Merhaba kızlar
Ramazan ayı girdi gireli eşim ile cinsel ilişki içerisinde bulunmuyorum , bulunamıyorum açıkçası . 4 aylık oğlum var ramazanda onun da uyku düzeni buldu bizimle beraber yatıp kalkıyor sabah ezanından sonra yattığı için vakit ayıramıyorum . Eşim istiyor ama maalesef imkanlar el vermiyor . Yaklaşık 20 gündür cinsel yönden birleşmemiz yok fakat geceleri muhabbet etmeden sarılmadan birbirimizi öpmeden uyumayız kesinlikle . Anlayışla karşılıyor yüzüme vurduğunu hiç duymadım sadece şakayla karışık söylüyor hani oda karıma hasret kaldım cümlesi ile hitap ediyor sizce ne yapmalıyım oruc felan hazırlık çocuk felan derken olmuyor bir türlü . Eşimi o konuda bu 20 gündür çok ihmal ettim ama sadece cinsel yönden . Bizim gibi olan var mı acaba ??
herkezde ayni dert canim malesef benimki biri 15 yasinda biri 7 aylik buyuk iftari yapip gece 11 kadar yatar gece sahura kadar ders calisir kucuk zaten bizimle iftar eder abla kalkana yatmaz adam gozume bakiyor ne zaman var ne firsat ramazandan 1 hafta once oldu bekliyor garibim simdi mesaj atiyor kiza caktirmadan soyle erken yatsin diye ama saat 2 oldu bile simdi sahuru yap adamin gonlunu yap ezan okunur gene kaldi yani beklesim garibim yapacak bisey yok
Valla bizde de aynı sıkıntı. Bende bi biziz sanıyordum. Ramazan başladı başlayalı iftardan hemen sonra kızımı yatıyorum onu uyut sofrayı topla vs derken 10 oluyor ee boğazı da durmuyor tatlısı meyvesi derken ben 11 de yatmaya gidiyorum yorgunum cok diyorum o gelmiyor film izliyor sahur vakti kalkıp hazırlayıp uyandırıldım bi daha fırsat olmuyor zaten. Bizimkisi kendisi mi istemiyor acaba akşam 11 den sonra istese gelir yatağa ama tv den ayrılmıyor ramazan girdi gireli 1 2 defa oldu bizimde işin kötüsü ayın sonunda ramazan çıkmadan yurtdışı görevine gidecek bide ne bayramda burda olacak ne doğumda dogumdan sonrada beklemsi gerekecek uzun sure ediyor nasil duracak bilmem.
Bizde 7 aydir tık yok biz ölek o zmnn bi sey olmaz aradaki bağı koparmayin yine duzene girer inaallah
Bir ay nedir ki sıkın dişinizi benim gebeliğim riskli bir aydır ilişki yasak doğuma kadar da kesinlikle yasak dedi doktor bunun bir de doğum sonrası var beterin beteriyiz
Bizim ki akşam daha içeri girmeden hazırlanıyor ama sabahları kendini tutamayacak gibi oluyor yinede
1,495,591 soru
24,432,180 cevap
352,586 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın