0 oy
961 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16,158 puan) tarafından

Çocuklarınızın resmini sosyal medyaya koymayın diye diye dilimizde tüy bitti, ama kimseye anlatamadık.

Artık kimse çocuğa "çocuk" gözüyle bakmıyor, bu gerçeği kabullendikten sonra, son günlerde ortaya çıkan bir mevzudan bahsedelim istiyoruz..

Bir çok ülkede fuhuşu önlemek adına yapay kadınlar üretiliyor, bu artık kimseye kapalı bir mesele değil.

Bunlar ise, işi daha da ileriye götürüp "çocuk seks oyuncakları" üretmeye başlamışlar.

Bahaneleri ise "Bizler sadece pedofililerin suç işlemesine engel olmak istiyor, bu sebeple bu oyuncakları üretiyoruz!" Diyorlar..

Japon bir oyuncak şirketi olan Trottla bununlada yetinmemiş..

Artık özel siparişlerede başlamış.

Misalen bir pedofili; bu şirkete tasarlanmasını istediği oyuncağın beden ölçülerini, boyunu hatta resmini göndererek özel sipariş veriyor.

Bu açıkça şu demek!

Sosyal medyada gezen bir pedofili, çocuğunuzu çok beğense, onun yüzüne ve ölçülerine ait oyuncak ürettirip, ilişkiye giriyor!

Ve müşterilerin çoğu 5 yaş altı çocuk tasarlatıyor!

Web sitesi aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki pedofillere satılıyor. 

Bu durum bir çok ülke tarafından engellenmeye çalışılsa da hiçbir sonuç alınamadan, şirket üretim ve satışına devam etmekte!

Üstelik, Çin bu oyuncakları 2013 yılından beri üretip dünyanın her yerine kolayca satıyor.

Norveç başta olmak üzere bir çok ülkede gümrüğe takılan bu oyuncakları Fin Sexpo vakfının savunması ise, artık kopsun kıyamet deditti!

Fin sexpo vakfı;

-Bebek ve çocuk bedeni olarak tasarlanan 'seks bebekleri', cinsel suç ve saldırıların azaltılmasına katkıda bulunabilir ve cinsel suçları azaltmak için bir araç olarak kullanılabilir.

Bu sebeple çocuk istismarları azalacaktır!

Diye açıklama yaparak bununla ilgili bir çok araştırma makalesini delil olarak sundu!

Ne diyelim?

Artık çocuklarınızı bu mecralarda paylaşmaktan vazgeçin!

Gözünüzün önünden milim ayırmayın!

Şuanda dünyada çocuklara yönelik büyük saldırılar boy vermekte!

Koruyun yavrularınızı!

(Alıntı)

image

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ben integram da hiçbir şekilde paylaşmiyorum paylaşsam dahi bi kaç dk sonra kaldırıyorum. Bide bazı anne adayları bebelerin bikinili fotolarını atıyor lar nasıl kıyıyorlar yada nasıl cesaret ediyorlar şaşiriyorum neyse herkesin kendi fikri bu kadar kötü zamanda atmak bilmiyrom..

Allah belalarını verir Rabbim in cehennem ateşi onlara bol bol var 
(16,158 puan) tarafından
Ben whatsapptan bile paylaşmıyorum. O kadar korkuyorumki kızıma kısa şort bile giydirmiyorum. Belki geri kafalı görüyorlar bazıları ama kötü gözlerden nasil korunur bilmiyorum.
tarafından
Aynen kuzum daha hic bir sosyal medyada paylasmis degilim buna watsapda dahil allah oyle insanlarin belaları versin el kadar yavrulardan ne istiyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunu okumustum evt malesef yapiyolar
(16,158 puan) tarafından
Bende daha önce okumuştum ama karşima yine çıktı ve burda paylaşayım dedim. Devir çok kötü , herkes gözünü açsın.
tarafından
Mikroplar bebek vucuduna bilr goz dikiyolar
0 oy
tarafından
Evet görmüştüm bunu bende paylaşmam 
(16,158 puan) tarafından
Baziları sosyal medyada çocuğunun her halini paylaşıyor , umarım vazgeçerler.
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Offf Allahım Yarabbim kıyamet kopsa da bitse artık gerçekten.. Nereye gidiyor offff of:( pislik mahlukatlar kökünüz kurusun :angry::angry::(

(16,158 puan) tarafından
Kıyamet bu günlerden daha kötü olamaz heralde. O kadar kötü bir dönemki , bu pisliklerden korusun Allah hepimizi.
(12,522 puan) tarafından
Amin :((((
0 oy
tarafından
Yek kelimeyle igrenc
(16,158 puan) tarafından
İğrenç ama maalesef bilmediğimiz neler vardır daha.
0 oy
tarafından
Allah cezasını versin o şirketinde o talepte bulunanların da Allah cezasını versin inşallah. 

Bir ebeveyn olarak çocuklarımızı herkes görsün gözde olsun mantığıyla paylaşırsak olacağı bu! İnstagram Facebook twitter hiçbirini kullanmıyorum ve çocuklarıma da ileride kullandırtmayı düşünmüyorum. 

