0 oy
1,038 göst.
Diğer kategorisinde (4,035 puan) tarafından
Varsa tecrübelerini almak isterim. Bebekken kabul eden yuvalar var

16 Cevaplar

+1 oy
(4,035 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar yuva derken kreş demek istedim tabii ki öteki türlüsünü Allah korusun kimsenin başına vermesin  

Bakıcı arıyorum demiştim daha önce ama hiç içime sinmedi kres daha mantıklı geldi

bebek kabul eden yerlere kreş değil yuva deniyor o yüzden direk böyle sordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle bir düşüncen mi var
(4,035 puan) tarafından
Kreş anlam nda
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Yuvaya vermeyi mı dusunuon 
(4,035 puan) tarafından
Kreş yani
0 oy
tarafından
Allahım o düşünceyi düşündürcek duruma getirmesin kimseyi 
tarafından
Kreş olarak sormuş olmasını umuyorum inşallah öyledir
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Kreşten mi bahsediyorsun yuva derken
(4,035 puan) tarafından
Evet canim
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Yuva derken kreş ten bahsediyosn değil mı? 
tarafından
Kreş deseymiş ya yuva deyince çocuk esirgeme sandım :/
(3,246 puan) tarafından
Kizlar bebekler icin olana yuva diyolar sanriim hatta kadin dizisisnde surekli yuvaya gotirdum aldim felan deniyodu hep
(4,035 puan) tarafından
Evet kreş denmiyor kızlar hatta nette kreş diye arama yaptım bişey bulamadim yuva yazınca bebekler için olanı çıktı
0 oy
(25,192 puan) tarafından
24 aylıktan itibaren alıyor kreşler
(4,035 puan) tarafından
Benim on aylık bı yeri aradim kabul ediyorlarmış kreş tarzı bı yer bayağı kurumsal
0 oy
(782 puan) tarafından
Yuva derken kreş diyosundur yojsa linç yiyeceksin ki zaten linç bile az gelir eger öyle düsünmüyosan. 
(4,035 puan) tarafından
Bı anne vermek zorunda kalır herhalde durup duruken vermez diye düşünüyorum ama ben kreş sormak istedim tabii bebekler için olanı yuva diye geçiyor
0 oy
tarafından
Bazı kreşler tuvalet eğitimini tamamlamamış bebeği kabul etmiyor bazıları kabul ediyor ama çok az 
(4,035 puan) tarafından
Kabul edeni buldum ama ne gibi dezavantajları vardir onu merak ettim
tarafından
Sana zararı olacağını sanmam öğretmenlerine yorucu olur. Bez ve çokça kıyafet verirsin değiştirirler. Bebeğin kreşte olunca öğretmen ve yardımcı öğretmen ilgilenecek hatta kişisel bakımı yardımcı öğretmene ait olduğu için herkesten çok gün içinde o ilgilenecek. Sana dezavantajı yok yani
0 oy
(580 puan) tarafından
Genelde 3 yaş altını kabul etmiyorlar canım tuvalet  eğitimini almış olması gerekiyor.
(4,035 puan) tarafından
Yok ben buldum bebekler için olanı ama nasıl olur bilemedim
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Bazilari bir bucuk yasindan itibaren aliyor canim ama nadir yani arastirman lazim geneli alti bezli olmayan bebek kabul ediyorlar kreslere
(4,035 puan) tarafından
Evet koca ilcede sadece bir tane var o da kurumsal Allah'tan. Yorumları iyi bayagi
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Şu virus zamaninda hiç mantikli degil
(4,035 puan) tarafından
Maalesef mecburum bakıcı da içime sinmedi
0 oy
(18,164 puan) tarafından
virüs ortalıkta fink atıyor ne yuvası cnm
(4,035 puan) tarafından
Ne bilim ya bakıcı ile görüştüm içime sinmedi yuva eşimin işyerine yakın adımını atsa çocuğa ulaşır
0 oy
(3,907 puan) tarafından
Allahim hic bir evladi anne babasinda ayri birakmasinnn
0 oy
(453 puan) tarafından
Küçük bebekleri alan kreş varmış ama. Küçücük bebeklerle nasıl ilgileniyolar yemeği oluyor altına yapıyor uykusu ğeliyor. Aglıyolar bunu tek bir insan nasıl yetişcek o kadar bebeğe. Bence evladınız varken çalışmayı erteleyin 
0 oy
tarafından
Bakıcı mantıklı gelmedi diyorsun ama kreş daha kötü hem bi sürü insan hemde bir kişi birkaç bebeğe nasıl aynı anda bakacak ki. Bakacak olan kişi sadece senin bebeğinle ilgilenmesi laızm. Bizim bile anne olarak bazen sabrımız tükeniyor kreşteki bakacak kişinin bi sürü bebeğe sabrı kalamaz mutlaka yanlış şeyler olur. Bence güvendiğin tanıdığın biri gelsin ücret karşılığında baksın evinde 
(4,035 puan) tarafından
Tanıdık bulamadık o sıkıntı oldu zaten dediğin gibi ücret de belirledik

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 180 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 764 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu

412,400 soru

12,415,390 cevap

44,999 kullanıcı