0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3yıldır miya adında kedım var. 1yıldırda oğlum var hayatımızda... Kedim oğlumla ıyı anlasıyordu yani şöyle kedım zaten scotıch oldugu ıcın elletmeyı sevmeyen bı kedı. Canı ısterse sevdırır. Nadırende olsa cırmalama huyy vardı oyun oynarken ayarı kacırıyordu. Velhasıl son zamanlarda oglum ona elını uzatır uzatmaz cırmalıyor.. Cocugumun kolları harıta gbı oldu. Baslarda takmadm duzelır araları dıye ama oglum sevmek istedikce çiziyor. Sizinkiiler ne durumda? Eşim artık sınırlenıyor sahıplendrelm cok korkuyorm yuzune yapacak dıye dıyor. O benm kızım gbı ama muhtemel sondan cok korkar oldum. Oglumu kıskanıyoe farkndayım bır cocuk gbı kıskanıyor ama önune gecemiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(109 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benim de sokak kedilerim var 2 tane küçük olan kıskanıyor kızımı bende eve gelen herkese rica ediyorum artık onu da sevin onunla da ilgilenin diye. Böyle böyle biraz daha sakinleşti kedi kızım. Bizim ki kızımla ilgilenirken önüme yatıyor oyuncaklarjn falan sonra kızımı ufak ufak ısırıyordu. İkisine de eşit sevgi vermeye kızmamaya çalışıyorum herşeyi birlikte yapıyoruz. Kızım 8 aylık bu arada önce öbemsemedim bu durumu şimdi acısını çekiyorum tabi 
tarafından
Ben bıraz ıhmal ettım kedımı cok uzgunum. Yanı bebek yokken oyunlar oynardık ful onlaydım smdı malum oglum yerınde durmuyor. Aslnda ogluma ıyı davransa bırlkte oynarız ama o oglum sevmeye calısıyor hemen zarar verıyor. Onuda anlıyorm ama elımden bsey gelmyor.. Daha cok sevgı gostercem ınsallah duzelır
(109 puan) tarafından
Bu arada düzenli olarak tırnakları kesin 3 günde bir kısaltın. Yine de ikisini yalnız bırakmayın çok dikkat edin. Umarım zamanla alışacak.
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ya eşin haklı bence açık yaraya virus veya mikrop bulaşma olasılığı daha yüksek çocuklarda bizim kadar dikkatli değil maalesef oda evin bi ferdi ama cocuk icin ya uzak tutacaksın sahiplendireceksin 
tarafından
Canım şöyle düşün ıkıncı evladın olunca ılk cocugunu evden atıyorsun. Benm ıcın oyle bır hıs. Evladm olmadgnda o evlat oldu bana o yoklugunu kapattı. Evlat hasretımı onla gıderdım. Baska yol bulacagm ınsallah duzelır yoksa mecbur kalacagım:(
0 oy
(164 puan) tarafından
Çocuk zaten hareketleneli bir kaç ay anca olmuştur kediniz bundan sonraki dönemde alışmaya başlıyvak çok dikkat ederek biraz daha bekleyin bence. Evdeki kediyi vermek nedir çok iyi bilirim sizi çok üzer 3 yıl olmuş bide 
tarafından
Eşimde cok severdı kedımızı kızımız evladımız o bızım. Ama oglumu oyle çizince eşim nefret eder oldu. Benıde tehdıt edıyor o cocugun yuzunu bi cizsin ozaman nolcak dye. Ikı arada bı derede kaldm. Geçen gun vurdum çizince. Şey gıbı oldu komsu ogluna kızınca sinirinden cocufunu doven anne gbı oldum. Eşimin korkusuna bidaha saldrsıgını gorunce vurdum okadar uzuldmkı kahroldum. Napcam nasl yapcam bılemıyorm
(164 puan) tarafından
İşte bu yüzden biraz daha bekleyin you tube da videolar izleyin kedinizin sakinleşmesi için filan
tarafından
Beklycem daha cok oynycam onla daha cok sevcem umudum duzelır ınsallah
0 oy
(13,715 puan) tarafından
Hayvanları severim kedileri de ama ben çoktan yollamıştım canım 
tarafından
Çok hırcınlastı napacagımı sapıttım yollamak asla ıstemıyorm ama durumda vahım ınsallah hallolur.
0 oy
(501 puan) tarafından
Benm de 3 yildir mia mia adinda kedim.1.5 yasinda da kizim var.kedim asla sevmiyor çocuklari,uzun suredir ben memleketimde ailemleydim.kedim esimle başka yerdeydi smdi döndük ve asiri mutsuz.kizim öpüyor elliyor ,mia bunaliyor kaciyor ama asla pati atmiyor.senin durumunda bi veterinerle konusun o belki bi çözüm onerisinde bulunur