Allah böyle pis zihniyetleri kahretsin inşallah. 
(16,158 puan) tarafından
Sapkınlıklarına kılıf uyduruyorlar birde.  Bende hiç paylaşmıyorum ama bazen görüyorum küçücük çocukları yetişkin kadın gibi giydirip paylaşıyor anneleri. Gerçekten üzülüyorum onlar için.
tarafından
Evet malesef bende dün markete giderken bir kadının 4 yaşlarındaki kızına dantelli kilotluçorap giydirip üstüne kot mini etek giydirdiğini gördüm çorabı siyah komple danteldi çok rahatsız oldum ama yolun karşısında olduğum için gidip uyaramadım vede kalkıp sizene der diye ama çok kızdım o anneye küçücük çocuğa o çorap giydirilir mi etraf pislik dolu.
(16,158 puan) tarafından
Uyarsan sen suçlu olursun yine. Nasıl yapıyorlar anlamıyorumki. Çocuğu kendi elleriyle başkalarının gözüne sokuyorlar.
tarafından
Evet ne yazıkki inan ben karşı kaldırımdan baktım o kadar dikkat çekiyordu ki kadın araptı sanırım anlatsam anlamaz dedim üzülerek devam ettim yoluma.
0 oy
(671 puan) tarafından
Zaten o kadar saçmaki fotoğraf paylaşmak millet benim çocuğumu görse ne olur görmese ne olur millet pokunun resmini koyacak utanmasa hepsi ego peşinde beğenilme arzusundan başka birşey değil 
(16,158 puan) tarafından
Aynen çocuklarında mahremi olduğunu unutuyorlar. Ne olacaksa başkaları görünce anlamıyorum.
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Pedofiliye idam gelmedik e duzelmez bu dünya
(16,158 puan) tarafından
Tüm dünyanın ayaklanıp bu suçlara karşı savaş açmadığı sürece bişeyler değişmez ama bunu bile sektörü oluşmuş ve arkasında daha neler var. En iyisi biz kendimiz koruyalım çocuklarımızı , idam falan gelmez.
0 oy
tarafından
Allah kahretsin diyecek başka  ber şey bulamıyorum 
(16,158 puan) tarafından
Aynen canım başka ne denirki :(
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Cok haklisin ama soyle bir gercek var cocuklari disarida cikarmamak gerekiyor cunku oedofili hastasi sadece internette yok
(16,158 puan) tarafından
Haklısın ama foroğraf atarak kendi elimizle servis etmiş oluyoruz bence.
(6,188 puan) tarafından
Tabi orasi oyle maalesef biz bebegi birisine verip yanin 1saniye bile ayrilmiyoruz oynarsa bile 5dkka oynayabilir sever birakir bitti.Ayy gel kucagima otur,opeyim seni asla
0 oy
(195 puan) tarafından
Aman Allahm bu kadarını beklemiyordum asla çocuğumu paylaşma taraftarı değilim zaten paylaşanlara da hep tepkiliyim 
(16,158 puan) tarafından
Hangimizin aklına gelirdiki.
0 oy
(617 puan) tarafından

Aman  Allah korusun bu ne ya böyle :(

(16,158 puan) tarafından
Heryer sapık dolu.
0 oy
(111 puan) tarafından
Allah topunun cezasını versin inşallah içim gitti ya resmen batıyor dünya allah günah yazmasın ama bence terk edildik çünkü insanlar insanlıktan çıktılar böyle giderse dünya yerle bir olur 
(16,158 puan) tarafından
Böyle şeyler olana kadar dünya yerle bir olsun zaten :(
(111 puan) tarafından
Aynn öyle canım
0 oy
(2,837 puan) tarafından
Yemin ediyorum kac kere yazip yazip sildim ne diycegimi bilemdm 
(16,158 puan) tarafından
Aslında diyecek çok şey var ama insanın boğazı düğümleniyor. En azından fotoğraf paylaşanlar bir kez daha düşünür.
0 oy
tarafından
Ş.erefsizin teki küçücük çocuğu acımayıp tecavüz ediyo ama nedense ülkemiz o ş.erefsizi idam etmiyor hatta duyarlı insanlar tarafından öldürülmesin diye koruma kalkanı oluyo etrafında polisler hatta hapiste yemeği önüne geliyor.

İdam gelmedikçe o ş.erefsizler uçkuruna sahip çıkmayacak bu net! 
(16,158 puan) tarafından
Ülkemizde kadının çocuğun ve h.ayvanın değeri yokki zaten. İdam bile hafif kalıyor bu suclara karşı ama pislikler hapiste tatile gitmiş gibi yaşıyorlar.
0 oy
tarafından
Bişy demiyeceğim yok susacağım hırsımı sınırımı için de tutacağım artk çıkıp meydanlara haykırasım geliyo yeter artk kendinize gelin insan oğlu diye gerçekten yapasım var.....
(16,158 puan) tarafından
Çıkıp kendini yaksan bile insanoğlu sapkınlıklarına devam edecek. Nasıl bir döneme denk geldik ya :(
tarafından
Oturup ağlamak istiyorum gerçekten ☹

İlgili sorular

+4 oy
17 cevap 1,038 göst.
16 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 570 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatya02 (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (6,351 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,064 soru

23,688,685 cevap

310,761 kullanıcı

...