0 oy
480 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (337 puan) tarafından
29 haftaligim nefes alamıyorum kendimi yuvarlanmaya hazır kartopu gibi hissediyorum ama bir taraf tan diğer tarafa dönerken can çekisiyor um 

8 Cevaplar

0 oy
(3,022 puan) tarafından
Gecen Gece af edersin tuvalete kalkacan sirt ustu kaldim donemedim hahaha aynisi bende de var minik tosbaya dondum :D
(123 puan) tarafından
Demi böcekler ters dönüp kalır ya debelenir bende öyleyim :)
tarafından
Hahaha çok güldüm ya :)) ben de bacaklarımın ağrısına öyleyim ve çok sıcak :((
(123 puan) tarafından
Aynen öyle çok sıcak yelpazeyle dolanıyorum el vantilatörü alcam aslında
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
Ayy aynı ben yokuş assa ayağım takılsa paldır küldür giderim yataktan yan yana sürüne sürüne kalkıyom çoğunluk eşim kaldırıyor vinç cagircam en sonunda diyor:)
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Kız kıyamam :)) Başlıgı görünce cok guldum :)))

Canim yemek yedikten sonra sade soda ic ve yuruyus yap farkediceksin o zaman daha rahat olcan. Belki yediklerini sindiremiyosundur yada ödemde oluşmuştur. Allah yardimcin olsun 
0 oy
(835 puan) tarafından
:D ben de hacıyatmaz gibi hissediyorum. Sağa dön yok sola yat tok otur yok kalk yok... yok yok yok olmuyor hacı bi tarafa sabit kalamıyor ben de öyleyim. Hele bugün ilk bişey oldu. Aylar sonra ilk kez adet sancısı çektim. Adet sancısını unutmuşum ama artık 34+4 ' üz ve yalancı sancılar artıyor buna bir de adet sancısı eklenince çok korktum bugün.
(337 puan) tarafından
Ya canım bende 29. Haftamdayim bende adet sancısı yaşadım iki gün önce ve gün boyunca ağrıdı adet sancısı yalancı sancı anlamına mı geliyor Muş
(835 puan) tarafından
Hayır canım ader sancısı doğuma yaklaştığın zaman oluyor. Yaşancı sancı d3dikleri şey sancı olarak hissedilmiyor karnın böylr sertleşip bir süre sonra düzelir. Sanki bebek bir yerde toplanmış dayanmış gibi hissedersin. Sert olur karnın. Ama adet sancısı yani kasıklardaki sancı gerçek sancıya yakın bir sancı oluyor. Doğum da zaten adet sancısının 3-4 katı bir sancı oluyor.  Bence sen doktoruna söyle adet sancısı çektiğini biraz erken senin için. Ama inşallah bişey yoktur. Genelde son bir kaç haftada oluyor diye biliyorum seni korkutmak istemem gülüm
(337 puan) tarafından
Yarın randevum var sorarim canım teşekkür ederim bilgin için
0 oy
(123 puan) tarafından
Aynen bende kendimi öle hissediyorum haftamızda aynı
0 oy
(187 puan) tarafından

Dünya benim önümde sanki dönemiyon ama:)

0 oy
tarafından

Bende öyleymm ama sn daha erkn haftada bslamssn:(

0 oy
(424 puan) tarafından

:DBende 31 haftaligim sanki karnimda bomba var heran patlicak gibi hissediyorum ilkinde hic böyle değildim bu ikinci pek nazlı olcak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 290 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
8 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 988 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
27 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde terslale (3,370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,292 soru

23,774,333 cevap

316,069 kullanıcı

...