0 oy
351 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,444 puan) tarafından

image

bu jelden kullanıp sonuç alan var mı? Varsa ne kadar süre sonra düzeldi 

7 Cevaplar

0 oy
(2,630 puan) tarafından
Bu degil de bunun pembesi ve yeşilini cok kullandim cok da faydasını  gördüm. Neutrogena nin ürünleri cok guzel oluyor. 

Sivilce için ise başladim sivilcem gecince bıraktım qma ben 3 güne bir yaptim güzel kuruluyor cildi
(2,444 puan) tarafından
Sabah akşam kullanıyorum ben yumuşacık kaymak gibi yapiyo kiz bu başka bisey kullanmam fondöten bile sürmem hep sivilce oldu çene bölgem
-Reklam-
0 oy
(489 puan) tarafından
Kimyasal şeyler sürmeyin yüzünüze.  Cosmed yuz yıkama jeli ya da la roshe posay deneyin derim.  Sivilce olusumunu engeller.  Sivilce tedavisi için madesacol krem alin eczaneden.  Hem cildinizi yeniler.  Bi araştırın bu söylediklerimi.  
(2,444 puan) tarafından
O kremi doğum sonrası çatlak için kullandım kuzu hiç etki etmedi. Diğer dediklerine bakcam canım teşekkürler
(489 puan) tarafından
çatlak oluştuktan sonra malesef yok etmek zor olur ama.   Catlak kremi olarak mustela kullandim bende hamilelikte.  Biraz irsi sanirim bence yaaa
(2,444 puan) tarafından
Oyle kuzus benim son ayda çatladı ve dogumdan sonra devam etti
(489 puan) tarafından
benim annem de de az birsey var karin alt kısmında.  Bende hic olmadi halbuki kocaman di karnım da ama demekko anneme cektim dedim
0 oy
(489 puan) tarafından
Kimyasal şeyler sürmeyin yüzünüze. Bu ürün kimyasal bence.  Cosmed yuz yıkama jeli ya da la roshe posay deneyin derim.  Sivilce olusumunu engeller.  Sivilce tedavisi için madesacol krem alin eczaneden.  Hem cildinizi yeniler.  Bi araştırın bu söylediklerimi.  
0 oy
(82 puan) tarafından
Ben kullandim ama sadece iyi bi temizleyici onun disinda sivilce icin faydasi yok inanma 
(2,444 puan) tarafından
Fayda gören de var
0 oy
tarafından

image

jeli bu makineyle beraber kullanıyorum nemlendirici olarak ta bunun yağsız yüz kremini kullanıyorum coook memnunum. Ne sivilce ne siyah nokta kalmıyor tabi bütün yüz temizleyiciler gibi basta yüzü temizlemek adına çok sivilceleniyorsun ama kullanmayı devam ettikce tertemiz ve yumuşacık oluyor
(2,444 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Kullanıyorum.bende yeni basladim.ama sureti sanki tertemiz yapıyor ve kokusu mükemmel ya :))
(2,444 puan) tarafından
Evet çok güzel kokusu :)
0 oy
(591 puan) tarafından
Sivilceye en iyi gelen sey canım sudocrem var ya o hem anında kurutuyo hemde sonduruyo ben cok faydasını gordum boyle seyler pek etkili olmuyodu bende sende ise yarar mi bilmiyorum 
(2,444 puan) tarafından
Bana yaramadı canım o kızımın pişigini bile geçirmedi
(591 puan) tarafından
Ciltten cilde degısıyo demekkı ama saglık ocaklarıda ılac yazıyo aslında sivilce İcin boyle fondöten renginde bı krem oda ıyı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 102 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 226 göst.