0 oy
1,444 göst.
Diğer kategorisinde (1,945 puan) tarafından
Bebeğime emzik vermediğim için.

10 Cevaplar

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Emzik hayat kurtarir canim :Dsaka bi yana  hayat degil ama beni kurtaryo baya oyaliyo cocugu.  Verme diyenlere iyiki kulak asmadm kac aylk belki verirsin yine

(1,061 puan) tarafından
Benmkide 4 aylk. Azck bal sür bizimki oyle tuttu tatli diye
(1,945 puan) tarafından
Denedik tutuyor emiyor ama emzik elimizdeyken biz tutarsak emiyor yoksa kendi düşürüyor
(1,061 puan) tarafından
O zaman isin zor ama pes etme yinede vermeye cals cnm
(1,945 puan) tarafından
Bugün denesem mi yine bide kimsenin evinde durmuyor aha bayram da geldi rezil edecek bizi
(1,061 puan) tarafından
Bizimkide oyle ozellikle otobuse binince çığlığı basiyor rezl edcm seni der gbi sonra otobus halki basliyor aç mi altini degstr gazi vardr :D
-Reklam-
0 oy
(16,633 puan) tarafından

Bende cok pişmanım :'(

(16,633 puan) tarafından
3 ay 13 günlük  2 ay uğraştım hic tutmuyor deil ama hep zrla veriom birgun kndi istegiyle almadi ya uykuya dalacagi zmn alıyor elim onunde olacl sekilde oynarkb fln tovbe hic mi hic almaz
(1,945 puan) tarafından
Su an uyuyor agzına verdim valla duruyor atmadı daha
(16,633 puan) tarafından
Uyurken bebimde atmio taa ki dalana kdar ama obur trlu elim onunde olcak yoksa düşürüyo
(1,945 puan) tarafından
Bizde öyleyiz işte bide biz 3 aylıkta diş çıkardık herşeyi ağzımıza alıyoruz görsen
(16,633 puan) tarafından
Sorms bacin keske alsa alsada buraz oyalnsa hep bni yaninda istio
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Bende vermemiştim canım 5 aylıkken verdim daha 1 aydır tutuyo:)
(1,945 puan) tarafından
Bizim ki herşeyi ağzına alıyor emziği de tutmak istiyorum ama düşürüyor
0 oy
tarafından
Emzik hayat kurtarır valla zor alistirdim ama şimdi onsuz asla uyumaz 
(16,633 puan) tarafından
Nasil alıştırdın harbiden ya ben 2 aydr ugrasiom
tarafından
Bnde iki ay uğraştım ilk önce damaksiz emzikti onu emmiyor megersem bnde damaklı aldm aglayinca meme degil de emzik verdim öyle alıştı şimdi onsuz asla durmaz
(16,633 puan) tarafından
Bende damakli veriyorum ackende veriyorum ama atiyor bağırıyor ağlıyor cok sinsi benim oglan cok
tarafından
Alışır blki canım bnde 2 ay uğraştım
(16,633 puan) tarafından
Bnde 2 aydir ugrasiyorum ama yok yok
0 oy
tarafından
Iste ben bu yuzden karşıyım son zamanlarda bir sürü doktor pedagog yok blogger birçok insan çıktı yok çocuğu şöyle yapın şöyle tutun şunu verin bunu vermeyin biz yeni anneler de napicagimizi şaşırdık çoğu zaman büyüklere bılmislik tasladik herseyleri doğrudur demiyorum ama büyüklerimizin birçok metodu doğru bende annemi örnek alıyorum ıyiki emzik vermisim
0 oy
tarafından
Canim yorumlarini okudum sanirim tutunca emiyormus.benim bebeklerim premature ve emzigi tutamiyolardi kucuk olduklari icin emzigi bagladim da verdim alistilar
(903 puan) tarafından
Ayak kismini mi
(903 puan) tarafından
Size zahmet foto atar msnz
tarafından
Attim asagi canim
(903 puan) tarafından
Tsk ederim deniyicem bakakm indallah tutar
tarafından
Insallah canim
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Annem alıştırdı 1 haftalık ken şimdi 9 aylık nereye gitsem emzikle ama uyku gelince arıyor genelde dut pekmezi ile alıştırdım bu arada balla sakin verme 1 yasa kadar yasak bebeklere alerji yapıyormuş 
(1,945 puan) tarafından
Biliyorum bal yasak
(1,219 puan) tarafından
Yorumları okudumda biri balla alıştırdım yazmış ondan dedim cnm yanlış yönlendirme olmasın
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Nie pisman oldun canm emzigi kimse onermio
(1,945 puan) tarafından
Beni emzik niyetine kullanıyor
(1,422 puan) tarafından
:) kiyamam emzik versende seni oyle gorcektr emin ol biraz zorlaniosun mutlaka ama iyilik yapiosn bence bebegine
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ilk 3 ay emzik cok guzel emdi 1 ay istemedi 4 bucuk aylik simdi anne sütümu emzige sıkarak en az 50 denemede basardim tuttu 13 gündür emiyor gene
0 oy
tarafından

image

bu sekilde baglayip alistirabilirsin canim.ipini ince coraptan kesip bagladim.bollugunu kendin ayarla ne cok sıkı ne cok bol olsun.3 bucuk ay bu sekilde kullandik premature olduklari icin tutamadilar buyuk geldi emzik.su anda tutabiliyolar ipini cikardim
tarafından
Bi bebegim vefat etti canim ikizler
(1,945 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin kimle bakıyosun
tarafından
Sagol canim allah razi olsun.annemle bakiyorum
(1,945 puan) tarafından
İyi bari yoksa iki tane zor olur canım
tarafından
Evet canim cok hareketliler tek basima cok zor olurdu

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 484 göst.
0 oy
9 cevap 832 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 793 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir.123 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 607 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1bebekannesi (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,770 soru

23,625,559 cevap

307,035 kullanıcı

...