tarafından
Az evvel oynamak ıstedım elımı ısırdı tam damarımın uzerını damarım morardo saniyesinde ve canm cok yanıyor. Ben buyuk ınsan nasıl canm yanıyor oglumun kım bılır nasıl acıyordur. Konusacagm veterınerle yarın bakalm ne dıyecek
0 oy
tarafından
Kısırlaştırılmış mı acaba kendiniz eğer kısır değilse kızgınlık dönemi zamanlarında çok hırçın olabilir aynı kedi cinsi ablamlarda da var normalde oynar çocuklarla ama kızgınlık döneminde kimseyi yaklaştırmazlar yanına Hamile olduklarında da aynı şekilde. 
tarafından
Kısır canim kedim. Oglumu asırı kıskanıyor. Ben kedımı benım bırıcık kızım yavrum bebegım dıye severdım şimdi oglumada dıyorm hemen gelıyor halbukı onada dıyorm sen kızımsın o oglum ıkınızde benım canımsınız dıye. Gece aynı saatte aglama huyları basladı. Cocuk gbı trıplerde uzuluyorum da halıne ama durumda kotuye gıdıyor kalalaldm oylece
tarafından
Kediler kışkanç hayvanlar evet benim de sokaktan sahiplendiğim bir kedim var geceleri onunla ilgilenmenizi için odada ne var ne yok dökerdi çocuk olunca düşünüyorum bende ne yapacağımı büyüdükçe biraz daha düzelir gibi oluyor ama bakalım sizde veterinere bir danışın isterseniz yada İnternetten araştırma yapın faydası olur.
tarafından
Bızımkıde ya butun gun yatıyor bız basımızı yastıga koydgmuz anda takır takır evde bıseyler yuvarlıyor. Mecbur mudahale edıyoruz. Gunduz oynamaya calısıyoruz totosunu kaldemyo. Gece hem aglyo hem ses yapıyo.kızcagzımun psıkolojısı bozuldu resmwn ya. Geteeımere danıscam yarn. Sızde dogunca cocugunuz ıhmal etmeyn az da olsa oynayın ben baslarda kendı telasemsen kedımı gormedı gozum hoş lohusalık cocuk kavga gurultu derken ona sıra gelmedi uzgunum cok
0 oy
(476 puan) tarafından
Aynı cins benimde bir oğluşum var ben daha doğum yapmadım ama kıskanacağından eminim ama benim oğlum sevilmeyi çok seviyor sadece çocuklarla çok anlaşamıyor çok sıkıştırdıkları için normalde asla tırmalamayan kedim eve çocuk geldimi birini mutlaka tırmalar çünkü uyarsamda çok sıkıştırip kovalarlar. Bence ilgiyi biraz kedinize yöneltip oğlunuzu bir süre uzak tutum kediden zamanla kediniz oğlunuzu kabullenir şu an oğlunuz onun yerini almış gibi hissediyor olabilir. Ayrıca kedinizden de vazgeçmeyin ben kedimi alırken cocuğumu tırmalaması eşyalara zarar vermesi tuy dökmesi vb. Tüm sorunları göze alarak sahiplendim imkanı yok vermem kimselere kızımla da bir şekilde düzen yakalamak zorundalar doğunca.
tarafından
Kuzum aynen bende bu dusunceseyım asla vermek ıstemyorm ama artk saldrganlıgı cıddı dereceye geldı. Hep cırmalıyoedu ama bu sefer tırnağını gecırmıs delmıs ve o yer şişmiş. Buyuzden endıse ettm. Bı sure uzak tutcam ben ılgılencem bakalm ne olacak
(476 puan) tarafından
Cocuklae küçükken farkında olmadan zarar vererek sevebiliyorlar canım hayvanlarda illa ki tepki gösteriyor e birde kıskanıyordur şimdi cocuğu acısını çıkarıyordur sen ilgiyi ona yönelt biraz ilginin değişmediğini görsün oğluşunuda laftan anlayana kadar uzak tutuver kedi durduk yere saldırmıyorsa bu sorun rahat aşılabilir
tarafından
Kız bızzat takıp edıyorm oglumun elını surmesıne bıle ızın vermeden saldırıyor. Oglum dokunamıyor bıle kı sevsın cocuk. Cok sukur durduk yere saldrmyor.
(476 puan) tarafından
O zaman kıskançlıktan yapıyor kesinlikle bilenmiştir kıskançlık ortadan kalkınca agresifliğide geçer büyük olasılıkla canım
tarafından
Ay ınsallah gecmez eşimi zor tutuyorum. İyice bılendı. Insan gbı kavga edıyor kedi ile:(
0 oy
tarafından

