup camasirlarin yanina oturttu beraber katliyalim dedi :D bide banyo temizliginden nefret ediyorum o kıl tüyden banyo duş akabinim ayaklı direk gider yok hortumdan gidere gidiyo ve o hortum sabit degil bazen kayıyo iğrenç bisey kısaca :(
Ay ben hepsini seviyorum :D böyle her yer tertemiz oluyo ya öyle hoşuma gidiyo ki :D ama duvar ve cam silmek beni baya yoruyo :)
Bnde hiç sevmiyorum ütüyü çok şükür eşimde hamileyim diye çoğu zmn kendi yapar utusunu bazen Bn yaparim evde iki kaynimda onlarda arada kendileri yapar allahtan yoksa 3 erkegin utusune yetisemem arada esim abisinin elbislerini bile ütüsünü yapar
Bulaşık makinesi boşaltmak ve cam silmek. Hiç hazetmiyorum
Bulasik makinasini boşaltmak;)))
Bulaşık dizmeyi hiç sevmiyorum
Bendee hiiç birini sevmiyorum ev işinin ama mecbur yapıyorumm
E ) Hepsi :)))) Ev temizliği sevilir ki kız, mecburiyetten yapıyoruz işte :D
Hiçbir ev işini sevmiyorum hepsini de sadece zorunluluktan yapıyorum :)
Tuvalet banyo yıkamak tabiki :(
Tabiki ütü :( iki sepet epey birikti beni bekliyor hergün ertesi güne atıyorum hamilelik psikolojisi sürekli yatmak geliyor içimden evi temizleyip bırakıyorum ütü kalıyor malesef
sabah uyandigimda yatagi toplamak
1,492,536 soru
24,387,367 cevap
349,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın