0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Aranızda kpss ye hazırlanan var mı? Çocukla çok zor oluyor 2 haftadır annemdeyim Allah razı olsun onun sayesinde çalışabiliyorum. Ama yine de çok zor

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben de bebeğimle çalışıyorum ama 2 ay sonra doğacak inşallah :))) benm sinavima da doğumuma da 2 ay var zaman çok çabuk geciyo. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah 

(84 puan) tarafından
Önlisansa mı gireceksin canım? Çalışmalar nasıl gidiyor? Ben çalışmaktan çok sıkıldım artık ಥ‿ಥ
tarafından
Evet önlisans canm. Bnde çok sıkıldım ve hamileyken zor oluyo sürekli uykum geliyo umarım yetişir konularım. Senin lisans galiba dimi çok az kalmis sennkine Allah yardımcın olsun
(84 puan) tarafından
Bebenin en zahmetsin dönemleri canım tadını çıkar
(84 puan) tarafından
Yok benim de önlisans canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim calismanin mükâfatını versin canım Allah kolaylık versin inşallah 
(84 puan) tarafından
Amin canım herkesin.
0 oy
(703 puan) tarafından

Al ben varım :) burdan cikabolirsem caliscam

image

(84 puan) tarafından
Telefonu eline aldı mı bırakamıyor insan
0 oy
tarafından
Hihi ben de öyleyim her gün sabah anneme gidiyorum akşama kadar orda çalışıyorum gece de oğlanı uyutunca başlıyorum
(84 puan) tarafından
Annelerimiz iyi ki varlar
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Ben varım kuzum iki çocuk bide hamileyim ( ◜‿◝ )♡

Zorrr zorrr hem de ne zor!! Rabbim emeklerimizi boşa vermesin. Bende çalışmaya çalışıyorum!!! Anca gece geçip çalışıyorum gündüz biri dursa biri durmuyor
(84 puan) tarafından
Senin işin daha zormuş cnım Allah yardımcın olsun
tarafından
Amiincanm Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallah ❣️ valla inanki saçlarımda beyaz çoğaldı daha yaşım 26:))) okul biyandan çocuk biyandan okul bitti şimdide atanma derdi :/// ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN !
(84 puan) tarafından
Amin canım amin :)
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Ayyy birde ben varım:) 9 buçuk aylık aşırı yaramaz bir bebekle uğraşıyorum. Bana düşkün, eşim il disinda bir ayligina. Annemlere geldim, hoc alışamadı 10 gündür aileme. Ayağa kalktığım anda bağırıyor yanımda otur kucağa al diye ağlıyor:( nerdeyse ben ders çalışamıyorum diye ağlayacağım hemde son günler:( gece sürekli kalkıyor, kahvaltıdan sonra uyuyunca ben hemen dersin başına oturuyorum ama en az on kere kafamı su dolu bidona koyarım o  kdr uykum gelir. Sınav zamanı da kesin uykum gelir. Simd ne yapacağım diye düşünüyorum. bazen kafam masaya düşer düşün. Uff 

Uff çok dertlendm şimdi, keşke bebek olmadan atanaydik. Allah yardımcımız olsun. Alel acele netten tekrr videoları dinlemeye çalışıyorum gün içinde uyduğu gibi
(84 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Benimki annanesine alışık çok şükür iş çıkarmıyor. Ama yinede çocuk etkiliyor. Bakalım nasip artık biz elimizden geleni yapalım da
(1,124 puan) tarafından
Ufff yok anam yok malesef alışması:( çok zor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 416 göst.
0 oy
8 cevap 142 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
17 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Cigdemasya (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 483 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde egc01 (626 puan) tarafından soruldu

412,447 soru

12,417,134 cevap

45,060 kullanıcı

Kategoriler

...