0 oy
1,228 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Burda bi arkadaştan okumuştum vatsapta konusmalari silse bile biyer tarif etmişti kiminle konuştuğu çıkar diye bende dün eşimden telefonunu istedim hemen verdi noldu dedi resimlere bakıcam dedim aldım vatsaba girdim kiminle konuştuğuna baktım ayarlardan girip hepsi çıktı sonra ben bakarken eşim yakaladı hani resimlere bakicaktin dedi burayı nerden buldun dedi bende öylesine baktım dedim birisi bisey dedi sende ondan bakiyon demi dedi bende yok benim aklıma geldi dedim sizde baktınız mı :))

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görmedim daha önce birtdaha tarif etsin bizde bakalım :) 
(443 puan) tarafından
Sadece Türk Telekom hattı olanmi bakabiliyor Turkcell olmuyor mu acaba
tarafından
Kızlar biz Vodafone kullanıyoruz Vodafone online yazıp ındırın telefona. Daha sonra girmek istedıgnz kısının tel no yazın sonra şifre isteyecek onun telefonuna gelen şifrryı girin arama SMS geçmişini görüyosunz. Bızımkı faturalı fatyrasızlar da varmı bılmıyorum
tarafından
Sms geçmişinin detayları var mı aranan numaralarda çıkıyor mu eşim Vodafone geçti
tarafından
Evet aranan numaralar cıkıyor SMS yollanan numaralar cıkıyor içeriği çıkmıyor tabıkı. Kimle kaç saniye kaç dk konuşmuş hepsi var
tarafından
Teşekkürler eve gidince bunuda denicem
-Reklam-
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Her elime geçtikçe bakarım yani teli çoğu zaman bendedir evde oldukca

Yeri fln bilmem arsivlere bakarim oda eski mesajlarimiz var benle baska kimse yok 
0 oy
(163 puan) tarafından
Kız banada tarif ett
(97 puan) tarafından
Ayarlara giriyosun veri ve depolama kullanımı var oraya giriyosun sonrada depolama kullanımı var oraya giriyosun çıkıyo cnm sohbet çıkmaz ama silse bile kiminle konuştuğu çıkıyo
(163 puan) tarafından
Sagol canim
(97 puan) tarafından
Rica ederim cnm
tarafından
Watsap ayarlarami
0 oy
tarafından
Canm o dedgn oyle olmuyo sohbetten silerse ordanda siliniyo :)
(52,746 puan) tarafından
siliniyor canim kendimden sildim yine baktim silinmis yok
tarafından
Evet siliyo arkadas slinmyo dedi ama bnmkide silniyo
(52,746 puan) tarafından
kendi telefonumdan baktim meraktan denedim silindi
(97 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm degisiyo demek ki
(1,157 puan) tarafından
Aynen bende denedim silindi :)
0 oy
(817 puan) tarafından
Canim banada soylermisin nasil yapdikni??
(97 puan) tarafından
Ayarlara giriyosun veri ve depolama kullanımı var oraya giriyosun sonrada depolama kullanımı var oraya giriyosun çıkıyo cnm sohbet çıkmaz ama silse bile kiminle konuştuğu çıkıyo
tarafından
Hayır canım birzat kendi vhatsabımda denedim silersen ordan da siliniyor
(97 puan) tarafından
Ben eşiminkine baktım silmiş ama orda cıkmış degisiyo demek ki herkesde
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Neresi kizzz
(97 puan) tarafından
(5,270 puan) tarafından
Cıkmouo foto atar misin
(5,270 puan) tarafından
Canm buldum tıklayınca mesajlar neden acilmiyor
(97 puan) tarafından
Sadece kimlerle konuştuğu çıkar cnm
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Bakmadım....
0 oy
(1,149 puan) tarafından
2 yıldır evliyim eşimin telefonu 2 kez tek elime geçti annemle konuşup telelfonu kapattıktan sonra eşime uzatmıştım. Eşler nasip telefonları veriyorlar birbirlerine burdan okuyunca şaşırıyorum açıkçası. 
tarafından
Bu çok normal bişey kuzum senin eşin vermiyormu
(97 puan) tarafından
Bunda şaşırıcak hiçbişey yok ben zaten bakan oldumu diye sordum bakma gereği duymadıysan bisey demene de gerek yoktur o zaman
(1,149 puan) tarafından
Yani bakmak istiyorum tabi. Sonuçta kadınız değil mi? Merka duygusula yaratildik:)  Ya eşim ilk zamndan beri hep güvenim sonsuz sana der, hiç benim telefonumu eline alıp bakma kimseyle konuşuyorum diye. Hem de hiç. Hep der eğer bakma gereği duyduysan bu guvensizliktir, saçmalıktır , herşeyim ortada , biliyorsun nerde ne zaman ne yapıyorum gelip anlatıyorum, üstüne eşlerin telefon kontrol etmesi beni çok sinrielndirir. Bu guvensizliktir. Yatağını paylaşacağın insnaa guvenmiyorsan sorun vardır . Ben aldatmak istesem sen hergun tele baksan da bulamazsın demişti nisanliyken .abilerimin eşleri hep bakardı eşim çok siniendirdi saçma bulurdu,nisanliyken. Birdaha hiç cesaret edemedim bu konuyu açmayı. Çünkü beni şüpheye düşürecek en ufak hareketi yok. Şüpheye düşsem ne yaparım bilmiyorum . Teli yerdedir, ama parmak izi vardır misal . Hiç elime almam.
0 oy
tarafından
Her dakika kurcalarım bişey demez ama o dediğin yeri bilmiyorum 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
nasıl bakıyon kız banada tarif ett
(97 puan) tarafından
Ayarlara giriyosun veri ve depolama kullanımı var oraya giriyosun sonrada depolama kullanımı var oraya giriyosun çıkıyo cnm sohbet çıkmaz ama silse bile kiminle konuştuğu çıkıyo cnm
(18,181 puan) tarafından
sağol canım brn bkim merak ettim
0 oy
tarafından
Ben gormedim onu bi tarif et bakalim
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Esimin telefonuna bakmak icin boyle antin kuntin yalanlarin arkasina sığınmam,  ikimizin telefonuda ortadadır gizli is yapmayiz , bana cok sacma geliyor boyle seyler :)
(97 puan) tarafından
Antin kuntin yalanlar deil bizimde gizlimiz saklımız yok ben eşime eşim de bana güvenir şuana kadar yanlış birseyini hiç yakalamadim sadece burda  bi arkadaş attığı için merak ettim bakmak istedim ve eşimin telefonu bozuk kilitli sadece parmak iziyle açılıyo onla bile zor acıyo bazen onun için ondan istedim zaten hemen de verdi kişisel şeyler
(2,020 puan) tarafından
Kiz zaten sana bisey demedim ben :D dun paylasmisti bi arkadas biliyorum gordum o paylasimi, ama bazi arkadaslar boyle gizli is ceviriyorlar ona ayar oluyorum sahsi fikrimi soyledim sana soyledigim bisey yok canim
0 oy
(10,888 puan) tarafından
Nasıl taptin anlatsana nerdeki ayarlara bakalım
(97 puan) tarafından
Ayarlara giriyosun veri ve depolama kullanımı var oraya giriyosun sonrada depolama kullanımı var oraya giriyosun çıkıyo cnm sohbet çıkmaz ama silse bile kiminle konuştuğu çıkıyo cnm
0 oy
(25,198 puan) tarafından

