Kizin resmi bu
Ama bi konu varki kızla oğlan sevgiliymiş
Ve söylemlere göre kız kaçmış oğlana
Kaçtı ise oğlan neden böyle bisey yaptı
Kiz demiş oğlan uyuşturucu kullanıyordu
Ya kaçmadı ise 20 gün boyunca bu ailesi demedi mi kızım nerde veya bu uzman kafayı mi yemişti 20 gün boyunca gitti geldi tecavüz etti
Alkol ve hap alıyormuş ailesinin yüzüne bakamıyor diye intihar etmiş ve kız batmanlı ailesi yanlız dışarı izin vermez nerde oldu bu olay nasıl oldu ailesi hiç mi anlamadı
Kafamda deli sorular
Olan gene bir cana ve geride gözü yaşlı bir anaya oldu
Ben 18 yaşında köyde yaşıyorum. Musa Orhan hayallerimi, hayatımı, umutlarımı yaktı, beni kirletip dünyamı yıktı. Benim canım acıyor dayanamıyorum beni kandırdı. Musa Orhan hala ŞOK’ta, oranın sahibi Musa Orhan’ı beklediğimi, onun telefonuyla Musa’yla iletişime geçtim. Arkadaşının evine götürdü. 1 gün bana dokunmasına izin vermedim. 2’nci gün zorla namusumu kirletti. Tecavüz etti. Onun ısrarına rağmen içki içmeyeceğimi söylüyordum ama bunu söylememi istemiyordu. Beni tehdit etti. Eğer söylersem beni öldüreceğini söylüyordu. Artık öleceğim için korkmama gerek yok. Evet, gerçekleri söylemeye gelelim. Musa Orhan bana tecavüz etti. Ben ağladım, bana kendini diktirirsin dedi. Saçımı çekip yerden sürükledi, ‘kimse sana inanmaz’ dedi. ‘Sahipsizsin’ dedi.
‘Aileme gerçekleri söyleyeceğim benim namusumu kirlettiğini … bir tecavüzcüye verseler bir köyüne gelip seni nasıl valizlerini aldım. Kimse fark etmedi. Aklını başına al dedi. ‘Ecelin benim elimden olmasın kalk giyin’ dedi. Benimsin dedi. Beni bir saat sağa sola getirip götürdü. Evinin nerde olduğunu bilmeyeyim diye Temmuz’da evine getirdi. 1 gece orda kaldım. Zaten akşam eve gelip seni İzmir’e götüreceğim dedi, ben dedim gitmeyeceğim. Niye annene göndermiyorsun ya kuzenin beni satarsa dedim. Anneme ‘ben olmadan seni gönderemem’ dedi.
Bana gebelik hapını suya koyup içirdi. Şimdi onun ev arkadaşı Ali onu Allah’a havale ediyorum bana bir şey demedi ve benle hiç konuşmadı. 2 Temmuz gelip evine, bana bilet verdi. Ben soru soruyordum taksiyi de çağırmıştı. Acele etti. ‘Çabuk kız beni komutan operasyonda bekliyorlar. Benim göreve gitmem lazım’ dedi. Kimliğim inandığımı bilmiyorum. Otobüse bindim. Siirt Petrol otobüsündeki çalışan Mehmet hatırladığıma göre ona Musa ortak ilişkiye girdiğimi kuzen dedim adama. Adamın telefonunda onunla iletişime geçtim ve Mehmet’e vardığımda kuzeni falan yoktu. Geri bilet kesip aynı otobüsle döndüm.2-3 Temmuz zaten biri gittiğimde gece orda kaldım. 3 Temmuz’da İzmir’den de otobüste indim. Kurtalan’da öğretmen evinde otelde giriş yaptım ve beni öldüreceklerini onların yüzüne bakamayacağımı namusumu kirlettiler. Bana seslendi gel seni ailen arıyor, bana verdiler. Seni onlara vereyim mi dedi. Baktım abime teslim etti. Sonra babama teslim ettiler.
Ben ne ölüyüm ne sağım. Keşke ölseydim, bu mesajım benim gibi saf kızlarımızın başına gelmesin. Çakal mahvetti hayallerimi yıktı benim. Ne suçum vardı. Bana tecavüz etti. Ve inkar etmiş. Benim hayatımı umutlarımı tüketti. Parasını başına çalsın. Ben sadece … çekemez. Zaten ama gözyaşım kadar canı acısa mutlu ve azabı çekmez. Zalimin teki o merhametsiz. Allah’ım beni namusumu onun cezasını verseydi. Ya da adaletli olurdu. Beni bu duruma sokma intihar etmeye ya Musa beni öldürecekti ya da ben kendimi öldürecektim. Seni affetmiyorum. Benim hayatımı mahvettin herkesin diline düştüm.
Bizim devlet ancak petrol doğal gaz müjdesi versin
İpek Er’in tecavüz suçlamasını kabul etmeyen Musa Orhan’ın verdiği ifade ise şöyle:
İpek ile sosyal medyadan tanıştık. Ne zorla ne de rızası ile cinsel ilişkiye girmedim. ‘Benimle kaçar mısın?’ demedim. İddia ettiği gibi haziran ayında köyüne gitmedim. 8-9 aydır tanışıyoruz. Ama sevgili değiliz. İpek beni arayarak Siirt’te olduğunu söyledi. Telefonunu sattığını, parasının bittiğini, kendisine yardımcı olmamı istedi. Hatta benim evimde kalıp kalamayacağını sordu. Ben ‘Seni kaçıracağım, seninle evleneceğim’ şeklinde bir şey söylemedim. Evimde kaldığı akşam yatağımda oturmuştu. Aramızda sadece sevişme oldu, daha ilerisi olmadı. Ben kesinlikle akşamdan sonraki gün onunla ilişkiye girmedim. Sabaha İzmir’e gideceğini söyledi. 450 lira verdim. Kendisine bilet aldığımda isminin İpek olduğunu öğrendim. Bana adının Bahar olduğunu söylemişti. İzmir’e gittiğinde beni aradı, ‘Beni başından savmak için İzmir’e gönderdin’ dedi. Suçlamaları kabul etmiyorum.
Soruşturma sürecinde savcılık Adli Tıp Kurumu’ndan rapor almış, rapordaki bulgular da İpek’in beyanlarını doğrulamıştı
Benim hayat hikayem gbi bı nevi ama ben asla ysamaktan vazgeçmedim eşimin inadına dahada gucleniyorum ah kuzum keşke canına kiymasaydin
1,493,187 soru
24,397,733 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın