0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar daha 40 miz cikmadi esim  bikac saatligine ise gitti bebek uyuyo 2 saat uyumak istiyorum korkuyorumda uyumasammi diye korkum yersizmi buyuklerimiz hep korkuttu

12 Cevaplar

0 oy
(375 puan) tarafından
Canim hic korkma felak nas oku yat uyu yaninada bi kuran al hic biseycik olmaz biz kizimla 40 a kdar hep oyle.yattik hicde kotu bsey gormedim. 
-Reklam-
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Hiç korkma canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz 
0 oy
(446 puan) tarafından
Kiz aklına korku getirme evin de yuvandasin kocan sizin için gitti geri doncek biraz pozitif seyler düşün zikir çeke çeke uyu biiznillah hic bir sey olmaz
0 oy
tarafından
Bir şey olmaz canım lambası açık tur korkuyorsan eğer kuran al başına duanı et allaha sığın oku uğur yat uyu güzelce 
0 oy
(421 puan) tarafından
Duanı et kuranını baş ucuna koy ve düşünme canım bişey olmaz Allahın izniyle 
0 oy
tarafından
Yat gitsin hiç bir şey olmaz allahın izniyle o minik kuzunun basını kaç melek bekliyor bir bilsen rabbime emanetler çok şükür yat uyu uykunu al sana güvence olsun dersen de ışığını açık bırak güvende hissedersin ")
0 oy
tarafından
Korkma canım, iyi şeyler düşün iyi olsun
0 oy
(887 puan) tarafından
Ya t uyu kiz ben 10 gunluk lohusayken yalnizlik basladim esim calisti kimi gun gece birde geldi kimi gun gece calisti sabah geldi uyudum hicte bsy olmadi duani et yat uyu :) 
0 oy
(35 puan) tarafından
Kız anası babası olmayan gusbte bı basına olan napsın kocası asked evde yanlız olan napsın. .bısey olmaz rabbım sana melek yolamıs hıc kodkma bol bol okı yat sutun olaun
0 oy
(111 puan) tarafından
Allah onları ne yapmasın o korku onlara gitsin inşallah kız dinleme kimseyi korkulacak hocbirsey yok saçma sapan şeyler çıkarmışlar ben hep tektim çevrem de beni korkutmuştu sonra dan akıllandım ne saçma şey diye psikolojik olarak oluyor oda çevre sebep oluyor bol dua oku inanma kimseye
0 oy
tarafından
Yat uyu kuzu bişey olmaz ben hep uyuyordum
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Korkma kalbini ferah tut 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,793 soru

24,419,986 cevap

351,494 kullanıcı

...