0 oy
2,016 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizlar biz esimin ailesiyle birlik yasiyoruz esim dun beni cok kotu dovdu bende salonda yattim bidaha yanina gitmicem ****** git annenin evine falan dedi annem sehir disinda aradim anlattim oda polisi aramis gelirmi polis hem korkuyorum hem rezil olurum yaaa bunlar dogulu oyle seyleri sevmez

26 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Rezil mi olursun?Dalga mi geciyosun sen?Sen degil o m.al kocan rezil olacak hayvan misin sen kendini dovdurecen.Dogulu diye oldursun o zaman ne bicim dusuncen var ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hangi şehiirdelller
0 oy
tarafından
Anne çok iyi yapmiş........ Dogulu batılı hiç farki yok şeref siz adam her yerde şeref. Siz............. 
0 oy
(19,923 puan) tarafından

ne korkuyon canm sen alıştırma başına nasıl sana vurur ne yaptınki

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Adam olsun önce o pislik..seninde polisi arayablcegni susmayacagni görsün içine kapanma daha beter rezil olursunuz bide aksine el kaldiramasin sana korksun
0 oy
(830 puan) tarafından
Sana şöyle söyleyeyim canım benim eşim de doğulu. Aramızda sorunlar var sürekli doğulu diye asla alttan alma haklı olduğun bir konu hakkında. Ben önceden herşeye tamam diyordum şimdi demiyorum artık. Herkez yerini bilsin, git annenin evine kafanı dinle insanlar asla değişmez maalesef. Bir kere yapan bir defa daha yapar. Beni hamileyken dövmüştü hiç acımadan. Seviyorum dedim yapmaz dedim yine yaptı. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 793 göst.
0 oy
15 cevap 1,465 göst.
8 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Defne21defo (1,214 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,217 soru

24,640,444 cevap

365,762 kullanıcı

...