0 oy
397 göst.
Aile kategorisinde (771 puan) tarafından

Bugün cinsiyet belirleme partisi yaptık vee sonuç 2.kez oğlum olacakmış.. Etrafım beni okadar kıza hazırlamış ki psikolojik olarak erkek olacağını kız olmayacağını öğrenince çok şaşırdım yani kız olsaydı havalara uçardım erkeğede lafım yok sonuçta hepsi bize lütfedilmiş nimetler Allah ın bize emanetleri ama ne bileyim çok hazırlamışım kendimi kıza balon patlayınca gözlerim doldu kimse görmedi gözlük taktığım için ama olsun böyle davranmış olmam bile kendimi üzdü arada gözlerim doluyo hala sinir oluyorum hareketlerime Rabbim sağsalim kucağıma almayıda nasip etsin. Allah isteyen herkese de nasip etsin 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sen kız diye hissetiign için o tepkileri varmışsındır canım takılma fazla sağlıkları yerinde olsun rabbim her şeyden önce hayırlı evlat nasip etsin inşallah <3

(771 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya bakalımm bide bi tane erkek vardı ya buda kız olsun diye çok istemiştim
tarafından
Hayırlısı buymuş demekki kuzum :)
(771 puan) tarafından
Aynen öyle vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun yeter
tarafından
Amin sağlığında yerinde olsun inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Valla son senelerin modası bu iki oğlan annesi:) 
(771 puan) tarafından
Etrafımdaki hamilelerde hep kızdı bu arayaa bi ben erkek çıktım:)
(1,165 puan) tarafından
Valla bizim akrabalarda son senelerde kız doğum yok 7 erkekle ilerliyoruz bakalım kimde kız olacak kim kıracak bı zinciri bilmiyorum. Şuan kimsenin hamile kalmaya cesareti yok erkek veletler canımızı okudu:D
(771 puan) tarafından
Bizdede eşimin 2 abisininde 2 şer 3er erkek çocuğu var bizimde ilki erkekti 2. Erkek olunca dedim yeter 3.de de zorla kız aramaya gerek yok. 2. Si kız olsaydı 3. Yıllar sonra yapardım belki ama şimdi gerek görmüyorum ewde 3 erkek bi kadın bence fazlasıyla yeterli ve dediğin gibi can okuyoo
0 oy
tarafından
Canım benim, olur böyle şeyler kendini böyle hazırladığın için yapmışsındır kendine haksızlık etme Allah evlatlarını sana bağışlasın. 
(771 puan) tarafından
Hepde böyle olursa die korkuyodum kamera karşısında sewinemessem fln die neyseki okadar da diilmişim
0 oy
(879 puan) tarafından
Ben demiştim canim insanda burukluk oluyor ama sonradan pişman oluyor neyse hayırlısı olsun gözün aydın bak iki paşa annesi oluyoruz Allah'ın izniyle ❤️
(771 puan) tarafından
Aslında ewet düşünce 2 erkek birbirlerini daha iyi anlarlar fln nasip herşey :)
(879 puan) tarafından
Nasip :)
(771 puan) tarafından
2 tane gelinim olacak :))
(879 puan) tarafından
Ohoooo sen geniş düşünüyorsun :D ben tek gelin olduğum için gelinlerim olacak aynen yaaaaa
(771 puan) tarafından
Tabi canım herşeyi düşünmek gerek :))
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Herşeyden önce hayırlı evladın olur inşallah.
(771 puan) tarafından
Aminnn inşallah canım
(771 puan) tarafından
Aminnn inşallah canımm
0 oy
tarafından
Ay kuzum hayırlısı olsun söyle düşün 2 erkek birlikte büyüyecek  birbirlerine eş arkdaş olacaklar herşeylerini paylaşacaklar. Onlar buhuhimve bir tane daha doğurursun  2 ahili tatlı bi kızın olur O.zamsn da inşallah 
(771 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yanii bende öyle düşünüyorum artık oda ayırma derdim olmicak fln diorum :) ilerde de kazara olmadığı sürece yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Eşimde olsun 3. Kız olur diyo ama yok gerek yok diyorum çok istersem evlatlık alırım diorum yok dio bana zaten Bu konuda hiç anlaşamamıştık

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 435 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde uldgdml (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 293 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu

407,237 soru

12,223,947 cevap

36,824 kullanıcı

...