Kızlar bu ilk değil daha öncede 5 6 tane açmıştı bu seferde buldum ona buna yazmış sonra kapatmaya çalışmış hesabı
Neyse bende sordum bak dedim bunu kim açtı dedim senmi actin dedim önce şakaya vurdu sonra ben ciddi olunca bana tekmeler attı bana iftira atiyon diye
Çocuğumun rızkını içkiye hapa vermesin diye kaç gündür gönlünü hoş tutmaya çalışıyordum yoksa hayatı zindan ederdi bana
Neyse bu sefer aldı bütün parayı içmeye gidecem dedi yalvardım yakardım özür dilerim ben yanlış anladım yalvaririm yapma dedim belki kızacaksınız ama mecburdum çocuğumun rızkını aldı gitti herşeyi bilipte hep haklı olupta yanlış anlamışım deyip özür dilemek nekadar zor bilirmisiniz ağlıyorum şu an hemde cookkkk
Gidecek bi kapım olsa hemen çıkıp gidecem ama yok hep haksiz bir adamın gönlünü yapmaya çalışıyorum bana çok eziyet çektiriyor aldatıyor o haklı sahte hesap açıyor o haklı içki içiyor o haklı ben napyim o haksız ama ben sırf o şu dört duvarda bana huzur versin diye özür diliyorum affetmem seni falan diyor şu durumda özür dilemesi ayaklarima kapanması gerekirken . Bana 3 kuruş para versin başımda bi çatım olsun diye çekiyorum
Şimdi söyleyin ben kafamı hangi duvara vurayım