0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Baktim herkes post aciyor bende bi yazayim dedim icimi dokeyim artik cok bunaldim bide ustune hamileyim ankaradan istanbula geldim evlendim sukur cok mutluyum esimle bebisimde olcak ama kimsem yok ailem arkadasim canim sıkldgnda bi alo diyeceğim kimsem yok ablalarim var amaa adi abla konusmyrm kimseyle annemde yok öldü babam desen kendi halinde burdada hic tanidigim yok 1 yil oldu geleli cok yalnizim ya insan derdini mutlugunu paylasacak kimse yok dort duvara konsyrm artik agliyorum benim gibi yalniz kisiler anlar belki beni☹

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayınvalidemler olmasa ben de yalnızım koca istanbulda 
(23 puan) tarafından
Cok zor demi yine senin kayinvaliden var ne guzel
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
Canım bende yalnızım izmitteyiz ailem orduda yazları eşimin ailesi ankarada telefonla sürekli görüşüyorum başka da bişey yok burda sadece bi komşum var onun dışında yalnızım malesef ama yakında bebeğim dopacak İnşaAllah o bize bi neşe kaynağı olur sabretmek lazım 
(23 puan) tarafından
Evet sabretmek lazim haklisin edyrm zaten ama inan cok zor
0 oy
(739 puan) tarafından
Bende hakkaride yanlışım annemler ankarada eşim burada görev yapıyor yeri geliyor onuda göremiyorum hamileliğini öğrendim eşim yoktu cinsiyet öğrendim yine yoktu 

Ve doğum yaptım eşim sonradan geldi :))))
(23 puan) tarafından
Ayy ne kadar zor ALLAH  yardimcin olsun canim seninde
(739 puan) tarafından
Amin hepimizin
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Bnde istabbuldayım :( 1 sene oldu arkadaş komşu kmse gelip gtmıyor yanı hiç konuşmayorum meraba merhaba sadece kaynanamlarda çalşyr pazar ları sadece arada gelirler gerçektn evde bnde tekım Hayrlsyla doğurakta bebeğimzle vakıt geçirekk
(23 puan) tarafından
Evet ya bir an once dogsa da butun hersyim o olsa istyrm ins sende bebisine sagsalim kavusursun canim
0 oy
(796 puan) tarafından
Bende İzmir'den gelin geldim İstanbul'a bı kaynanamlar var bende yalnızım eşim kızım en iyi arkadaşlarım oldu valla 
(23 puan) tarafından
Mutlulugun daim olsun canim benim ailenle
(796 puan) tarafından
Amin çok saol canım
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bende yanlizim kuzum ankarada 4 sene oldu alistim artik 
(23 puan) tarafından
Bi zman sonra alisirz demi
0 oy
tarafından
Sabır et canm rabbim yardımcın olsun
(23 puan) tarafından
Amin canim sagol
0 oy
(580 puan) tarafından
Ben urfadayim 4. Yilimiza giriyoruz burda kimsem yok ne ailem ne eşimin ailesi çok zor gerçekten seni anlıyorum . Arkadaşta edinemedik evin içinde tüm gunumu geciriyorim bazen çok bunaliyorum yapacak bir şey yok çünkü temizlik yemek TV tlfn ee sonra, sonrası yok inşallah kafa dengi komşu arkadaş bulabilirsin ben bulamadım ama sen bul bari 
(23 puan) tarafından
Aynen yemek temizlik bitti sonra yine ayni dert cokuyor bana vala
0 oy
(1,340 puan) tarafından

Seni çok iyi anliyorum ama bak ben arkadasın olurum kız dert etme tabi istanbulda değilim o ayrı:(

(23 puan) tarafından
Gonuller bir olsun canim benim
0 oy
tarafından
Bende yapa yalnızım kızım bana çok güzel arkadaş oldu hamd olsun 
(23 puan) tarafından
Benimde kizim olcak ins bende onla arkadas olurum
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Benim ailemle aramda 20 dk var  

Kayinvalidemle aramda 5 dk var

Ama yoklar yani  hiç kimseyle konuşmuyorum çok canımı yaktılar hiç bir şekilde ne aileme ne eşimin ailesine  gidip geliyorum tek dediğim şey benden uzak olsunlar. 

Rabbimin izniyle kızım bi doğsa tamamdır.

Evde sürekli tekim  komşu  falan var ama konuşmuyorum tanıtımiyorum  bunaldim sıkıldım  evde artık duvarlarla konuşuyorum artık o yüzden yataktan  bile çıkamaz hale geldim 
(23 puan) tarafından
Istanbulu cok biliyom gibi sanki bide soruyom :)
tarafından
:)) sen nerde oturuyorsun cnm
(23 puan) tarafından
Sancaktepe yenidogan kuzum
tarafından
Yakınız canım tüm akrabalarim orda maalesf
(23 puan) tarafından
Hmm anladim canim

İlgili bir soru bulunamadı

410,006 soru

12,327,362 cevap

39,131 kullanıcı