Ben zaten hep yalnızım eşim dükkan işlettiği için malesef ayda en fazla 2 kez izin kullanıyor oda hafta ici bende temizlik yazliklari çıkardım 37 gün kaldı Allah in izniyle zar zor işleri yapıyorum belim tutmuyor yarında eşimin doğum günü ona ne yapsam die düşünüyorum bugün dışarı çıkalım dedi akşam ama bakalım hiç halim yok her yerim şiş hiç bir şey olmuyor çarşamba nst bakcaklar bakalım randevum var ne olur ne olmaz işlerimi bitireyim yavaş yavaş
Kızımı yıkadım uyku bastırdı uyuyasım var ama burdan çıkasım yok hic valla ben de korkuyorum aşırı sıcak degil burası yaz gelse de bi dışarı çıksaydık şortla filan
Eşim bugünle birlikte 3 gündür annemlerin evini boyuyor oruç haliyle gece işe gidiyor gündüz yarım gün annemlerin evini boyuyor bu sabah işten geldi gitti boyadı geldi yattı saat akşam 6 da işe gidecek ve yarın akşam 4 de gelecek :((
Bugün esim bebegim ben çok gezdik. Şimdi evime gelebildim çok yoruldum
Öyle bi anlattın ki sanki tam oturdun dinlenicen misafir geldi sandım bende dünden beri temizlik yaptım biraz dikiş yapayım dedim büyük masam olmadığı için yerde kesim yapıyorum karnım daha küçük ama edilince baskı yaptım galiba ağrıyor şuan korktum bıraktım herşeyi uzanıyorum 18 haftalığız en ufak şeyden tedirgin oluyorum ilk gebeligim ya bundan öncesini düşük yapmıştım bu yüzden dinlenmek en iyisi dedim
Al bendende o kadar tam uyudu şu işi yapıyim diyorum birde ağlamasıyla koşuyorum bebişimin uykusu düzene girsede rahatça evimin temizliğini yapıyim
1,492,935 soru
24,393,618 cevap
349,493 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın