0 oy
480 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından
Korona belasını hep televizyon dan duyardık. Tedbir alır cikmazdikta .ama sağolsun eşimin amcası ve karisi bu kurban bayramında baş sağlığa şehir dışına gittiler .benim kaybımi da dükkanlarının başına koydular .neyse virüs kapıp gelmişler tabi haberleri yok. Benim kaynım 1 hafta onlarla kaldı eve geldi .bikac gün sonra bunlar fenalaşmış pozitif çıkmışlar. Kaynimda grip gibi oldu hemen gitti test verdi oda pozitif. Biz altlı üstlü oturuyoruz yeme içme bir zaten sürekli iç içeydik. Neyse kaynanamda kaptı 

O kötü baya yatırdılar. Kaynimda evde kendini izole ediyo tek odada .diğer kaynimda kendi evinde kaliyodu oda bugün kötüydü eşim götürdü oda enfeksiyon kalmış yatırdılar. Bugün sabahtan beridir kayınpederim de rahatsız kemik ağrısı halsizlik kusma iştahsızlık vs vs artık akşam çok kötü oldu eşim onuda götürdü daha da gelmediler .büyük ihtimal onuda yatırırlar. Işte 1 kişiden taa şehir dışından bize kadar geldi.ben zaten hastayım virüsü kaldırmaz bedenim nefes alamiyorum zaten.

Bebegim de daha 2 aylık 

Bizim insanımız anlamıyor kafa basmıyor

Bi kadının sözü vardı o geldi aklıma. Insanlarin evinden cenaze çıkmadan anlamicaklar virüsün tehlikesini. Sinirlerim alt üst oldu artık 

6 Cevaplar

0 oy
(333 puan) tarafından
Esin herkesi götürüyor da bulasici hastalik maske ne kadar koruyor acaba. Cok dikkat et canim bol su limonlu su limonata meyve tüket yedigine dikkat et. Inslalah sana gecmez
(927 puan) tarafından
Bi kici kirik arabamiz var die her yere götür diyolar oda mecbur maske eldiven vs onlem almaya çalışıp goturuyo:( inşallah baba eşime oğluma bulaşmaz bii biz kaldık zaten
(333 puan) tarafından
Insallah bulasmaz canim sen bide rahatsizim diyorsun.
(927 puan) tarafından
Evet kan gazım  yuksek sebebini doktorlarda bulamıyor kaldım öyle. Zaten o yükseklik nefes darlığı yapiyo. Sırf kan gazından doğumdan sonra yoğun bakımda kaldim normal odayla toplam 20 gün bebegimden ayrı kaldım. Çok korkuyorum. Insanlar da düşüncesiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyyy Allahm yardmcinz olsn esin dkkat etsn onlardan ona gecer bak kaldramam diyosn bide
(927 puan) tarafından
Tedbir almaya calsiiyo ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum. Herşeye o koşturuyo  .Allahim korusun onu :( bu sene başımıza gelmeyen kalmadı ya
tarafından
Gelince ust uste gelir zaten hersey. Allah yardmcinzz olsn :(
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Yine sinirleniyorum şu virüs postlarina. Acana değil düşüncesiz akrabalara. Yahu kadın evinde 2 aylık bebeğiyle korkudan camdan dışarı bakmiyor. Sen git sehirdisina virüs getir. Böyle bi zamanda ne işin var şehir dışında. Virusun cenazesi ölüsü dirisi düğünü olmaz. Götürdüğü zaman anca anlıyoruz neyin ne olduğunu emin ol iki gün sonra negatif çıkarsa yine umursamicaklar..
(927 puan) tarafından
Aynen öyle olacaklar. Insanlar akillanmiyo .olan oluyo ah vah biraz düzelse kalkıp yine aynı oluyorlar .ben hakkımı helal etmiyorum  ya
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Canım ya üzüldüm. Senin kendini çok iyi izole etmen lazimdi. O kadar sıkıntı çektin. Esin ailesiyle ilgileniyo onlarla kalsın bari yoksa size bulaşma ihtimali çok yüksek 
(927 puan) tarafından
Nasil onlarla kalsin ki 1viruslu evde digerli hastanede o amcalarına da onun gibi umursamaz olup fink atanlarada hakkım helal değil ya yazık değil mi
(2,267 puan) tarafından
Dusuncesizlik yaptıkları son pişmanlık fayda etmiyor ama bizim insanımız da uslanmiyor malesef.. Allah im sizi koruyup kollasin canim
(927 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ah canim dikkatli ol hastasin insallah kapmazsin. Cok cok dikkali ol gerekirse esinle ayni yatakta yatma. Kendin ve 2 aylik bebegin icin
(927 puan) tarafından
Zaten aylardır yatmıyorum daha doğrusu yatamıyorum. Uzanınca nefesim gidiyo. Aylardır koltukta yatıyorum:'(
tarafından
Insallah guzel gunler gelecek canım. Uzulme sağlığın yerine gelsin hersey guzel olur insallah❤
(927 puan) tarafından
Amin insallah canım ❤o günleri bekliyorum bende
0 oy
tarafından
Keşke haftanın her günü dışarı çıkma yasağı olsa. Sadece izinli market eczane hastane çıkabilsek en azından 1 ay böyle olsa virüs mirüs kalmaz. Ama hergün olsa sadece hafta sonu değil 
(927 puan) tarafından
Keşke keşkee .ne güzel sayılar düşmüştü. Bu kurbanda da yasak koysalardı en çok bayramda rahat davranildi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 434 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 584 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

407,219 soru

12,223,069 cevap

36,820 kullanıcı

...