0 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (845 puan) tarafından
Ya ben hamileliğimden beri ayakkabı giymiyorum terlik kullanıyorum evde de cıplak ayakla dolaşıyorum ama galiba yanlış yapıyormuşum topukları çok sert biraz daha böyle devam ederse çatlamaya başlicak havaların sıcaklığından dolayı corap giyemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya da nasıl bir çözüm yolu bulabilirim 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nemlendirici sür canım sıksık kurumasın 
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bir ara niveanın kremini kullandım bir faydasını göremedim yani o bile fayda etmiyorsa  başka hiçbişey fayda etmez diye
tarafından
Vazelin de iyi geliyor canım onu dene o zaman
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Burda bekliyorum benim de ihtiyacın var
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Yumusatmak icin dus sonrasi  ponza tasi kullanabilirsin. Birde gece yatcaginda zeytinyagi sur poset giy yat pamuk gbi oluyor :)
(845 puan) tarafından
Poşet rahatsız etmiyor mi canım
(6,853 puan) tarafından
Ince sebze posetleri varya onlardan cnm . Bnm teyzem yapardi bn yapmadm hc streçte olabilir
(845 puan) tarafından
Ya terletir kokutur
0 oy
tarafından
Mutlaka corap giyiyorum hava sicakta olsa soguk da olsa
(845 puan) tarafından
Ben yapamıyorum ama alşımalıyım galiba
tarafından
Evt cnm alismalisin
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(141 puan) tarafından
Her banyodan sonra vazelin sür canım çok yumusatiyor 
(845 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım cok saol
0 oy
(11,233 puan) tarafından
Ah cnm.bakım yapabilsem yüzüme gözüme kaşıma yapacam ayak topuklarda falan gözüm yok 

Hiç yapmadım daha önce anadan doğma duruyor öyle 
(845 puan) tarafından
Uzun süre terlik giyince topkularım sertleşti rahatsız oluyorum birde çatlamalarındam çok korkuyorum
(11,233 puan) tarafından
Kuzum 20 yaşındayım hiç yapmadım hiç çorap ta giymem aynı.duruyor
(845 puan) tarafından
Sen şanslı olanlardansın :)
(11,233 puan) tarafından
Hahaha şimdi farkettim evet öyleyim kız.hic önem.vermezdim ya
(845 puan) tarafından
Ben 22 yaşındayım ama fazla ayakta kalıyorum galiba bende hiç önem vermedim ilk defa yapıcam bakımı bakalım sağlık sonuçta çatlamalarından çok korkuyorum
(11,233 puan) tarafından
Anladım.cnm
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Gece yatmadan nemlendirici sür her gece yap ama unutma eşimin ayağı catlamisti önce ayak torpusuyle sert yerlerini aldım sonra her gece krem surdum geçmişti bn kndim de her gece krem sürerim şükür catlamadi
0 oy
tarafından
Topuk taşı  kullanin bende hamileyim bacaklarim kivrilmiyo valla ama her banyoda onu sürmeye  calisiyorum yoksa çatlak  olusuyo hic sevmem birikince 
0 oy
(195 puan) tarafından
Her duştan sonra ve geceleri yatmadan önce krem sürüp çorap giyiyorum sonuç mükemmel :) 
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok saolun
0 oy
(399 puan) tarafından
Vazelin ve çorap benimde bayaa catlamisti vazelin cok iyi geldi tabi corapta şart
0 oy
(26 puan) tarafından
Aaa aynı ben ama bakıma valla doğumdan sonra başlıcam nasıl yapcm onu da bilmiyorum ama 
(845 puan) tarafından
Doğumdan sonraya çatlaklıjlar başlar ve ben çok korkuyorum erken tedbir alıcam valla vazelin ve çorap fikri mantıklı geldi bakalım

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 770 göst.
0 oy
0 cevap 36 göst.
2 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,435,479 soru

23,607,974 cevap

306,249 kullanıcı