Hahaha dünkü muhabbet :D malesef msjların silince oradaki de siliniyor :D 

(6,395 puan) tarafından
Postundan koşarak uzaklaştgn muhabbet :D
(25,198 puan) tarafından
Hahaha sus sus :D
(97 puan) tarafından
Eşim de sohbet silinmiş ama oraya geçmiş
(6,395 puan) tarafından
Orada rehberde olan isimler zaten çıkıyo canım
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Bisey buldun mu bari kız 
(97 puan) tarafından
Yok cnm en başta ben varım diğerleri de arkadaşları ve dükkandan çalışanlar
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Kendi telim de teyit ettim dün değil öncesi gün bi arkimke konuşup gece sildiydim

Şimdi yazmışın bakılma yerini yazmışın yorumdan görüp denedim sildiğim kişi konuşmuş die adı görünmedi kızın kayıtlı da kişi yani ..inanma cınım silinen kişiler çıkmıyor:)

(97 puan) tarafından
Cnm baktım ben eşiminkine sohbette silmiş ama diğer yerde hep çıktı
0 oy
(817 puan) tarafından

Bunlarin hangisine gireyim?

image

(97 puan) tarafından
Dataya gir cnm
(817 puan) tarafından
Girdim kuzum tapdim amma mesajlari okuyamadim
(97 puan) tarafından
Mesajlar çıkmaz cnm sadece kiminle konuştuğu çıkıyo keşke oda çıksa :)
0 oy
(739 puan) tarafından
Ben neden yapamadım ki ;)
(97 puan) tarafından
Bende yeni öğrendim :)
(739 puan) tarafından
Kız yapamadım ben valla
0 oy
(879 puan) tarafından
Gerek duymuyorum boyle hastalıklı bi düşünce içinde sana üzülüyorumm.. Guvemmedıgın adamla evlilik sürdürmesi zor olsa gerek
(97 puan) tarafından
Nediyon sen hayırdır ben giren var mi diye sordum bakma gereği duymuyosan yazmayacaksınnn...... Ben eşime sonsuz güveniyorum hiçbir şeyini de yakalamadım şu ana kadar onu herşeyden de çok seviyorum burda bi arkadaş yazmış bende merak ettiğim için girdim sadece hepsi bukadar konuşma biçimine dikkat et asabımı bozma benim
0 oy
(888 puan) tarafından
Kiz tarif et hele cabuk :)
(97 puan) tarafından

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 186 göst.
+2 oy
33 cevap 764 göst.
5 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevvalice (2,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
61 cevap 1,048 göst.

Kategoriler

1,440,294 soru

23,677,994 cevap

310,052 kullanıcı

...