0 oy
1,357 göst.
Diğer kategorisinde (2,860 puan) tarafından
Kızlar bişi sorucam. Doğum sancısı bacağa da vurur mu? Sizin nasıl oldu doğum belirtileriniz? Kasıklarım da adet sancısı gibi sancı var ve bacaklarım da çok ağrıyor ağrı türü sanki romatizma ağrısı gibi değişik bi sancılanma var bacaklarımda.. :( 

9 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Adet sancısı gibi başlamıştı Büyük ihtimal Seninki de doğum sancısı canım
(2,860 puan) tarafından
Başladı mı yani
(2,263 puan) tarafından
doğumun başlıyor yavaştan hazırlan :) seninkide sabırsız çıktı
(2,860 puan) tarafından
Ay gelsin artık yeter :)
-Reklam-
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Sancı gelince sanki bacağım kırılıyordu benim. Doğumhanede bile son dakika dizler pert oldu sürüye sürüye çıkardılar valla çatala.
(2,860 puan) tarafından
Yaa benim de şuan bacaklar aşırı güçsüz ve ağrıyor doğum belirtisi mi bilmiyorum :(
(1,945 puan) tarafından
Kaç haftalıksın sen
(2,860 puan) tarafından
37+5  canımm
(1,945 puan) tarafından
Anladım canım kısmet vaktini zamanını bekler inşallah
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Kuzum bende de ol.istu bacağa baskı yaptığı için ağrır sanmiyirm doğum olduğunu. Doğum afedersin büyük abdest gibi baskı yapar bele doğru. Ama çok şüphelenirsen git bebisim
(2,860 puan) tarafından
Ya zaten adet sancısı gibi sancı çekiyorum ama bacaklarım da aşırı güç kaybı ve ağrı da var anlamadım doğum belirtisi mi acaba diye hiç bacak ağrısı yaşayan olmuş mu diye merak ettim
(2,422 puan) tarafından
Valla ben çok çektim kuzum sanki böyle ayağımı kariyolarmis  tıbbi hissizlik ağrı olurdu son haftada ama bi görün  istersen. Bide  ne zman doğum iyilestinmi ?
(2,860 puan) tarafından
Valla son kontrolde doktor her an gelebilir dedi çünkü sancım çok kaç gündür o da hafta içi sabah erken aç gel belki doğuma alırım duruma göre demişti belirsizlik içinde bekliyorum yani. Hastayım hala ya geçmedi bi de onla uğraşıyorum
(2,422 puan) tarafından
Kıyamam yaa dikkat er inşallah sağlıcakla alırsın kucağına hayırlı haberlerini bekliyoruz
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Bence bu değildir canım çünkü herkes belirli aralıklarla sanic gelmesi gerek diyor .Benimde adet olacakmisim.gini sancim var bebek hareket edince de belime sizi giriyor ama sancı böyle olmuyous belirler aralıklarla geliyormuş birde geldiğinde anlamamak imkansizmis;)Veee son 8gun benim sıram .Sen sirani bekle az daha;)
(2,860 puan) tarafından
Aynıymış günümüz benim de son 7 :) ama şuan fenayım ben
(1,231 puan) tarafından
Aaa kız sen benden onceymissin dogur hadi o zaman hayırlısı ile;)Şaka bir yana çok ağrın varsa acile bir git belki sancidir bu canım .Başka belirtiler varmı dakika tut flaan diyorlar ve kasılma da olurmuş
(2,860 puan) tarafından
Ay ne bilim düzenli gelmiyor ki gideyim değişik şeyler yaşıyorum valla :) bi sancı başlıyor bi kaç saat belli aralıklarla sürüyor sonra geçiyor tam diyorum sanırım bugün o gün bi bakıyorum geçmiş :D dalga geçiyor benim kız benle
(1,231 puan) tarafından
Ah ah benimde öğlen bebek hareket ettikçe sırtıma sancı vuruyordu dinlendim falan geçmedi bende heycanlandim ama sonra geçti benim kız da benle dalga geçiyor sanırım.Peeki nts de sancı çıkıyor mu canım Acilman falan varmı.Bende açılma hiç yok nts de sancı da yok
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Canım göremiyorum bayadır seni..  şimdi bakarken gördüm nasılsın nasıl oldun ? Şancı devam ediyor mu ?
(2,860 puan) tarafından
Giremiyorum pek canım ya son günler baya enerjimi düşürdü üstüne bi de grip gelince tam oldu :) sancı çekiyorum son zamanlarda yarın sabah gidicem bakalım belki doğuma alır
(9,647 puan) tarafından
Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah..  dinlen bol bol kendine çok dikkat et kuzum ❤
0 oy
(531 puan) tarafından
Kiz sen dogurmadin miydi ;-)
(2,860 puan) tarafından
Yok yahu çekiyorum hala :)
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Kız naptın gittinmi hastaneye bende simdi gördüm erkenden gorseydim derdim duşa gir gecerse yalancı sancısı geçmese değil bide yürüyemiyorsun şancı başlayınca daha dogrusu haraket etmek zorlaşıyor 
(2,860 puan) tarafından
Düzenli aralıklarla vurmuyor o yüzden gitmedim ama hala geçmiş de sayılmaz ara ara yokluyor saolsun :)
(1,219 puan) tarafından
Aynen o normal artık cnm aklında bulunsun sancın başladığını düşündüğün zaman5 dakikada bir geliyor ve şiddetli oluyor ozaman bu duş al geçmezse git sunuda diyi kimilerinde hiç ağrısız doğum oluyor bi tanıdım var nerdeyse evde doguruyordu hiç sancısı olmuyor 3 cü çocuk 30 civarı yaşı daha çocuk yapmayı düşünüyor 10 a kadar yolu var diyor valla
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Iyi misin adaşım aklım sende kuzum 
(2,860 puan) tarafından
Biraz hafifledi canım ❣️
(4,756 puan) tarafından
Çok şükür kuzum sevindim senin adına kuzum
0 oy
(48 puan) tarafından
Bacağıma girmedi ama belim çok fena ağrımıştı nts ye aldılar dedim benim çok ağrıyo çıkarmı çıkmaz dedi karnında sancı olması lazım dedi karnın sertleşmeye başlayınca o doğum sancısıdır dedi hakkaten yarım saat içinde karnım sertleşti ve doğum 6 saat içinde oldu :)
(1,231 puan) tarafından
Ne yaptın gittin mi hastaheneye
(2,860 puan) tarafından
Doktor sancın 5 dakika kısa mesafeye düşerse gel dedi benim sancılar hala düzensiz dünden beri. Takip ediyorum işte bende bakalım :(
(1,231 puan) tarafından
Kaç haftalık oldun sen şimdi canım.Birde bu sancı nasıl bir sancı tam olarak .
(2,860 puan) tarafından
Ya belden kasığıma adet sancısı gibi değişik ağrı vuruyor. Benim bacak da ağrıyor ama. Her kesse farklı oluyor muş bu süreç bilmiyorum ama bende durum bu bi de böyle şiddetli adet kasılması gibi vuruyor arada bekliyorum bakalım yarın gidicem
(1,231 puan) tarafından
Allah kurtarsın hayırlı sağlıklı şekilde al bebeğini kucağına bana da bilgi ver.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,143 soru

24,381,566 cevap

348,766 kullanıcı

...