0 oy
961 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9,763 puan) tarafından

Kıxlar kullanan var mı ya, ben geçen ay aldm rahat etmek için ama yanları koltuk altima oyle bi vuruyor ki acıtıyor resmn. Çok yukarda kalıyor koltuk altıma değiyor rahatsz ediyor acayp. Herkeste mi boyle acaba benim ki yine mi sorunlu. Sutyenden yana bi yuzum gulmedi

image

Dedigim yer bu kısım 

6 Cevaplar

0 oy
(5,331 puan) tarafından
Ne Penti alıyon kuzum git mahalle arasındaki bı yerden al rahat et fiyat olarakta konfor olarakta :D
(9,763 puan) tarafından
Aynen oyle insan rahat etsin de 500 lirayı dahi gozden çıkarıyor çunku sutyenin rahat olması bnm için aşırı onemli. Orda denettirip olçusune bakıp ona gore veriyorlarmş cnm
(1,165 puan) tarafından
Bu penti zimbirtilarini kullanayım biraz da içim yanmasın artık sonra suwene bakayım.
(9,763 puan) tarafından
:)) sende mi lotus aldn cnm
(1,165 puan) tarafından
Yok lotus değil balensiz vardı günlük kullanmak için. Emziriyorum diye rahat edeyim dedim olmadı.
(9,763 puan) tarafından
Hmm bize rahatlık yok malesef :) en rahatı emzirme sutyenleri valla tak tak çık :D
-Reklam-
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Canim dar gelmis olanilir o kisim pentinin çamaşırlarını çok seviyorum ben
(9,763 puan) tarafından
Bende çok sevdim aslında taşmayı fln önluyor kıyafetin ustubden super gorunuyor ama o koltuk altı canımı çok yaktı :(
0 oy
tarafından

Suwenden kullanıyorum ben 

tarafından
Geçmiş olsun ne diyim ya öyle kullancan ya yenisini alcan gari:))
tarafından
Siyahlarda sıkıntın yoksa iyi beyazı da çok kullanma arada kullan:)
(9,763 puan) tarafından
Oyle yapcm artk, çok saol cnm ☺️❤❤
tarafından
Rica ederim ne demek bir daha kine suwenden aliyosun ;) bana dua ediyosun:D
(9,763 puan) tarafından
Ay inşallah :)) rahatlık onemli ya ben sutyen konusunda rahat edemedğm için ağlamışlığm dahi var :Djdjd
0 oy
(242 puan) tarafından
beden ölçüsü doğru olduguna emin misin canım ben sürekli pentiden alıyordum iki farklı magazada ölçüm farklı olup farklı olunca rahatsız olmuştum 
(9,763 puan) tarafından
Cnm ben orda ki kıza dedim ki 90 kullanıyorum emzirfiğm için goğuslerim de buyudu ddm, o da ben size sırt olçusune gore verim ddi hç olçmedi 85d vermiş, bu dar gelen ise 80d. Siyahlar 85d fena değil bitane de beyaz alaym ddm mahvetti bni
(242 puan) tarafından
normal sütyenlerle aynı değil malesef ya normal sütyen 90 takıyorsam penti 85 kalıpları modellerı cok farklı
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Kullanmadım . a101 den alıyorum onun kalıbına alistim rahat ediyorum tam oturuyo bana . 
(9,763 puan) tarafından
Emzirince mi kuçuldu, bneim ki de tam tersi buyudu :)
(1,105 puan) tarafından
Evet emzirince süzüldü resmen . Bilmiyom ki bende tersi mı olmuş nolmus :D eskiden daha büyüktü . Senin sütün fazla belki de benim ki az bilemedim
(9,763 puan) tarafından
Bilmiuorum cnm olabilr, valla eski goğuslerden eser yok şuan ne olcak sonumuz blmiyotum :D
(1,105 puan) tarafından
Bundan sonra böyle diyorum.ben alıştım artık :) evlatlarımızın canı sağ olsun yeter ki
(9,763 puan) tarafından
Amin cnm oyle tabi ki ☺️❤
0 oy
(9,763 puan) tarafından
Kimse yok mi kullanannnnn

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 302 göst.
5 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (245 puan) tarafından soruldu