Daha önce de okumuştum bi paylaşımını kendini üzmek yerine umursama bırak konuşmasın seninle sen onu ya da onları umursama belki empati yaparlar ya da sen herkesin ilgisini çekecek bi konu aç tek başına kalma
Arkadasim daha onceki konunu okumadim ama esin sana kafayi takmis gorunuyor ama şöyle ailesi tarafindan yani annesinden falan doldurulusa gelmise benziyor.yanlarinda da gösteris yapiyor.ne demek surekli eltinin cocugunu sevmek onunla ilgilenmek.kendi cocugu olacak daha onun bilincinde degil.yanlarinda seni uyarmasi ters ters bakmasi falan.bana hic normal gelmedi.birdaha gidelim diyince gitme bakalim ne yapacak.madem seni orda kopek yerine koymuyor hem de hamile halinle gitmemen daha dogru tabiki de.
Sen eşin işe gidince cik o evden git ailenin yanina canim.bu insan adam olmaz. Vicdansız biriymis. Cift karalterli
Sanki beni anlatmissin 3 gun once bende dayak yedim. Birinci gunu ozur diledi falan baktı konusmuyorum umursamiyorum kendide konusmuyor simdi yataklari da ayirdik iyice sogudum . Benim ki daha kotusunu yapti hic sucum olmadigi halde ailesine beni kotuledi bi de vurdu üstüne. Allah yardmcmz olsun su an yatakta donup duruyorum agliyorum ailemede anlatamiyorum severek evlendm ben istedim diye. Rabbime anlatabiliyorum :(
Kızma ama bence sen belkide hamile olduğun için kendini dislyirsun ve ilgi bekliyorsun gidince sende karış sohbete muabete çocuk gibi her dakika ilgilenemez yigenini al sev bak sana kuzen geliyor ediyor die sen onların muabetine katılmayıp eşinin o ortamda seninle muabet etmesini istiyorsun lakin bence yanlış yapiyorusn gidince sende konustuklari şeye Gülsen karissan kendini dislnamis gibi hissetmeszsin ama bi kenarda susuyum oturyorum bana iyimisin desin gelsin ilgi versin ay bu erkekler görmüyor canim anla ben eşimle tartisinca kusuyor um ilk başlarda kqvga edince çiçek vs alır gelirdi şimdi özel günlerde bile görmüyorum yani erkek milleti karnındaki ni düşün sen üzülünce oda üzülüyor yavrucak onun için güçlü ol. Ağlamayi bırak hatta komik bi video aç kahkaha at ağladıkca seni zayıf gördükçe yüklenir güçlü dur sinir etmek istiyorsan kahkaha at kuzum
Kimse Kb bakmasin AMA iste Ben bu korkuyla resmi nikah yapmiyorum yasim daha yeni 18 oldu ve hayatm cok zor gecti oz olacak babam annemi hep Boyle tehtit etti ve Ben korktum hep acaba ileride aynisini yasarmiyim diye yasim dolmadan evlendim kader sevdigim adama ve bir gun esimde dedi senin elinden almak icin cocugu her turlu yola basvurucam elinden alicam dedi ve yasim 18 oldu resmi nikah yapmiyorum icimden ic gidiyor keske bende soy adini tasisam esimin ama nerde korku sardi beni yapacagimi dusunmuyorm 2 senelik evliyim 20 gunluk prensesim var esim beni cok seviyor o lafi bidaha agzina alamiyor ama Ben guvenmiyorum bunu diyen dusunen kisi yaparda zamani geldimi he diyeceksnz baskasiyla evlense gizli gizli ne yapacaksn hic bisey yapmam kaybeden Ben olman yapmak isteyen nikahlida yapar nikahsizda esinin sana yaptigi davranis col yanlis Sen onun cocugunu tasiyosn rabbim sikayet versn emin ol Boyle insanlarla hayat yurumez evlatlarimiz icin sabrederiz AMA 1 cocuk derken 2 olur 3 olur bu kezde tam kopamayiz mecbur kaliriz ayyy cok doldum rabbim yardimcin olsn insallah
Bak canım eşin başkalarının yanında şımaran biri anlaşılan. Böylelerine ilgi alaka göstermiceksin asıl sen tınlamıycaksın anında faekederler hayırdır noluyo derler bi dene gör istersen.
Cnm görücü üsülümü evlendin?
Siz simdi kucucuk cocugu kıskanmışsınız gibi geldi bana çocukla ilgileniyor beni gözü görmüyor ne demek eşinizin size söylediği cümlelerde normal değil ama sizin bunları anlatis şeklimiz ve takıldığınız noktalarda normal değil bence
Ailesi dolduruyor olabilir. Bağırıp çağırma cnku öyle halledemezsiniz. Hiç bişey deme sende onu köpek yerine koyma. İstediğin gibi davran takma onun gibi. Sana iğrenç gibi davraniyosa sende öyle davran. Kısa ve net cevaplar ver ..
Ailesinin evine gitme. Bırak tek gitsin. Zaten dolduran her şekil dildurcak. Sende başka bir yere git arkadaşına ailene ..
Tlfn elimde dursun sürekli kendine bakım yap giyin süsleni çık dışarı. Biraz dikkatini çekecek şeyler yap. Kalkıp deme bana köpek muamelesi yapiyosn. Kendini ona öyle hissettirme daha çok yapar.
Off kıyamam canım ya ama uzulme az sabret senın bu halın onu etkilemez ama yavrunun etkıler yarın bugun bsey olsa yöne suclu sen olursun ya sabır ya Allah de dua et gecer Allaha havale et
Kizlar bisey soylicem yanlis anlamayin saçmalıyosunda diyenleriniz olucak ama kadin hisseder derler ya eltim varken genelde eşim bana boyle muamele yapiyo. O elti olcak kizda hep esime guleryuzlu bakiyo karsisina oturuyo bacak bacak ustune atiyo esime karsi bi farkli hali hareketi ben daha once eşime benzer seyler söylediğimde tabiki kabul etmedi benim ustume yürüdü ben nasil cozum bulcam buna
1,497,754 soru
24,466,226 cevap
354,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın