0 oy
833 göst.
Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından

Kanım döndü resmen. Nasıl bir anne o. Allahtan reva mı bu. Böyle canilere evlat sahibi oluyor. Gönülden isteyen insanlar hasret çekiyor. Şuan gerçekten sözün bittiği yerdeyim. Yazıklar olsun...

image

9 Cevaplar

+4 oy
(164,198 puan) tarafından
Sorusturma yetmez bebek elinden alinsin hatta bu pisligin rahmini alsinlar bi daha cocuk doguramasin
(651 puan) tarafından
Inşallah alınır bebek elinden orosbunun
(291 puan) tarafından
Aynen  Allahın belası
tarafından
Ha su russsss hani bezli bebrgiyle foto cekip erkeklere atan
(164,198 puan) tarafından
Hah o iste pislik
tarafından
Tam russs ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın 
(291 puan) tarafından
Amin inşallah ya. Biz çocuğumuz olursa nasıl koruyabiliriz diye düşünüyoruz afedersin kah...  Nasıl paylaşmış resim
tarafından
Allah hidayet versin canm artk insan herşeyden herkesten korkar oldu kızımı nasıl buyutecegim diye düşünüyorum böyle bir ortamda onu nasıl koruyacağımi
(291 puan) tarafından
Allah bizim yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Kimmis buuuuuuuu
(291 puan) tarafından
Allahım belasını versin
tarafından
Russss bebegi de alet ediyo rusluguna
(291 puan) tarafından
Kotu oldum aklımdan çıkmıyor ya :((
tarafından
Anamada gisterdim bakma bunlara dedi hakli kadin  bakip anca bebise uzuluyoz busey gelmiyo elimizden
(291 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Hayridir  nolduki 
(2,063 puan) tarafından
Neyyy bebeğini soyuyormuş  yavrum kiyamma o nasıl bir anne  o masum bebek kopek kadınn  ayy com fena saydırasım geldi
(291 puan) tarafından
Köpek köpek anne değil. Anne demeyin ona. Gül gibi annelerimize hakaret olur
(2,063 puan) tarafından
Orası kesinin  vallaaa üzüldüm yavrucugaaa  yaa kiyamamm
(291 puan) tarafından
Bende aklımdan çıkmıyor
(2,063 puan) tarafından
Inslalah elinden alirlar  cocgu  canım yaaa
0 oy
(54,530 puan) tarafından
bide binlerce kisi begenmis resmi.

ben sort giydirmeye kiyamiyorum etek giydirince dikkat ediyorum nasil nasil bir pislik bu ya insan degil adi yaratik
(291 puan) tarafından
Adi ******** canlı canlı onun şeyini söküp eline vericekler gorcek gününü
0 oy
tarafından
Sanırım fake hesapmış 
(291 puan) tarafından
Ne olursa olsun kendi ne *** yiyorsa yesin ufacık çocuğu niye alet ediyor pis işlerine
0 oy
(878 puan) tarafından
Çok afedersiniz ama orusbunun götu killanmis diydugumdan beridir sinirliyim âlah belasını versin şerefsizin  madem orusbusun  bu çocuğun günahına niye giriyorsun daha neler göreceğiz duyacağız aşağılık şıllık böyle insan olmayi bilmeyene rabbim evlat vermesin rabbim yavrularımızi korusun
0 oy
tarafından
Allah belasını versin biz öpmeye koklamaya kıyamıyoruz 
(291 puan) tarafından
Aynen ben düşünüyorum çocuğum olursa ben onu kötü insanlardan koruyacam diye. Kahp...... 'nin evladı paylaşmış boy boy
tarafından
***** cunki vicdansız
(291 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(659 puan) tarafından
Kızlar fotoğraftaki kızda bebekte sahte. Fotoğraflarda ispanyolca tabelalar var zaten ayna efekti yapınca dövmeleri de yabancı isimler var. Bu kadının fotoğraflarıyla 5 6 tane hesap var ama 1 hesaptan çocukl fotoğraflarını paylaşıldığını tespit etmişler. Ip adresi aranıyordu en son sahte hesabı kullanan kişi veya kişiler bulunacaktı som durumu bende bilmiyorum. Umarım gerçekte çocuğu olmayan minicik sabiyi böyle kullanmayan biridir tek dileğim bu 
(291 puan) tarafından
Inşallah ettiğini bulur her kimse
(659 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,224 soru

24,457,307 cevap

354,422 kullanıcı

...