0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bunu engellemek icjn duruma yazi atmak istyorum varmi oyle resimler elinizde

5 Cevaplar

0 oy
(178 puan) tarafından
Ahhh onlar Bi bitmediler zaten. Şimdi gezme bebek görme zamanıydı. 
(365 puan) tarafından
Bnce karantinaya aldilar desin Allah muhafaza kimse selam vermez
(365 puan) tarafından
Şu vakitte aman misafir eksik olsun bazıları taşıyıcı olabilir dikkat edin hafife alınacak bı Duru mdegik
tarafından
Evet cnm bende ondan kimseyi kabul etmemek icin durum atmak iistyyorum
(365 puan) tarafından
Durum atmak yerine direk düşünceni belrtsen daha doğru en azından alınmazlar :)
(178 puan) tarafından
Valla canım ben ne ailelerle ne de arkadaşlarımla görüşüydum ilk zamanlar sonra aileler çok baskı yapmaya başladı tamam dedim görüşelim sık olmasada. Baktım eşimin ailesi rahat takılıyor annemlerinde mah. Bi kaç kisi geçirdi dedim ki tamam ben evdeyim daha yok. Annem de ilk zamanlar ne kadar evde duracaksın senin için de iyi değil gelsinler falan diyordu dedim ki bsey olunca vebalini sen mi çekeceksin öyle deyince kimse bsey diyemiyorda sende dene nerden biliyorsun garantisi mi var bişey olursa vebalini sen mi çekeceksin şehir dışında veya ülke dışında olsaydık nolcak tı ki malum ortalık belli diyorum kimse bsey diyemiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazı atma bence arayana mesaj atana hastaneye gidip geliyoruz dersin zilininde sesini kıs 
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Sevgili yakinlarimiz, bebegimiz dogdu, bu sevinci bizimle paylastiginizi biliyoruz ama pandemi doneminde olsugumuz için bebegimizin guvenkigi icin ziyaretci kabul edemiyecegimizi anlayisiniza ve sagduyunuza siginirak belirtmek istiyoruz. Tesekkur ederiz, pandemi bittiginde memnuniyetle agirlariz. Gibi bisey yazabilirsin
(51,814 puan) tarafından
dilekçeyi nereye verelim canim ☺️☺️☺️
(51,814 puan) tarafından
cok guzel yazmissin ☺️
(6,978 puan) tarafından
Hahah tesekkur ederim canım, biraz ciddi olmus :D
0 oy
(51,814 puan) tarafından
annemlerin komsusu yazmisti.instagramda tam virus virus zamani dogdu bebegi.

gecen gun gelmediniz gibisinden imada bulunmus halama ☺️☺️☺️ aklima hemen o geldi ☺️
0 oy
tarafından
Banada gelmek isteyenler olucak sanırım bende kabul etmemek istiyorum kırmadan nasıl derim diye düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 125 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ahmet Eren'in Annesi (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 227 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ahmet Eren'in Annesi (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 465 göst.
+2 oy
4 cevap 148 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,570 puan) tarafından soruldu

411,064 soru

12,373,239 cevap

42,583 kullanıcı

Kategoriler

...