0 oy
586 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (500 puan) tarafından
Arkadaşlar yuzumde tuglenme vardı bi ara. Nerden bulaştıysam lazer epilasyona bulaştım yuzumdeki tuyleri bildiğiniz kıla cevirdi ve berbat hale getırdı. Epilasyonu yaptırırken rahattım evet cıkıyordu ama 2 ay falan rahat gezıyordum. Hamile kalınca mecbur bıraktım ve ozamandan beri de agda cımbız vs kullanıyorum ama oyle cabuk cıkıyor ki anlamıyorum anlam veremiyorum psikolojım bozuldu yani.  Oglum baya buyudu 20 aylık oldu gitsem yıne giderim epilasyona ama sagolsunlar gittiğim yeri tasımızlar baya uzak biyere... Bide yani sonuc da yok gitcem yıne cıkcak surekli bıtırmıyo aksıne cogaltıyo. İğneliye giden oldu mu arkadaşlar hiç o daha kesin diye duydum ben ama tırsıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(4,857 puan) tarafından
İgneloye sakın gitmeyin seneler önce.annem. bıyık bolgelerine yaptırıyordu ve buruş buruş oldu yaptırmasına rağmen tüyler ne azaldı ne inceldi hatirasini bıraktı burustu sakın yaptirma
(500 puan) tarafından
İşte bende ondan korktum. İğneli epilasyonun bırakabılecegı hasarlar diye broşürde gormuştum bi hastanenin buruşma ne ki kadının suratı oyle bi tanınmaz hale gelmiş ki mahvolmuş. Ve sana o garantıgı vermıyorlar bile bunu goze alıyorsan gel diyorlar resmen
(4,857 puan) tarafından
Hiç gerek yok canım kendini tehlikeye atmaya deymez
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kiz kardesim buz lazere gidiyo cok memmun  bitti sayilir pek cikmiyo artik bende yeni basladim 3 bolgeye gidoyorum 1 ay sonra insalllah 2 ci seansim var
(500 puan) tarafından
Yuze yaptırdı mı. Ben ilk aleksandıra gittim. Sonra gittiğim yer degıstırdı buz lazer yaptı makinelerini ya buz lazer nedense benim tuylerı dokmedi bile
(44,928 puan) tarafından
Ven yuze gitmiyorum yuzumden yok benim sadece biyik bolgesi var baak k.alti ve kollarima gidiyorum kiz kardesimin yuzunde cok vardi sertti vede surekli agda yaptiriyodu daha 9 ay daha gitcek ama ona ragmen azalmis ve cok gec gec cikiyo
(500 puan) tarafından
Hadi yaaa bende devam edeyim ozaman belki ilk oldugu için etki etmedi. Bide benim sınırsız servet doktum guzellik merkezine. Ömur boyu hakkım var komple tum vucut. Cok sagol canım hemen randevumu alcam.
(44,928 puan) tarafından
Kiz servet ne doktun ben 3 bolge 800 gidiyom gittigim yerde kurumsal bi yer musterisi cok
(500 puan) tarafından
2015 yılında dusun yani 5 yıl once 2 bin TL para verdim ve ustune sınırsız olması için 350 TL para odedim
0 oy
(5 puan) tarafından
İğneli zayıf ve sarı tüyler için öneriliyor. Köklerin sertleştiyse buz lazerde Yüz için seanslarına her hafta gitmen gerekir düzenli gittiğin sürece güzel sonuç alırsın hem de acısız
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ben eskişehşrde gidiuorum 3 yıl önce gayet memnundım şimdi evde lazer yapoyorum azalma oodu hatta tüylerim çok sertken inceldi kökleri

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
1 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Karcicegi (1,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
14 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 406 göst.
26 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Demet1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Didemm (73 puan) tarafından soruldu

403,903 soru

12,100,004 cevap

36,410 kullanıcı

...