Yazik degilmi o bebege bide kollari harita gibi olmus tirmalamaktan diyosun hicmi acimiyorsun bakinca :ermm:

tarafından
Acıyorum tabıkı uzak tutmaya calısıyorm kaşla goz arasında yapıyor. Kedıyı ha dıyınce sahıplendıremezsın yada sokaga atamazsın. Benım hayvanlara mınnetim cok buyuk Rabbım onlara yaptgm yardmlar vesılesı ıle evlat verdı bana dıye dusunyorm gönul borcum var e bıde evlat gbı.
tarafından
Tabiki haklisin oda bi Allahin kulu saygi duyarim fikrine ama o bebegede yazik
Benim buyuk kizim 7 yasina girecek 1 kez sevecekken kedi tirmaladi elini halada onun etkisinde cok korkuyo onunda bilinc altina isler hemde fiziksel olarakta yazik cani yaniyo beni bile bi kez tirmaladi cok acitiyo yapma lutfen uzak tut
tarafından
Oglum hıc korkmuyor cırmaladıgı halde gulerek sevmeye gıdıyor hıc cırmalayoncada aglamadı. Oda cok sevıyor kendimizi ama kedımız kıskanıyor basta cok ıyıydı son zamanlarda sıkıntı oldu:(
0 oy
tarafından
Ben bebekli evde kediye kopege karsiyim zarar verebilir kiskanipta yada kili tuyu pis oluyo zaten
tarafından
İnankı kedıler ınsanlardan daha temiz. Birse biz kedımıze ekstra ozen gosterıyouz maması ve kumunu en kalıtelısınden alıyoruz bır kere kokmamıstır kedım. Bu ara depresyonda belliki normalde tuy dokmeyen h******oluk oluk tuy dokuyor. Strese gırdıklerınde tuy dokuyorlar.
0 oy
(799 puan) tarafından
İkisinin oynayabileceği oyunlar koysan canım oglun direk temas etmek yerine mesela oturt kucağına bı oyun çubuğu alın sallayın birlikte oynayın . Benim de Van kedim.var agresif cinslerdwn birisi ama ailem bakıyor evlenince goturme bizde kalsın dediler.  Tatilde oraya gittik kızımı bizden çok o sevdi uyurken yanına uzandi uekledi . Hatta eşim kizimi havaya atar gibi yapıp gulduruyordu kedimiz geldi nasıl eşime atlıyor yapma diye hani bebeği koruma içgüdüsüyle hareket ediyordu. Bence bu davranışı düzeltilebilir bir davrania.  Kedine daha çok oyun aracı alabilirsin ona özel alanlar olusturabilirsin cam kenarında falan mesela 
tarafından
Oyun cubugunu ıyı dedın kuzum he deneyecegım. Ikısınınde ılgısını ceker hem deneyecegım yarın mutlaka.
(799 puan) tarafından
Bide ağaç gibi dönmeli kedi yatakları var ondan cam kenarına al bitane vey kendin de yapabilirsin yapay yapraklarla falan üstüne minder koyup . Ve toplu oyuncakları da çok seviyolar canım . İnşallah ise yarar
tarafından
Ona ozel ne zamandr oyuncak almadm kendını bıraz ozel hıssetsın bakalm dedıgın gbı. Banada saldırdı sana yazdktan sonra. Bılegmı ısırdı damarım morardı. Cok uzuluyorm ya
0 oy
tarafından
Benimde 3aylikken aldığım bı sokak kedim vardı .oğlum doğdu bı değişti etrafa isemeye basladi çocuğun besiklerinde yatmalar fln .gerçi oğluma hiç birşey yapmıyordu.oglum sürünmeye başladıkça peşinde heryerdenn tüyler geliyordu aşırı tuyluydu.bianda sahiplendrdik.bi iki gün zordu ama sonra insan alışıyor.verdifim insannda 2kizi varmış 2 3yaslarinda psikoloji su bozulmis sanırım kisnknclik onlari tirmala hirlama bide işeme yapmış o kızda sahiplndrmis.kiskanclktn şaşırmış
tarafından
Aslnda çok guzel hayvanlar ama arada onlarında psıkolojısı bozulyor onlarda ılgı ıstıyor sevgı ıstyor ama bız dıllerınden anlayamıyoruz malesef. Insallah benm sahığlendrmeme gerek kalmaz evladm gbı sevıyorm
tarafından
Evde 2kisiydik kabullenemedi oğlumu eskisi gibi gelip kucağımda yatamadi.o kisidede aynı şekilde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftmnr (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,045 soru

23,688,493 cevap

310,752 kullanıcı

...