Ben kullanıyorum cnm büyüyen beşik gayette kullanışlı memnunum yani. Hem sallanıyor hemde istersen sabitleniyor, bence güzel :)
Bende kullanıyorum cnm büyüyen beşik sen gibi büyütürüm dedim ama çok uğraşlı oluyor tekrar aldigin yere haber vereceksin sonra yine montoja gorcek içine yatak için sistem kuruldan özel yatak alınca falan filan ve yapısıda bozulcak bende vaz geçtim tekrar kulanamadikdan sonra bi ise yaramaz diye baza alcam açmak yerine eşimle öyle anlaştık gelelim kullanilisinina 9 aylık şuan büyük ihtimal 2 yaşına kadar sığar içine sonrası meçhul onun yerine altı çekmeli daha uzun bir beşik bul ahşap altaki fotodakiler gibi ablamın ki öyle ve beya kullanışlı şuan 5 yaşında kızı hala kullanıyor bence öyle yap daha iyi olur sonra değiştirirsin yada durur normal yatak alırsın
Ben mobilya beşik aldım çok ağır zor sallanıyor geceleri vs zor oluyor. Park almadığıma pişman oldum.. boş bir odam vardı dolap şifonyer aldık. Odasına geçince normal bazali yatak alıp kenarına korkuluk yaptıracağım.. odasında benimde yanında yatmam gerekebilir ve büyüyen beşik ikimizi taşımaz diye düşünüyorum. Aldığım beşikte 3 yaşına kadar rahat yatar zaten sonrasında bu şekilde planladık..
407,145 soru
12,220,130 cevap
36,814 kullanıcı