0 oy
468 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi gelmicekti aslında babam beni aradı konuştuk falan her defasında seni suçluyorlar dedi oğulları dövsün bağırsın sonra gene suçlu sen ol şaka gibi dedi. Anneme demiş bilet alıyorsun yarın için binip gidiyorsun kızın yanına demiş, annem aradı beni ben geliyorum diye yarına bilet aldım şok oldum, dedi anneni sen mi çağırdın dedi. Hayır babam gelmesini istemiş dedim hem son ayim iş yapamıyorum hem bana sahip çıkması için. Belki dualarım tuttu inşallah banada gülecek kader annemin gelmesi belki çok iyi olcak, neyse kızlar bu konuyla alakalı artık post açmıcam Eşimin dediği İstersen bana karılık etme otur çocuklarına bak birbirimize karışmayalım dedi. Bende tam isabet olmuş dedim 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,523 puan) tarafından

:ermm: ne demek birbirimize karışmayalım . Evlilikte olmaz ki öyle. 

-Reklam-
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Bana karılık etme nedir yaa nasıl kaba bi söz birbirimize alaka etmeyelim de bitsin gitsin yerinde olsam onun oldugu tarafa bile bakmam hiç göz temasına bile girme
tarafından
Demi tiksindim zaten, gözüme gıcık görünüyor
0 oy
tarafından
İyi bari. Çocuklarınla kendine ayrı Bi dünyan olur ama nereye kadar kuzum. O hayatı benim teyzem yıllardır yaşıyor hayatı cehennem gibi. Annen geliyor ne güzel onunla git babanın yanına. Ailen arkandaysa o adamı çekme 
tarafından
Babam güzel bir hareket yaptı ama onun için çok mutluyum doğum içinde kalır annem
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin canim ınsallah bu sefer duzelır esın cok cektın annenin sana yardımı olur ınsallah :(
tarafından
Çok çektim saçlarım beyazladi resmen genç yaşımda
0 oy
(164,190 puan) tarafından
Kagit ustunde evli olalim sadece diyo demekki kiz oyle evlilik olmaz bisan daha iyi 
0 oy
tarafından
Bacım o adam akıllanmaz ama ailenin arkanda olması işine gelmemiş ezemicek seni 
0 oy
tarafından
O ana baba zamanında nerdeydi o kadar dayak yedin o kadar kötü laf duydun o zaman neredydiler de şimdi geliyorlar inana evladının sesinden anlar herşeyi hiç mi birşey farketmediler de snei o kapı da yetim gibi bıraktılar 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 315 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (16,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 457 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 729 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 732 göst.