0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından
Kızlar bu bizbize yeteriz türkiye kampanyasından 1000 lira alanlar hayla almaya devam  ediyor mu bilginiz varmı

4 Cevaplar

0 oy
(177 puan) tarafından
Ben gecen aldim herkese yatirmamislar ama 
(87 puan) tarafından
Ya canım 144 ü arıyoruz bize yattı diyor ama postane ye gittik daha hesaba geçmemiş çekrmiyorsymux diyor.sende de oldu mu öyle bir şey
(177 puan) tarafından
Kuzum ben aramadim esimi yolladim git bi bak yatmismi die tc kimligini soylemis ona yatmamisti tekrar ben kndi tc mi soyledim yatmisti ama kime yatmissa o gidip cekmek zorunda esim e vermediler die ben gidip almistim hic bir yeri aramadm ben yani direk ptt ye gittm
(449 puan) tarafından
Yok kuzum 144 düşmüyor ki tlf da ptt arıyorum oda yatmamış diyor ama kimlere çıkmış merak ediyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkese vermiyorlar
0 oy
tarafından
Benim ilk telefona mesaj geldi sonra banka hesabıma yatırılmış herkes PTT den alıyor ama burdan okuduğuma göre
(1,793 puan) tarafından
Bana da postaneye gittim hesaba yatmış dediler hesaba bakıyorum yatmamış ne kadar sürede yatıyor acaba ?
(1,793 puan) tarafından
Hesabınızda para kimden gelmiş olarak görünüyor bı bakar mısınız lütfennnnn
tarafından
PTT anonim şirketi/eikp ödemesi yazıyor.
(1,793 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️
tarafından
Rica ederim:)
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Ben ilk aldım bu sefer çıkmadı. Ptt sordum sosyal hizmetlere sor bazen bankaya yatırıyorlar dedi. Oraya gittim esim sigortalı başladığı için 3 kişisiniz çalışan vsr çıkmaz dedi adam 
(177 puan) tarafından
Tamam ama ilk aldigimda bizim sigortamiz yoktu kuzum bu 2 defayida 3 gun once aldm ve suan esimin sigortasi olmasina ragmen yatti
(2,444 puan) tarafından
Oyle dediler bana kuzu ptt  aradım gittim hiç yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 473 göst.
0 oy
1 cevap 224 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Cennetim123 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
0 oy
5 cevap 227 göst.