Baştan başlayayım evimizi boyamaya başladık kaynanam ben eşim bi yandanda kaynanamla temizlik yapıyoruz oda oda sonra babamlar geldi yardıma babam başladı boyaya sonra bizde yemek yapmadık ev dağınıktı kendimize kadar ayıptır söylemesi lahmacun söyledik geleceklerinden haberimiz yoktu zaten olsaydi daha çok söylerdik Babamin 2 ci eşi bu ve kardeşimde var nezaketen cagirdim kardeşimi vs oturdu 1 tane sardım verdim yedi daha yiyecekti kendim hakkimi yemedim kardesime verdim kaynanam kendi verdi yarısıni lahmacunun yedim öyle geciştirdik. Gitmiş çocuk ertesi gün beni şikayet etmiş babama ablam beni çağırmadı yemedim lahmacun diye ama çocuk çok iştahlı ve arsız terbiyesiz insan sevmez ama boğaza geldimi değişik bi çocuk. Sonra ertesi gün babam tekrr geldi bana demezmi sen kardeşini cagirmamissin lahmacun yememiş diye biliyorum hepsini yemesi lazımdı ama demesi lazım anasının veya o an Babamin da hayırdır sen evde yedin onlar kendilerine kadar söylemiş yaptığın çok ayıp 1 tane yemişsin daha ne demeleri lazimken ben 34 haftalik gebeyim bana gelip her konuda trip tafra yapmalarini kaldiramiyorum hadi diyorum idare edeyim kırmayın ama bakıyorum herkez beni kırıyor kendi ailemde olsa kaç gündür arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum ama sonra diyorum boşver ama kadın hep böyleydi çocuk anasına söyler anasıda babamı doldurur babam gelir yok annen kızdı kırıldı sana yok oğlumu cagirmamissiniz idare etmekten çok sıkıldımmmm yoruldum trip tafra çekmekten bunaldm kusura bakmayn çook uzun oldu hakkinizi helal edin
409,029 soru
12,293,946 cevap
38,284 kullanıcı